Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =30=

My life is changed! (AF)

25 sep 2013 - 21:05

1421

5

330



=30=

Enjoy! ;)

Ik voel dat iemand me schudt, ik open mijn ogen en zie de mooiste lichtbruine ogen die er zijn.
,,Oh god! Nina, gaa-" Ik laat hem niet meer verder praten en druk mijn lippen op de zijne.
,,Je herinnert je het weer." Zegt Zayn met een grijns nadat we onze zoen stopte. Ik knik ja. ,,Omg, door de duw van Justin?"
,,Ja, ik denk het wel." Zeg ik blij en geef Zayn een knuffel.
,,Nina, wat doe je?" Oh ja, Justin is er nog. Ik sta op en loop naar hem toe.
,,Justin het is uit. Ik hou van Zayn."
,,Dat kan je niet maken!"
,,Waarom niet?"
,,Omdat als jij het uitmaakt, mijn populariteitsstatus omlaag gaat." Nola en Hailey kijken hem kwaad aan en ik ook. Dat was het dus! Daarom had hij verkering met mij. Om zelf populairder te worden! Ik geef hem een klap in zijn gezicht, zo boos ben ik. Hoe durft hij me zo te gebruiken?!
,,Rot op Justin!" roep ik kwaad. Zayn pakt mijn hand en komt naast me staan. Nola en Hailey komen er ook bij staan en daarna ook de andere jongens.
,,Wegwezen loser." Zegt Harry. Justin kijkt me aan en dan loopt hij de deur uit. Dat ging makkelijk, een beetje te makkelijk misschien? Maar goed, ik ben wel van hem af en ik heb Zayn weer terug.
,,Nina, zullen we vanavond op date gaan? Aangezien dat een maand geleden mislukte."
,,Ja! En dit keer laat ik me niet op de grond vallen." Ik kijk in Zayn's ogen en we beginnen allebei te lachen. ,,Maar laten we met z'n allen naar mijn appartement hier gaan. Dan ga ik me omkleden voor vanavond." Zeg ik.

Als we bij mijn appartement zijn en we omgekleed zijn praten we nog wat na.
,,Vanavond hebben wij een feest hier in Hollywood. Omdat we weggaan op tour, weet je nog?" zegt Louis.
,,Oh ja." Zeg ik getreurd. Ik hoopte op een leuke avond met Zayn.
,,Ik heb een goed idee!" Zegt Niall.
,,Wat is je idee?"
,,Als jij en Zayn gewoon op date gaan vieren wij hier feest." Zegt Niall trots en blij. Ik kijk Zayn blij aan en we knikken allebei ja. We staan op en lopen naar Niall. We geven hem allebei een knuffel.
,,Super idee!" schreeuwen Zayn en ik tegelijk.
,,Haha, jullie lijken echt op elkaar." Zegt Liam lachend als Zayn en ik weer terug gaan zitten.
,,I know." Zeggen Zayn en ik weer tegelijk, waardoor we in de lach schieten.
,,Maar nu mogen jullie weg." De jongens kijken ons aan. Haha, we staan op en lopen de deur uit.

=Zayn=
Na een kwartiertje lopen komen we bij de bestemming aan. Ik stop met lopen en trek Nina mee naar rechts. Omdat ik haar zo snel meetrek, breekt haar hak van haar rechterpump af.
,,Omg, sorry." Zeg ik. Ik pak haar als een bruid op en ze slaat haar armen om mijn nek. Als we bij de bestemming zijn en ik haar weer neerzet, staart ze met open mond naar de plek. Midden op het vijvertje staat een huisje. In het huisje staat een tafel met daar omheen kaarsjes.
,,Omg, Zayn!" Zegt ze blij en knuffelt me.
,,Kom." Zeg ik. Ze schopt haar hakken uit en stapt bij me in het bootje. We varen naar het huisje, bij het huisje til ik haar uit de boot en breng haar in het huisje. Ik schuif haar stoel naar achteren en zet haar op haar stoel.
,,Dank u." Zegt ze deftig. Ik knik deftig terug en ga ook zitten.
,,Het eten komt eraan." Zeg ik blij en knik naar achter haar. Niall en Liam komen eraan gelopen met twee borden eten. Ze lacht zich rot. Dat heb ik al heel lang niet gezien! Ze is zo mooi als ze lacht! Dit wordt ongetwijfeld de beste avond ever!

=Nina=
Het etentje was echt super leuk. De jongens hielpen allemaal mee, maar na een tijdje moesten ze weer terug, omdat ze nog wel feest gingen vieren. Zayn en ik liggen nu in het gras, kijkend naar de sterren.
,,Zayn?"
,,Ja?"
,,I love you." Fluister ik.
,,I love you to." We draaien onze hoofden naar elkaar. Alles om me heen vervaagd als ik alleen maar in Zayn's ogen kijk. We leunen allebei in en onze lippen raken elkaar. Ik ben echt het gelukkigste meisje ever! Ook al zei ik dat een maand geleden niet, maar dat kwam door mijn geheugen verlies. Het verhuizen naar Londen en nu naar Hollywood waren de beste beslissingen die ik ooit gemaakt heb. En toen ik Justin wegstuurde, was nog beter. Ik hou veel meer van Zayn en misschien heb ik dat altijd wel gedaan. Ook toen ik geheugenverlies had.

