Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =28=

My life is changed! (AF)

24 sep 2013 - 22:31

1184

4

320



=28=

Enjoy! ;)

=Zayn=
Nou, daar zit ik dan. Onderweg naar Hollywood met de jongens. Ik heb geen idee hoe Nina zal reageren als ze mij ziet. Ik hoop dat ze me in de armen vliegt, maar dat zal vast wel niet. Misschien gaat ze wel fangirlen, ze is nog altijd fan van ons. Tenminste dat was voor haar geheugenverlies. Of ze het nu nog is, weet ik niet. Een ding weet ik wel, ik moet haar uit de klauwen halen van die Justin Bieber! Hij is zo'n fout voorbeeld voor haar. Ik wil best met Justin vechten als hij dat wilt, ik ben toch veel sterker...toch?
,,Waar zit je met je gedachten?" ik kijk naast me. Niall is niet echt snugger hé? Ik heb het al maanden over Nina en dan moet hij nog vragen waar ik zit met mijn gedachten? Ik ga er niet op in en kijk uit het vliegtuigraampje. Hier zitten we nog wel even. Ik heb echt het gevoel dat ik gek aan het worden ben. Hoe meer ik aan Nina denk, hoe bozer ik wordt op Justin.
,,Hé, Nina kan er niks aan doen." Harry kijkt me aan. Ja, dat weet ik wel. Maar als Nina er niks aan kan doen, kan Justin dat ook niet. Dan weet hij niet dat Nina en ik een relatie hadden en dat ze geheugenverlies heeft. Ik krijg weer tranen in mijn ogen. De eerste keer dat ik haar zag op het balkon, was ze zo mooi en ik ben blij dat ik haar toen getroost heb, want anders had ik niks met haar gekregen. Toen ze dat kaartje kreeg van Nigel...volgens mij wilde ze niet weg...zou dat door mij komen? Toen had ze haar geheugen nog en toen wist ze nog dat we iets hadden. Zou ze niet weg willen door mij? Doordat ze daardoor weg moest van mij? Er rolt een traan over mijn wang. Steeds weer zie ik de foto's voor mijn ogen. Overal waar ik ga zie je Nina en Justin zoenend op een foto, hand in hand op een foto, knuffelend op een foto...om misselijk van te worden. Ja, het klinkt jaloers, maar dat ben ik ook. Nina is en blijft het allerleukste meisje die ik ken en ze is de liefde van mijn leven. Ik wil haar en niemand anders. Ik moet een plan bedenken, ik kan onmogelijk zomaar binnen stappen en haar zoenen. Ten eerste krijg ik dan een klap tegen mijn hoofd door Justin, want die is er niet van gediend als iemand zijn vriendin zoent.
,,Hazz." Ik kijk opzij, maar de andere jongens liggen te slapen. Shit, dan moet ik zelf maar iets bedenken. Ik kijk uit het raampje en zucht. Na een uur val ik ook in slaap.

=Nina=
Ik voel iets kriebelen op mijn gezicht. Met mijn hand veeg ik over mijn wang.
,,Wakker worden." Hoor ik Justin zachtjes zeggen.
,,Hey." Zeg ik blij als ik zijn gezicht zie.
,,Goedemorgen." Zegt Justin en geeft me een zoen. Hij zoekt met zijn tong naar de mijne. Ik schudt mijn hoofd.
,,Nee, Justin. Eerst ga ik douchen en mijn tanden poetsen en dan aankleden." Ik hoor hem zuchten. Ik rol met mijn ogen. Justin wilt alleen maar zoenen. Het lijkt net of hij niet echt van me houdt, maar mij zoent om aandacht te krijgen. Hij staat op en loopt weg. Zo moet je niet denken Nina, Justin houdt van je. Ik sta ook op en loop de badkamer in. Ik zet de douche aan en ga eronder staan. Heerlijk al dat warme water wat over mijn lichaam gaat. Niet veel later stap ik weer de douche uit en kleed me aan. Dan gaat mijn telefoon af. Wie is dat nou weer? Hailey en Nola zijn niet thuis, die kunnen Justin op de een of andere manier niet uitstaan. Geen idee waarom. Ik moet nodig eens met ze praten. Oh wacht, mijn telefoon. Ik moet snel opnemen, anders hangt diegene weer op.
Hallo met Nina?
Nina, met Nigel! Ik wil dat je over een half uur in de studio bent. Dan nemen we je tweede album op. Je mag je vriendje Justin meenemen als je wilt.
Oké, tot zo.

