Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Criminal meets Criminal || Zayn Malik » OO1

Criminal meets Criminal || Zayn Malik

27 sep 2013 - 11:44

562

1

208



OO1

Alexandra "Alex" Hope Suarez

Verveeld kijk ik om me heen terwijl de hak van mijn schoen op de grond tikt. Er was niks meer te doen, het was ook nog geen nacht dus uitgaan zit er niet in. 'Jay? Hoeveel hebben we totaal gepakt vandaag?' mompel ik en draai mijn hoofd richting mijn beste vriend. Ik zie dat hij de laatste briefjes neer legt en hij kijkt me aan. 'Totaal? Honderdnegentig euro en vijftig cent.' zucht hij. 'Jezus zeg, daar sta je dan 6 uur voor buiten.' mompel ik. Ik schud mijn hoofd en sta op. 'Ik ga wat te eten halen.' zeg ik waarna ik naar de keuken loop.

Wanneer ik terug ben zie ik de twee... Tja, het is maar hoe je ze noemt. Assistenten, onderleiders, invalleiders.. Anyway, de hulpjes van de grote baas. Die nu in Amerika zit met zijn beste leden. Nou ja, ik heb geluk dat ik goed met ze kan omgaan. 'Je houdt mijn plaats warm? Aardig zeg.' grijns ik tegen Ibrahim. 'Maar ik ben nu terug. dus je kan weer gaan.' zeg ik. Sommige mensen vinden me gestoord dat ik zo'n grote bek open trek naar mensen met een hogere rang. Maar hé, ze zijn het van me gewend. En ze doen me toch niks want één: Ik ben een van de weinige meisjes hier en twéé: Ik ben het enige mooie meisje hier. Klinkt arrogant, maar het is wel zo. Voor de rest kan de rest ermee door als een man en de andere zitten vol littekens. Dat is niet mooi hoor, geloof me.
'Er is toch genoeg plaats darling?' grijnst hij en hij leunt met zijn armen op de leuning. Ik rol met mijn ogen maar moet toch lachen. Ik plof nonchalant op zijn schoot en neem vervolgens een hap van mijn pizza. Omar kijkt ons even aan en schud dan zijn hoofd. Hij keert zich naar Jay, 'Het geld, Lopez?' zegt hij en hij steekt zijn hand uit. 'Hier.' zegt Jay en hij geeft het geld. Ik zie Omar fronsen en hij kijkt ons beide aan. 'Dit is alles?' zegt hij en ik knik voorzichtig. Ik wil net beginnen met praten als Jay al begint. 'Ja, eh.. Ik had vijfhonderd te pakken gekregen. Maar werd tegengehouden door... Iemand.' zucht hij. Ik hoor Omar zacht grommen en vloeken. Hallo uitbarsting nummer zoveel.
'Lopez, dit is echt de zoveelste keer! Het is wel opvallend dat Alexandra het wel altijd lukt! Echt, waarom ze jullie twee samen zetten... Het is hetzelfde als de hoogste rang samen met de laagste!' schreeuwt hij tegen Jay en ik bijt een beetje op mijn lip. 'Maar ik heb al een idee...' mompelt hij en hij draait zich plotseling naar mij toe. 'Alex.. Jij gaat gezellig met Ibrahim een deel van de drugshandel doen.' grijnst hij naar mij waarna hij de kamer uit loopt. 'Drugs... Gezellig.' zeg ik en neem rustig nog een hap.
Ik hoor Ibrahim zacht lachen waarna hij me optilt en me alleen op de stoel zet. 'Heel gezellig... Ik haal je morgen om half elf op.' grijnst hij waarna hij even knipoogt en ook de kamer uit loopt. 'Nou, dat kan nog gezellig worden.' mompel ik en ik kijk naar Jay. Hij knikt alleen maar. Nee, ik meen het. Dit gaat nog leuk worden, vooral omdat die gozer de grootste crush op me heeft.... Maar dat was al duidelijk, niet?


Reacties:


CStyles
CStyles zei op 27 sep 2013 - 15:37:
leukkkkk