Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Do I deserve this? [PAUZE] » Chapter 4

Do I deserve this? [PAUZE]

23 sep 2013 - 19:29

813

14

383



Chapter 4

enjoy

Ik race door de straten van London, ik hoor piepende remmen en veel getoeter, maar dat kan me niks schelen op dit moment. Louis pakt mij hand vast en kijkt me doordringend aan, ik durf niet naar hem te kijken. Deze avond kan mijn hele leven verpesten, dat kan niet zomaar gebeuren. Niet veel later staan we voor de deur van mijn huis, iedereen stapt uit. De rest komt ook al de straat ingereden, allemaal parkeren ze voor de deur. ‘Jongens, dit was echt de beste avond van mijn hele leven!’ zegt Naomi blij. We geven elkaar een groepsknuffel, ik ben er niet helemaal bij met mijn hoofd. ‘We gaan je supererg missen, maar we blijven bellen en skypen he!’ zegt Vanessa, iedereen is betraand. Ik kan het niet aan om iedereen in tranen te zien en loop naar de auto en ga erin zitten. Ik slaak een gil en sla met mijn handen op het stuur, dan opent Louis de portier. ‘Kim, ze zijn weg, Tess, Vanessa en Niall rijden met Liam mee, Harry en Kate gaan met Naomi , Zayn en Roos weg.’ Zegt hij. Ik kijk hem aan, betraand en al en barst weer in huilen uit. ‘Louu… ik wil niet naar huis.. ik wil niet naar binnen toe!’ zeg ik zachtjes, Louis duwt me tegen hem aan en wrijft over mijn rug. ‘Je hoeft niet te gaan als je niet wilt, kom maar met mij mee naar huis, Roos slaapt toch niet thuis.’ Zegt hij zachtjes, ik knik met mijn hoofd en daarna wisselen we van stoel. Louis rijdt, ik kan nu op dit moment eventjes niet rijden. Ik heb teveel aan mn hoofd, mn moeder en Naomi. Ik kijk naar buiten, de straten schieten voorbij. Louis tikt me aan, ik kijk op en zie dat we er al zijn. We lopen als we binnen zijn direct door naar Louis zijn kamer, ik krijg een shirt en joggingbroek toegeworpen en dan loopt Louis de kamer uit. Ik trek langzaam mijn schoenen en jurk uit en trek de kleren van Louis aan. Dan nestel ik me in zijn bed, het ruikt vertrouwd en warm, en voor dat ik het merk slaap ik al.

*THE NEXT DAY*

Ik draai me om en bots tegen iets aan, het maakt me klaarwakker. Ik doe mijn ogen langzaam open en zie dat het een slapende Louis is, hij is erg lief als hij slaapt. Ik trek mijn jurk weer aan en doe langzaam mijn hakken aan. Ik zoek in zn nachtkastje naar een pen en papier, snel heb ik dat gevonden, en schrijf een briefje voor hem.

Lieve Louis,
Je ziet er zo schattig uit als je slaapt. Ik ben weg, terug naar huis. Ik weet het, je zal vast wel denken waarom heeft ze me niet wakker gemaakt, maar ik ben het niet waard om je wakker te maken. Ik zal je waarschijnlijk een poosje niet spreken, en dat heeft niks met jou te maken. Bel me maar als je wakker bent, ik wil alleen zeggen dat ik heel veel van je houdt, en dat dat nooit weg zal gaan.
Kusjes Kim


Ik draai me nog 1 keer om, het briefje ligt op mijn kussen. Aan de ene kant heb ik er spijt van dat ik dit heb geschreven, maar ik verander er niks meer aan en loop nara de voordeur. Ik stap snel mijn auto in, het is ijskoud buiten. Na 3 ker proberen start de auto pas, ik rij langzaam de straat uit, voordat ik de bocht maak naar links kijk ik nog 1 keer naar achter, daar zie ik Louis in de deuropening staan. Het spijt me Lou, maar ik moet gaan.

POV Niall

Gister was een topavond, Tess bleef slapen bij Vanessa, stiekem hoop ik dat ze ook voor mij bleef. Ik loop de kamer in en zie Liam zitten, hij bleef ook slapen. ‘Heey, goedemorgen!’ schreeuw ik naar hem, hij kijkt me aan en glimlacht. ‘Goeiemorgen Niallertje’ zegt hij en ik loop door naar de keuken. Daar staat Tess pannenkoeken te bakken, iets dat ik erg lekker vind. ‘Hee Tessie’ zeg ik en pak haar bij haar middel vast. Ze draait haar om naar mij toe en glimlacht. ‘Niallertje, ik maak pannenkoeken voor je, Vanessa zei dat je daar erg van houdt’ zegt ze en draait zich weer om. Oke, dit is mijn kans, ik moet het nu gewoon vertellen. ‘Tess, dat is niet het enige waar ik van hou, ik hou namelijk ook van jou, dat merkte ik na gisteravond, hoe gezellig het met je was en..’ verder kom ik niet, want Tess draait zich om en zoent me, haar zachte lippen maken het perfect. Ze slaat haar armen in mijn nek en ik pak haar middel beter vast. De zoen lijkt wel uren te duren, maar dan is het voorbij. Ze kijkt me aan en glimlacht, met haar perfecte lach. I hope it’s mine


Reacties:

1 2 3

juutjee19
juutjee19 zei op 27 jan 2014 - 13:24:
Supr leuk verhaal!!
Melding!!
X


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 26 sep 2013 - 23:14:
meeelllddinnngg


Malikaa
Malikaa zei op 24 sep 2013 - 8:10:
Awhhhh
Xxx


1D4EVER
1D4EVER zei op 23 sep 2013 - 20:46:
meldiiiiiiiiiiiiiing


menepen
menepen zei op 23 sep 2013 - 20:22:
melding