Na een tijdje scheiden we van elkaar om adem te halen.
,,Weet je...ik ben echt blij dat ik hier ben gaan wonen. Alles is perfect nu. Hier met jou, geen pesters, moeders gewoon zoals het hoort." Ik voel twee sterke armen om me heen en zie dat Zayn me een knuffel geeft.
,,Ik ben echt trots op je!" Zegt Zayn.
,,Ahw, dankje." Zeg ik en geef hem een kusje op zijn wang. We blijven zo nog een tijdje zitten tot het wat kouder en later werd. ,,Zullen we terug?" vraag ik. Zayn knikt ja en hij pakt me weer als een bruid op. Mijn hakken zijn nog steeds kapot. Ik koop morgen wel nieuwe.
,,Wacht." Zegt Zayn als we op de helft zijn.
,,Wat is er?" vraag ik verbaasd.
,,Ik wil nog een foto maken." Zegt Zayn hyper.
,,Oké." Ik ga naast hem staan en trek een gek gezicht. Daarna geef ik hem een kus op zijn wang en het derde plaatje geven we elkaar een zoen. Als we verder lopen hoor ik mijn telefoon trillen. Ik pak mijn telefoon uit het tasje en kijk van wie het is. Een tweet. Ik open de tweet: Lovely night! pic.twitter.com. (https://lh4.googleusercontent.com/--dVU6vtYCSM/UkK-sxQqZII/AAAAAAAABUs/08RYoc_G5iA/w226-h263-no/37%25282%2529.jpg).
,,Ahw, Zayn!" Hij heeft onze foto getweet.

=Tijdsprong van een maand=
Zayn en ik zitten nu in mijn kamer, ik ben Zayn's koffer aan het inpakken. Ja, ik pak zijn koffer in, omdat hij te druk bezig is met Twitter en zijn mobiel. Ik pak een schoen van Zayn die in de koffer moet en gooi de schoen tegen Zayn's hoofd.
,,Au!" Hij draait zich om en kijkt me met een duivelse blik aan. ,,Waarom deed je dat?" vraagt hij onschuldig, maar toch heef hij nog die duivelse blik.
,,Daarom, omdat je niet mee helpt." Zeg ik grinnikend.
,,Je weet toch wel dat je hier nooit levend uit gaat komen." Zegt Zayn. Ik spring snel omhoog en loop naar de woonkamer van mijn appartement. Ik verstop me achter de bank zodat hij me niet ziet. ,,Nien...waar ben je?" Zegt Zayn duivels. ,,Het kietelmonster is je aan het zoeken." Oh nee! Hij gaat me dus GEEN kieteldood geven! Ik hoor dat Zayn naar de keuken gaat. Ik sta rustig op en loop op mijn tenen naar de badkamer. Ik ga in het bad zitten en trek zachtjes het douchegordijn dicht. Na tien minuten is Zayn overal geweest behalve de badkamer. ,,Nien, ik weet dat je hier zit." Zegt hij terwijl hij de badkamer inloopt. Ik zie dat Zayn achter het gordijn gaat kijken. Als hij aan de ene kant van het gordijn gaat kijken, spring ik snel uit het bad naar de deur. Maar zonder succes, ik struikel over het drempeltje. ,,Hahahaha! Nu heb ik je!" Zegt Zayn. Hij stapt op me af en ik stribbel naar achter.
,,Nee, nee, nee! Ik wil geen kieteldood! Zayn! Whahaha!" Ik ben te laat, Zayn heeft me al te pakken. ,,ZAYN!! STOP!!" schreeuw ik.
,,Aah, mijn oren!" Zegt hij. ,,Gooi je nooit meer een schoen naar me?" vraagt hij met een pruillipje.
,,Nooit meer!" Zeg ik. ,,Ma-" Ik kan niks anders meer zeggen omdat Zayn' lippen op de mijne zijn gedrukt. ,,ar je moet wel helpen inpakken. Wou ik zeggen." Zeg ik lachend als Zayn's lippen de mijne verlaten.
,,Ja, ja ik help al mee." Zegt hij zuchtend. Ik loop naar de koffer en stop de schoen die ik net gegooid heb ik de koffer. Ik pak mijn telefoon en tweet naar Zayn: @ZaynMalik, That was fun! No not like that dirty bastards! Xx. Gelijk voel ik mijn telefoon trillen en zie dat Zayn de tweet favoriet. Ik kijk hem aan en we beginnen allebei te lachen. Na twintig minuten zijn we eindelijk klaar met inpakken. Die van mij heb ik gisteren al gedaan.
,,Naar Starbucks?" vraagt Zayn.
,,Ja!" Zeg ik blij en samen lopen we naar buiten, naar Starbucks.


Reacties:


MichelleSky zei op 26 sep 2013 - 9:46:
Snel verder!!! Xox


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 25 sep 2013 - 23:07:
10x beter!!!! meeelllddinnggg


1D4EVER
1D4EVER zei op 25 sep 2013 - 22:00:
meldiiiiiiiiiiing


Malikaa
Malikaa zei op 25 sep 2013 - 21:54:
YES
*dances randomly through the room*

Xxx


xHiimacookie zei op 25 sep 2013 - 21:14:
Yeah Zayn. Daaag Justin jij mag doodvallen. Oke dat is gemeen .