Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond] » >20<

They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond]

22 sep 2013 - 16:40

845

15

766



>20<

>>Written by Lianne<< THE BOYS ARE COMING HERE AGAIN OMFG WHO'S EXITED?! I KNOW I AM!!

Avelin:
Terwijl ik eet, denk ik na. Melissa wou niet meer met mij omgaan, omdat ik met haar broer uitging. Eigenlijk best logisch… En dan dat ik hem niet zou kunnen veranderen, simpelweg omdat Melissa hem zo wilde houden. Zayn schopte Melissa hard in de kantine, hij is heel gevoelig en werd snel boos doordat die prop tegen zijn hoofd kwam. Broers en zusjes hebben wel vaker ruzie, dat is normaal. Ik neem een slok van mijn cola. Ik kijk op naar Melissa en Zayn, nu ik weet dat ze familie zijn lijken ze echt heel erg op elkaar. Ik eet mijn laatste beetje friet op en zucht diep. Met mijn handen op mijn buik fluister ik: ‘Ik. Zit. Vol.’ Melissa en Zayn kijken allebei verbaasd op.
‘Nu al?’ vraagt Zayn met open mond. ‘Je hebt enkel een kleine portie kipnuggets, een medium friet en een medium cola op!’ vervolgt Melissa.
‘Voor mij is dit veel hoor…’ Zayn sluit zijn mond weer en vraagt aan Melissa:
‘Zullen wij dan nog een toetje nemen?’ Ze knikt en kijkt mij nog vragend aan, maar ik schud ‘’nee’’. Ze haalt haar schouders op en loopt naar de kassa, waar ze meteen aan de beurt is. Ze zegt wat en het meisje achter de balie pakt twee papieren bekers. Allebei worden ze gevuld met softijs en volgens mij ook m&m’s. Ze geeft het meisje een briefje van tien en wuift dat ze het wisselgeld mag houden. Dan komt ze weer terug naar ons en geeft Zayn een ijsje: de McFlurry m&m dus. Ik wacht tot ze hun ijsje op hebben en dan sta ik op. 'Zullen we weer gaan? We kunnen misschien bij mij nog een film kijken.' Ze knikken allebei en Zayn slaat een arm om mijn schouder en zijn andere arm om Melissa's schouder. Zo lopen we de Mac uit, giechelend toekijkend hoe de andere meiden ons jaloers nakijken. Het is inmiddels al een beetje gaan schemeren en het word al wat kouder.
'Laten we wat sneller lopen, ik krijg het koud.' stel ik voor. Zayn trekt me tegen zich aan. 'Zo beter?' Ik giechel weer en kijk Melissa aan. Die kijkt alsof ik dronken ben. Ik lach nu hardop en Melissa lacht mee. Dan komt mijn huis alweer in zicht. Ik loop alvast naar de voordeur terwijl Melissa en Zayn wat langzamer volgen. Ik voel in mijn jaszak en pak de huissleutel eruit. Ik steek de sleutel in het slot en open de deur. 'Treed in!' zeg ik tegen Melissa en Zayn, die inmiddels bij de voordeur zijn gearriveerd. Ze stappen naar binnen en hun monden vallen voor de tweede keer deze avond open.
'Wauw, dit is een groot rijtjeshuis!' Ik lach in mezelf, ze hadden met dat "mond open"-gedoe al wel 5 spinnen kunnen inslikken. Ik huiver, de kachel moet aan!
'Ben zo terug jongens, die deur is naar de woonkamer, maak het je gemakkelijk.' Ik loop naar de thermostaat en zet de kachel aan. Dan ga ik naar de keuken en begroet Berry. 'Hey Berry, waar is pap?'
'Die ligt al op bed, hij was moe.' Ik knik. 'Oké. En, wil jij wat drinken inschenken? Ik heb twee vrienden meegenomen. Ik geef het je zo door, door het doorgeefluik!' Dan loop ik snel naar de woonkamer.
'Hey guys, hier ben ik weer. Wat willen jullie drinken?' vraag ik. Ze zitten allebei op de bank en zijn druk in gesprek. Ik loop naar ze toe en knip met mijn vingers. Ze stoppen met praten en kijken mij opgeschrokken aan.
'Of jullie wat te drinken willen.' 'Ja lekker! Een cola graag.' antwoord Melissa warm. 'Ik ook!' stemt Zayn in en ik loop naar het luik.
'Berry, drie cola graag!' Berry knikt, schenkt in en geeft het door aan mij. Ik bedank hem en zet de glazen op de tafel. Dan plof ik naast hun op de bank en vraag: 'Wat zullen we kijken? We kunnen zowat alles kijken, we kunnen namelijk ook gewoon een film huren.' 'The Mortal Instruments!' roepen Melissa en Zayn tegelijk. Ik lach, ik houd ook wel van wat spanning.
'Doen we!' Ik ga naar On Demand en huur de film. Dan klik ik op play en vraag bij Berry om popcorn. Ook dat komt voor elkaar en even later zitten we voor de TV met een enorme bak popcorn voor onze neus.

