Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =29=

My life is changed! (AF)

25 sep 2013 - 11:49

1047

5

235



=29=

Enjoy! ;)

,,Nina? Nina?" Ik haal mezelf uit mijn gedachten. Ik kan het niet geloven. Mijn idolen staan daar. Mijn mond is nog steeds wijd open en mijn ogen zijn wagenwijd open. Ongelooflijk! Hoe hebben ze me gevonden en wat doen ze hier? Ik doe mijn koptelefoon af en hang die terug. Daarna pak ik snel mijn mobiel en sms Hailey: Hailey, dit ga je niet geloven. One Direction staat hier voor mijn neus in de studio! AAAHHH! X Nina. Ik stop mijn telefoon terug in mijn broekzak en loop de opnamestudio uit.
,,Hoe was ik?" Ik kijk Justin en de jongens aan.
,,Je was geweldig!" Justin komt naar me toegelopen en zoent me volop mijn mond. Ik zie dat Zayn Malik schrikt. Wacht even! Waarom zou hij schrikken? Vind hij me soms leuk? Wat is er met Justin? Niet dat ik het niet leuk vindt dat hij me zoent, maar het lijkt net alsof hij iets wil bewijzen. Dat hij denkt; Nina is van mij en dat zal ik bewijzen...Ik kijk Justin na de zoen verbaasd aan. ,,Wat is er schatje?" vraagt hij. Ik trek hem mee naar de gang, waar niemand ons kan horen.
,,Waarom deed je dat?"
,,Mag je eigen vriendje je niet eens zoenen?" Hij kijkt zogenaamd beledigd.
,,Natuurlijk wel. Alleen het leek net even of je iets moest bewijzen tegenover One Direction."
,,Hallo! Zayn Malik en Harry Styles zijn in de buurt, ieder meisje wil iets met één van hun."
,,Dat betekend toch niet dat ik dat wil?"
,,Nou, hiervoor had je met Zayn verkering." Ik kijk hem niet begrijpend aan.
,,Ik? Verkering met Zayn Malik?"
,,Ja. Daarom was ik ook zo blij dat je voor mij koos."
,,Ik heb je gekozen omdat ik niks had met Zayn."
,,Echt wel." Nou moet hij ophouden! Nu is het niet leuk meer! Ik heb niks met Zayn gehad!
,,Hailey en Nola zeiden dat ook al, maar ik heb echt niets met hem gehad!"
,,Wedden?"
,,Schei toch uit! Ik weet toch zelf wel met wie ik verkering heb en met wie niet. En met Zayn Malik heb ik nooit iets gehad!" Ik schreeuw het bijna. Waarom gelooft hij me niet? En waarom zei hij niks tegen me? Als hij wist dat ik verkering had met Zayn, waarom heeft hij me dan van hem afgepakt? Mijn hoofd draait, al die vragen...
,,Je had wel met Zayn en ik heb het bewijs." Justin houdt zijn mobiel voor me. Ik kijk ernaar en dan voel ik een schuldgevoel opkomen. Vooral naar Hailey en Nola. Ze zeiden het en ik geloofde ze niet. Je beste vriendinnen moet je geloven, ook al is het vervelend nieuws.
,,Maar waarom kan ik het me dan niet herinneren?"
,,Geen idee, maar dat maakt nu toch niet uit. Nu heb je een veel betere vriend en natuurlijk veel knapper." Ik kijk Justin aan, dit meent hij toch niet serieus? Zayn is veeeeel knapper dan hij is. Maar goed, ik moet zorgen dat ik het goed maak met Hailey en Nola.
,,Ja, wat jij wilt. Ik ga nu Hailey en Nola bellen, ik moet met ze praten en het goed maken."
,,Wil je Zayn dan ook terug?" Ja, daar heb ik eigenlijk nog niet over nagedacht. Ik hou echt heel veel van Justin, maar als hij me gebruikt heeft om Zayn jaloers te maken, hoef ik hem nooit meer te zien.
