Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » what dreams are made of |Drarry| » Hoofdstuk 2

what dreams are made of |Drarry|

23 sep 2013 - 21:26

253

0

231



Hoofdstuk 2

Harry Potter

De volgende morgen was ik al vroeg wakker, ik had geen idee wat me had wakker gemaakt. Ik kon me net zo goed al aankleden en naar onder gaan om te ontbijten. Ron lag nog luid te snurken. Stilletjes sloop ik naar onder. Het kasteel lag er nog stilletjes bij, maar toen ik onder aan kwam in de zaal waar de Vuurbeker stond, zag ik hier en daar al mensen rond de beker staan. Ik zette me op een bank neer en keek rond, er waren een paar van Slytherin die stonden te kijken hoe iemand van Ravenclaw zijn naam in de beker deed. Een Slytherin kampioen, ik zou nog liever kamperen en in het Verboden Bos.

De deuren gingen weer open en ik zag de blonde jongen van gisteren. Ik wist dat hij een van de leerlingen van Durmstrang was. Ik zag hoe hij naar mij keek, aarzelde en glimlachte. Hij stapte zelfzeker de kring in en stopte zijn naam in de beker. Zonder nog eens om te kijken ging hij weer weg.

‘Wie is dat?’ vroeg Ron toen hij langs me kwam zitten. ‘Geen idee, een leerling van Durmstrang.’
Ron haalde zijn schouders op en begon aan een toast met spek die hij had meegenomen uit de grote zaal. ‘Heb je al iemand van Gryffindor gezien?’ Ik knikte. ‘Een paar van Ravenclaw en Cederic, je weet wel die Seeker van Huffelpuf.’ Ron gromde, natuurlijk, hij was die match tegen Huffelpuf nog altijd niet vergeten. Ik maakte er niet veel van.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.