Al veel te snel is de film afgelopen, het was een superfilm! Ik gaap, dan Melissa ook en uiteindelijk gaapt Zayn ook.
'Laten we gaan, we hebben morgen nog school...' gaapt Melissa nog na. Zayn stemt toe en ik knik. 'Ik duik ook mijn bed in. Kom, dan laat ik jullie even uit.' Ik sta op en begeleid ze naar de deur. Ik open de deur en zwaai ze uit.
'Tot morgen!' Ik zucht en doe de deur dicht. Dan ruim ik de spullen even op, ga naar boven, kleed me om, poets mijn tanden en kruip onder de dekens. Al snel val ik in slaap...

Q&A TIME GUYS!!!
VRAAG MAAR RAAK =D


Alleen diegene die op
dit hoofdstuk reageren krijgen een
melding voor de Q&A Answers ^.^


Reacties:

1 2 3

tamarastyles
tamarastyles zei op 3 nov 2013 - 20:56:
oh en of cours ben ik helemaal gek van dat ze in nederland komen!! ik wilde kaarten kopen maar ik was te laat gelukkkig heb ik wel gewoon kaarten kunnen scoren voor duitsland düsseldorf!! xx


tamarastyles
tamarastyles zei op 3 nov 2013 - 20:52:
ik ben te laat -.- grr

ik mag geen cola ): beugelbekkie ^^ xx


Krewella
Krewella zei op 24 sep 2013 - 21:42:
Het blijft voor mij extreem raar om over Zayn te lezen
alsof 'ie hetero is. Ja, ik weet het Perrie en zo, maar in fictie
vind ik het gewoon leuker als het niet zo is. :3
I dunno, it's not just me!
Hihi.
Eeeeeeehm.
- Gaan jullie nog vaker samen een verhaal schrijven?
- Vinden jullie Fanfic leuker dan je verwacht had?
- Hoe ben je eigenlijk op Fanfic terecht gekomen?
- Wat is jouw droombaan?

Dat was het weer. Het zou leuk zijn als jullie deze vraagjes individueel willen beantwoorden. (:


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 23 sep 2013 - 21:15:
Aahhww so cutee !

En dan nu de vragen ! =)

- Hoe was jullie ontmoeting met elkaar? (in real life)
- Gaat Javadd nog iets ergs uitspoken?
- Hebben jullie This Is Us gezien? (ikke 2 keerr ) Zo ja, vonden jullie the guys ook zo cute in 3D?
- Hoe oud waren jullie toen jullie erachter kwamen dat jullie het leuk vonden om verhalen te schrijven?
- Schrijven jullie naast FanFics ook andere verhalen?

Tja... Dat was het wel zo'n beetje ^^

XXX


menepen
menepen zei op 23 sep 2013 - 20:16:
melding