Ik hang op. Wow! Ik kan het nog steeds niet geloven. Eerst heb ik geen carriére en dan ineens wel. Eerst had ik geen vriendje en nu heb ik verkering met Justin Bieber. Eerst geen album en nu al bezig aan mijn tweede album. Ik spring heel eventjes de lucht in. Mijn leven is geweldig! Niets kan het nog verpesten!

,,Oké, we beginnen met 'Round and round' waarbij we ook een videoclip gaan maken." Zegt Nigel als Justin en ik in de studio zijn.
,,Een videoclip? Is de videoclip van Naturally zo goed bekeken?"
,,Kijk zelf maar." Nigel typt in: www.youtube.com/watch?v=a_YR4dKArgo and ik zie het filmpje.
,,Wauw, al 20.000 keer bekeken, dat is geweldig!"
,,Ja en het beste is dat het filmpje er nog maar één dag op staat. Dus je hebt een record gevestigd. Je filmpje is sneller bekeken dat 'What makes you beautiful' van One Direction of 'Pokerface' van Lady Gaga. Je bent beroemd Nina." Ik kijk blij naar Nigel en Justin. Ik omhels Justin.
,,Bedankt!" Fluister ik.
,,Waarvoor?" Fluistert hij terug.
,,Dat je er voor me was, zonder jou was het nooit gelukt!" Ik sluit even mijn ogen. Even zie ik mijn moeder en mijn vader voor me. De scheiding en hoe ik me toen voelde. Ik ga uit de omhelzing van Justin en ga in het kamertje staan en zet de koptelefoon op. Ik hoor de eerste klanken en begin te zingen: ,,You see me standing there, and act like you don't know me. But last night you were calling me, saying you want me. Oh why you always make me feel like I'm the one that's crazy? You feel my heart racing...my, my heart racing! Boy, I need you here with me, we can't go on this way. I'm falling hard for you, all I can say....We're going round and round, we're never gonna stop going round and round. We'll never get where we're going round and round. Well you're gonna miss me, cause I'm getting dizzy going round and round and round." Meteen hoor ik het volgende nummer en zing weer gelijk mee als ik de melody hoor. Het is best een romantisch liedje. Ik sluit mijn ogen, zodat ik me beter op het nummer kan concentreren. ,,Can you feel me, when I think about you? With every breath I take. Every minute, no matter what I do, my world is an empty place. Like I've been wondering the dessert for a thousand days. Don't know if it's a mirage, but I always see your face, baby. I'm missing you so much, can't help it I'm in love. A day without you is like a year without rain. I need you by my side, don't know how I'll survive. A day without you is like a year without rain." Het voelt heerlijk. Die nummers passen echt bij me. ,,En hoe was ik?" Ik open mijn ogen, zodat ik Nigel in de ogen kan kijken. Dan schrik ik. Het is niet waar!


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 25 sep 2013 - 11:05:
Zayn, zeg pleasseeee Zayn
En ja, Justin houdt niet egt van je, je mag wel zo denken hoor!

Snel verder
Xxx


xHiimacookie zei op 25 sep 2013 - 10:05:
Zayn <3


Harrylover
Harrylover zei op 25 sep 2013 - 7:21:
En daar staat Zayn!!!!
Jeeeeeeh!!!
Melding en snel verder.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 24 sep 2013 - 22:47:
Zayn??