,,Ik weet het niet. Ik kan me niks herinneren, in ieder geval niet dat ik iets met hem had."
,,Dan is het goed. Ik hou van je." Hoe vaker Justin dat zegt, hoe vaker ik het niet geloof. Waarom zou hij dat zo vaak zeggen? Alleen als hij bang is dat hij me verliest of als hij me gebruikt. Ik weet het niet meer. Ik loop terug naar de kamer, waar One Direction en Nigel nog steeds staan. De jongens praten tegen elkaar. Justin volgt me op de voet. Ik loop naar Zayn toe en neem hem apart.
,,Zayn, ik weet dat wij iets hadden."
,,Herinner je het weer?"
,,Nee, maar ik heb foto's gezien. Ik weet er niks meer van, maar als hij echt zo was spijt het me dat ik nu met Justin heb."
,,Betekend dit dat het uit is met Justin?"
,,Nee. Ik hou van hem, maar ik weet niet zo goed wat ik moet doen." Zayn pakt mijn handen en dan omhelst hij me.
,,Het komt wel goed." Fluistert hij in mijn oor. Ik voel een kleine rilling over mijn rug glijden. Dan opeens wordt de omhelzing ruw verstoord door een woedende Justin.
,,Laat mijn vriendin met rust!" roept hij kwaad tegen Zayn. Oh nee, niet gaan vechten. Daar kan ik helemaal niet tegen! Ik kijk naar Zayn en Justin, volgens mij willen ze echt gaan vechten om mij. Ik moet het tegenhouden, ik wil niet dat ze iets overkomen. Ik weet alleen niet hoe ik het moet tegenhouden. Justin wilt me beschermen, hij voelt zich bedreigd door Zayn en dat kan ik heel goed begrijpen. Kijk naar Zayn, hij is een super lekker ding. Mijn schuldgevoel naar hem is het grootst. Ik vind het zo raar dat ik mijn relatie met hem niet meer kan herinneren en hoe dat komt weet ik ook niet. Dan komen Hailey en Nola binnen. Hailey zoent Harry blij en Nola Niall. Verbaasd kijk ik naar mijn twee beste vriendinnen en loop naar ze toe.
,,Wat doen jullie nou?" Ik wijs naar ze en dan naar Niall en Harry.
,,Wij zoenen onze vriendjes, duh!" zegt Nola. Nu begrijp ik het helemaal niet meer. Nola heeft verkering met Niall en Hailey met Harry? Hoe dan? Wanneer is dat gebeurd? Mijn hoofd draait nu echt rond. Ik moet echt rustig aan doen en niet zoveel denken, maar dat kan moeilijk met Justin en Zayn die om je vechten.
,,Zayn! Justin! Kappen!" roep ik heel hard. Ze kijken me allebei aan. Zayn knikt en stopt. Hij wilt teruglopen als hij hard op de grond geduwd wordt door Justin. O mijn god! Ik ren naar Justin toe. ,,Justin, stoppen!" roep ik, maar hij duwt mij naar achteren. Hij duwt me zo hard dat ik hard tegen de muur terechtkomt en mijn hoofd ertegen aan stoot. Ik voel me weg dwarrelen als er een flits voorbij komt. Ik zie alles weer voor me, Nando's, New York, alles!


Reacties:


Harrylover
Harrylover zei op 25 sep 2013 - 18:28:
Oke dit wordt een happy end.
Melding en snel verder.


xHiimacookie zei op 25 sep 2013 - 17:33:
JUSTIN I HATE YOU.


MichelleSky zei op 25 sep 2013 - 15:26:
YEEEES THANKS JUSTIN!! MWUAHAHAH

SNEL VERDER!! Xox


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 25 sep 2013 - 15:07:
OMG bedankt voor het duwen Justin!!!!!
Nina, ga maar weer met Zayn!!

xx


Malikaa
Malikaa zei op 25 sep 2013 - 13:22:
YES EINDELIJK!!!!!!!!!!!!!! OMG, FINALLY!!!!!!!!!!!!
Bedankt voor het duwen justin, nu kan Nina weer met Zayn gaan