Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =27=

My life is changed! (AF)

23 sep 2013 - 22:08

858

8

436



=27=

Enjoy! ;)

=Zayn=
Ik moest gewoon weg uit dat huis. Weg waar Nina en ik elkaar voor het eerst zagen en voor het eerst zoende. Alles waar ik heen ga, doet me denken aan haar. Het is gewoon niet eerlijk. Harry heeft nog steeds verkering met Hailey en ik zit met de liefde van mijn leven die geheugenverlies heeft en niet eens herinnert dat ik haar vriendje ben. Nee, nu heeft die Justin Bieber haar hart veroverd. Ik moet iets doen! De jongens denken vast dat ik het nieuws nog niet gezien heb? Nina en Justin zijn overal op tv, in de krant en op internet. Ze zijn het hotste stel van Hollywood en ik zit hier maar te zitten. Ik moet naar haar toe en voor haar vechten, maar ja om nu helemaal alleen naar Hollywood te vliegen...dat is saai. Ik zou graag Harry meenemen, maar dan gaat hij bemiddelen en dat wil ik echt niet. Ik wil echt mijn best doen voor Nina. Ik hou ontzettend veel van haar en ik wil haar niet kwijt. Nou ja, theoretisch gezien ben ik haar al kwijt aan die kwal van een Justin Bieber!
,,Hé, maatje!" Ik voel een hand op mijn schouder. Ik draai me om en kijk in de gezichten van de jongens.
,,Jongens, alsjeblieft. Ik ben niet in de stemming."
,,Dat weten we."
,,Waarom zijn jullie dan hier?"
,,Om je te helpen. Ik heb misschien een idee." Ik kijk Harry aan. De andere kijken hem ook aan. Die wisten blijkbaar nog niks van zijn idee.
,,Een idee? Wat voor een idee?" vraagt Louis.
,,Ja, wat voor een idee?"
,,Je moet naar Nina toe in Hollywood."
,,Denk je dat ik daar zelf nog niet over nagedacht heb? Maar dat kan ik toch niet maken? Onze tour is hier in Londen, ik kan onmogelijk weggaan midden in de tour."
,,Dat kan je wel." Liam kijkt me aan. Nu begrijp ik er helemaal niks meer van. Onze manager heeft gezegd dat deze tour het allerbelangrijkste tour is.
,,Wat bedoel je?" Ik kijk de jongens aan.
,,Jij mag naar Hollywood." Zegt Niall.
,,Onze concerten van Londen worden afgezecht en op die datums hebben we concerten in Amerika. Onze eerste concerten in Amerika!"
,,Dat kan ik jullie en onze fans van Engeland toch niet aandoen?"
,,Zayn, je moet keuzes maken in het leven. Vind je Nina belangrijk of niet?" Louis kijkt me heel serieus aan.
,,Nina natuurlijk."
,,Waarom ben je dan niet blij dat je naar Hollywood kan en Nina kan zien?"
,,Dat ben ik wel, maar wat nou als ze echt niet herinnert? Dan komt het misschien nooit meer goed."
,,Zo moet je niet denken Zayn. Nina krijgt haar geheugen vast wel terug."
,,Ik ben zo bang dat ze me nooit meer herinnert, ik hou zoveel van haar. Ze is de liefde van mijn leven."
,,Zayn het komt wel goed."
,,Ga jij met me mee dan Hazza?" Ik kijk Harry aan. Hij knikt.
,,Ja en de andere jongens ook."
,,Geweldig!" Roep ik. Nu kan ik toch wat vrolijker zijn. De jongens gaan met me mee naar Hollywood, zodat ik Nina terug kan winnen.

=Nina=
Ik zit bij het grote zwembad. Justin ligt naast me met zijn zwembroek aan. Hij is zo leuk, lief, grappig...alles is zo leuk aan hem. Hij staat op en kijkt me aan. Zijn wasbordje, o my god! Hij lacht naar me. Hij is iets van plan dat zie ik aan zijn ogen. Hij neemt een aanloop en springt heel hard het water in. Het water spat omhoog en komt over mij heen. Ik sta op. Het water is koud en beland op mijn blote buik. Ik zie Justin lachen in het zwembad. O, die krijgt er van langs! Ik ren naar de rand van het zwembad en spring het water in en beland heel dichtbij Justin. Hij pakt me bij mijn heupen als ik met mijn hoofd weer boven ben en trekt me naar zich toe. Zijn bruine ogen...daarin kan ik echt smelten. Ik leun naar voren en plant een kus op zijn lippen, waarna mijn tong gelijk die van hem zoekt. Ik ben zo blij met hem, eindelijk kan ik tegen iedereen zeggen dat ik, Nina de Jong, een vriendje heeft. En dat vriendje is niemand minder dan Justin Bieber. Ja, DE Justin Bieber. De zanger van; Love me, Baby, Pray en Somebody to love. Echt ongelooflijk! Ik sta in elke krant en in elk magazine. Meestal op de voorpagina. Ik heb al zat foto's van ons gezien. Op het strand; (https://lh4.googleusercontent.com/-Dea41y8ui1A/UkCeOGyzFFI/AAAAAAAABNQ/XTM7rg9GlAY/w436-h666-no/nina+en+justin+bieber+kissing.jpg), in het park (https://lh3.googleusercontent.com/-KYaXqoBhTDo/UkCeFJUInPI/AAAAAAAABK8/F1PgGrsT6kg/w971-h666-no/13.jpg) en zelfs op de waterscooter (https://lh5.googleusercontent.com/-_6rbF1HsqzQ/UkCeGF9DGLI/AAAAAAAABLQ/Av33yOuDbMc/w480-h314-no/16.jpg). Echt ongelooflijk hoe snel fotograven je kunnen vinden, ondanks dat je zo graag alleen wilt zijn. Maar ja, daar moet ik nu maar even vrede mee hebben. Justin is megaberoemd en ik ben nu ook een beetje beroemd. Mijn album is echt al heel vaak verkocht en sommige meisjes hebben al mijn handtekening gevraagd. Jongens ook hoor, alleen zijn die vaak wat meer verlegen. Ik ga het zwembad uit en loop terug naar mijn bedje. Ik drink mijn drinken op en ga op mijn bedje liggen. Niet lang daarna vallen mijn ogen dicht en val ik in een diepe slaap.


Reacties:

1 2

1D4EVER
1D4EVER zei op 24 sep 2013 - 22:11:
meldiing


ilovehazza
ilovehazza zei op 24 sep 2013 - 20:11:
melding xx


Harrylover
Harrylover zei op 24 sep 2013 - 18:51:
Nina terug naar Zayn, NU METEEN!!!!
Melding en snel verder.


xHiimacookie zei op 24 sep 2013 - 15:45:
Damn Zayn sla Justin kwal Bieber

Nina ik wil dat jij terug gaat naar Zayn


Malikaa
Malikaa zei op 24 sep 2013 - 8:07:
Ze moet het zich echt gaan herinneren
Snel verder
Xxx