Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » After that one day » Zenuwen

After that one day

26 sep 2013 - 20:54

623

3

199



Zenuwen

'Goodmorning!' de stem van Harry galmt door mijn kamer. Ik word altijd vrolijk van dit alarm. 'Tijd voor werk..' mompel ik. Mam ligt nog te slapen. Als ik een beschuitje aan het smeren ben krijg ik een sms'je. 'Goodmorning sunshine! Al zenuwachtig? - T' 'Pestkop!' stuur ik hem terug. Als ik op de klok kijk is het al half 8, ik moet opschieten!
Als ik op de fiets zit zet ik 'One Thing' op, daar ga ik sneller van fietsen. Het is prachtig weer. Er is nog bijna niemand. Het gras is vochtig van de dauw, en er hangt een ochtendnevel. Hier kan ik echt van genieten.
Na een kwartiertje fietsen stap ik het kantoor binnen. 'Goedemorgen!' roep ik vrolijk. Ik leg mijn tas op mijn bureau en loop naar de kamer van Tom. 'Zo, jij bent vroeg! Is er iets aan de hand?' vraagt hij plagend. 'Doe nou niet zo stom! Wie ga ik interviewen?!' 'Haha, rustig, rustig! Beloof je me niet te gillen? Ik wil graag nog wat kunnen horen nadat ik je het heb verteld.' 'Jaja, ik beloof het, zeg op!!' 'Jij gaat interviewen....' hij doet een tromroffel op tafel. '.....ONE DIRECTION!' Heb ik dat nou goed gehoord? One Direction?! Mijn lievelingsband?! 'Meen je dat? Je bent geweldig!' Ik sta op en geef Tom een knuffel. Hij weet niet hoe dankbaar ik hem ben. 'Wanneer is het interview?' 'Vanavond, om 7 uur, verzin goede vragen, ik reken op een perfect artikel.' hij glimlacht naar me. Wauw. One Direction. Wat moet ik ze vragen?!
Met grote ogen loop ik naar m'n bureau en zet mijn laptop aan. Snel plaats ik een tweet. 'Jullie raden nooit wie ik vandaag mag interviewen....!' Snel open ik word en verzin ik leuke vragen. Ik doe nog wat onderzoek, alhoewel ik alle interviews al heb gezien, wil ik er toch zeker van zijn dat ik geen vragen heb die allang zijn gevraagd in een interview.
Met de vragen in mijn handen loop ik naar Tom. Ik wil dat ze perfect zijn. Na zijn goedkeuring fiets ik terug naar huis. Het kwartiertje lijkt wel een paar seconden, zo fijn voel ik me. Zenuwen heb ik niet en zelfs de kleinste zorg die ik heb verdwijnt als sneeuw voor de zon. Thuis stap ik snel onder de douche, trek ik mijn favoriete outfit uit de kast en doe ik een beetje make-up op. Mijn haar borstel ik uit en laat ik los hangen. Perfect.
Ik bel een taxi en eet even snel een tosti voordat ik richting het hotel ga waar de jongens verblijven.Ik check nog even of ik alles heb, werk mijn mascara en lipstick bij en stap dan de taxi in.
Elke meter die ik dichterbij kom, word ik zenuwachtiger. Al is het maar een kwartiertje rijden, het voelt als een uur. Als ik honderden meiden hoor gillen, weet ik dat we er zijn. Ik betaal de taxichauffeur, en loop naar binnen. Zenuwachtig loop ik naar de balie. 'Hoi, ik ben Suze van The Times. Ik kom voor One Direction.' De vrouw achter de balie geeft me een grote glimlach. 'Ik zal even iemand voor je roepen. Ben je zenuwachtig?' 'Ja, heel erg. Dit is mijn allereerste interview en de jongens zijn mijn idolen.' 'Heel veel succes dan! Laat je even weten hoe het is gegaan?' Op dat moment komt er iemand aanlopen. 'Mevrouw, als u mij wilt volgen.' Ik loop achter de man aan en ga door een grote zwarte deur. Ze vragen me plaats te nemen op de grote rode luxe stoel en even te wachten. Als de man weg is blaas ik zenuwachtig een lok voor mijn ogen vandaan en begin ik mee te neuriën met de radio, tot ik opeens een schaduw achter me zie.


Reacties:


loveyouxx
loveyouxx zei op 27 sep 2013 - 8:53:
geef me meldinnggggg!!!!
aaahhh!!!
super story!!!
xxx


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 26 sep 2013 - 23:45:
meeellddiingg zoo leuk!


laurastyles
laurastyles zei op 26 sep 2013 - 20:58:
Waarom stop je nou? Omg super story i love it!! Gaa supersnel verder!!! Xx