Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fame Ranch ~ft. 1Dlovez » Bad News

Fame Ranch ~ft. 1Dlovez

27 sep 2013 - 11:48

324

2

187



Bad News

Heey!! Hier is het tweede hoofdstuk! Door 1Dlovez

Lauren's POV

Kletsnat, overdekt met zand en met buikpijn van het lachen sjokken Lesley en ik naar binnen. We hebben Flicka en Sugar afgezadeld en afgespoeld, toen we klaar waren met rijden.
'Pap! We zijn thuis!' roept Lesley, terwijl ze haar rode jack aan de kapstok hangt. Ik sta al klaar om naar boven te gaan met Les, om lekker naar muziek te luisteren of zo, maar m'n vader roept hard: 'Hé meiden! Ik ben bij Valeira! Willen jullie even de lespaarden van vijf uur opzadelen?'
Ik zucht en samen met Lesley loop ik naar Valeira's box. Valeira is een van mijn moeders twee paarden. Maar zij kan haar niet verzorgen, want ze is met Eduardo, haar andere paard, naar een wedstrijd.
Mijn vader duwt een lijstje met paardennamen in Lesley's handen. 'Deze pony's moeten worden verzorgd voor de les van vijf uur.' legt mijn vader uit. Lesley trekt me mee naar de stallen, waar ze voor Nela gaat staan. Ik neem Rainbow voor mijn rekening en begin haar rustig te poetsen.

Rond een uur of zes willen Lesley en ik nog even een paar rondjes op manegepaarden rijden. Mijn tweelingzus zet haar voet in Snoopy's beugel en ik de mijne in die van Apple. Als we goed en wel op de paarden zitten, stappen we rustig naar de buitenbak. Daar stapt mijn vader met Starship, zijn Arabier. 'Hé meiden!' roept hij naar ons, terwijl Lesley en ik door het open hek naar binnen stappen.
'Hé pap!' begroet Lesley hem terug. 'Lekker aan het rijden?'
'Ja hoor!' roept mijn vader en hij komt naast ons rijden. 'Meiden…' begint hij. Ik voel de bui al hangen; zo praat hij altijd als hij iets vervelends gaat vertellen. 'Eh… Dit gaan jullie niet zo leuk vinden…'
'Wacht even pap.' onderbreek ik hem. 'Les, zie je daar die reclameposters van One Direction? Dat zijn pas sukkels.'
'Ja, daar wilde ik het net over hebben…' gaat mijn vader door. 'Zij… komen een tijdje op de ranch logeren.'


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 2 okt 2013 - 18:09:
Die girlzz zijn vet GESTOOOOOOOORD!!! Superleuk geschreven! Respect!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 29 sep 2013 - 18:11:
SUKKELS?! DIE MEIDEN ZIJN SUKKELS!