Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =33=

My life is changed! (AF)

27 sep 2013 - 19:33

778

3

200



=33=

Enjoy! ;)

=Harry=
,,Wat doe ik nou weer?" Ik kijk om en zie dat Liam tegen Rachel schreeuwt.
,,Je gooit misschien drinken over me heen?!" Zegt Rachel boos terug.
,,Dat deed ik ook niet expres hoor!" Die twee zijn zo verliefd op elkaar dat ze het niet eens merken. Klinkt misschien raar omdat ze nu aan het ruziën zijn, maar juist daarom. Ik loop naar Liam en ga naast hem staan.
,,Calm down, Liam." Zeg ik rustig.
,,Waarom? Ze moet niet zo moeilijk doen over een jurkje." Zegt Liam. Je zal Liam wel niet kennen zoals dit, maar hij kan ook boos worden...Niet dat dat raar is, Liam is ook gewoon een mens.
,,Oh, dus het ligt weer aan mij?" vraagt Rachel boos.
,,Wat is hier aan de hand?" Hoor ik een stem achter me. Ik draai me om en zie Kimberley, Nola en Hailey staan.

=Kimberley=
Als Nola, Hailey en ik weer het appartement in lopen na een middagje shoppen in Los Angeles, horen we allemaal geschreeuw. We lopen naar de woonkamer waar Rachel en Liam tegen elkaar aan het schreeuwen zijn en Harry die Liam probeert te kalmeren.
,,Wat is hier aan de hand?" Ze draaien mijn kant op en Liam en Rachel beginnen door elkaar te schreeuwen. ,,Ho!" Gil ik door ze heen. Ik voel dat Louis een arm om mijn middel slaat. ,,Liam ga jij met Harry mee, Rachel kom jij NU met ons mee!" Zeg ik streng. Ze zuchten allebei en lopen dan met ons mee. Gelukkig weet Rachel dat als ik wil praten dat ik dat in de logeerkamer waar ik slaap wil doen, dus ze loopt er ook al automatisch naartoe. Liam loopt gefrustreerd achter Harry aan. Ik neemt Louis mee naar de slaapkamer en plof op het bed langs Rachel. ,,Zo?" vraag ik.
,,Ik heb niks uit te leggen hoor. Kijk mijn jurkje! Helemaal verpest!"
,,Rachel, ik ben niet doof! Weet je, jullie maken ruzie om iets kleins...Vind je Liam leuk ofzo?" vraag ik. Het is eigenlijk zo duidelijk, maar ze zien het zelf niet.
,,Misschien..." Zegt Rachel rustiger. Ik zie dat haar wangen lichtjes roze worden. Ik kijk naar Louis en knik. We springen allebei op het bed en gillen als kleine kinderen: ,,Rachel is verliefd op Liam, Rachel is verliefd op Liam! Woh-Auw!" Ik pak mijn scheen vast en plof weer op het bed. ,,Dat deed pijn!" Zeg ik tegen Rachel, terwijl ik over mijn scheen wrijf.
,,Dan moet je maar niet zo kinderachtig doen." Zegt Rachel met een grijns op haar gezicht.

*De volgende dag*
=Liam=

Ik denk dat ik het vandaag maar aan Rachel moet vertellen. Ik vond de ruzie van gisteren echt niet leuk. Ik stap uit bed en trek een spijkerbroek aan. Ik pak een wit V-hals shirt uit de kast en trek daar overheen een vest. Ik pak mijn telefoon en bestel een bos bloemen en chocola. Ik loop naar de keuken en maak wat brood. Als ik mijn brood op heb hoor ik de bel gaan. Ik loop naar de deur en open het.
,,Bloemen en chocolade?" Ik pak de bloemen en chocola van de man aan en geef hem 20 dollar.
,,Bewaar de rest maar." Zeg ik. Eigenlijk hoef ik maar 18 dollar te betalen maar wat boeit die 2 dollar nou weer.
,,Dank u sir." Zegt de man en loopt weer weg. Ik ren nog snel even naar de badkamer om mijn tanden te poetsen en mijn haar te doen.

Als ik klaar ben pak ik de bloemen en chocolade en loop ik naar Rachel toe, die gisteren bij Nola, Hailey en Kimberley heeft geslapen. Ik klop op de deur en nog geen twee seconden later staat Hailey voor de deur.
,,Hi, is Rachel er?" vraag ik.
,,Ja, maar niet hier. Ze is op haar eigen kamer." Hailey wijst naar de deur aan de overkant. ,,Maar waarom moet je haar hebben? Ze was echt boos gisteren." Zegt Hailey dan geïrriteerd. Jep, kater!
,,Ik wil sorry zeggen tegen haar." Ik loop naar de deur van Rachel haar kamer, met de ogen van Hailey in mijn rug. Ik draai me nog een keer om en zie nu ook Kimberley, Nola en Nina in de deuropening staan. Die willen alles zien natuurlijk. Ik loop naar de deur, maar als ik aan wil kloppen hoor ik haar praten...met iemand...aan de telefoon.
Haha wat ben je weer grappig...Nee joh...Nee het is hier super...Ik hou ook van jou...Kom snel weer op bezoek Jonas...Tuurlijk mag dat...Ik moet ook gaan...Doei Jo... Als ik hoor dat ze ophangt laat ik de chocolade en bloemen vallen. Ik ren weg...NEE, ze vind iemand anders leuk.
,,Liam?!" Hoor ik Hailey nog zeggen maar ik negeer het. Rachel vindt die ene Jonas leuk, niet mij!


Reacties:


Harrylover
Harrylover zei op 27 sep 2013 - 21:03:
Het is inderdaad vast familie of een normale vriend.
Melding en snel verder.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 27 sep 2013 - 20:10:
Nee dt vind ze nniet, vast haar broertje ofzo!!
Xx


xHiimacookie zei op 27 sep 2013 - 19:56:
Pam pam pam ;$

Snel veder