Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =34=

My life is changed! (AF)

27 sep 2013 - 21:30

1591

5

288



=34=

Mensen, mensen.....Hierna komen nog 2 hoofdstukken en dat is deze Fanfic ook afgelopen...Hope you like it! En we gaan samen aftellen ;) 3.......

,,Hi Zayn."
,,Hey Li! Wat is er?"
,,Uhm...uhm...Ik...gingnaarRachelomsorrytezeggen..."
,,Liam? Rustig alsjeblieft?!"
,,Ik ging naar Rachel toe om sorry te zeggen en toen ik naar haar toe liep hoorde ik haar bellen. Ze belde naar ene Jonas en ze zei hou van je tegen hem. Wat moet ik doen Zayn?"
,,Liam, weet je wel wie het is?"
,,Nee, maar ik denk dat ze verliefd op hem is."
,,Liam!! Jonas is haar broer!!" Hoor ik Kimberley schreeuwen.
,,Ow."
,,Succes Li!" Ik sluit de deur. Hoe kan ik zo stom zijn geweest? Het was gewoon haar broer. Nu moet ik dubbel mijn best doen. Aah, ik weet al iets! Ik zoek Harry's nummer op en bel hem:
Hee Haz!
Hey Li!


=Rachel=
Ik hoorde iemand wegrennen en stap mijn slaapkamer uit. Ik zie Kimberley staan.
,,Kim, wie was er net hier?" Dan zie ik de chocolade en de bloemen. ,,Van wie is dit?"
,,Liam was hier." Hij heeft zeker mijn mobiel gesprek gehoord en hij weet natuurlijk niet wie Jonas is.
,,Ik ga Liam zoeken!" Ik loop snel naar mijn kamer en pak een licht roze jurk die tot aan mijn knieën komt. Ik pak ook nog snel mijn ballerina's met glitters uit mijn koffer en loop naar buiten. Ik denk na waar Liam misschien zou kunnen zijn. Op dat moment trilt mijn telefoon. Van: Liam <3 (Wat?! Dat we niet bij elkaar zijn betekend niet dat ik hem niet leuk vind!): Kom naar de bios! Xx Liam. Bios? Wat zou ik daar moeten? Ik loop naar de bios en als ik daar aankom is het leeg. Komt er niemand op zaterdagavond een film kijken? Ik open de deuren en zie Liam staan. ,,Hi." Zeg ik een beetje verlegen.
,,Hoi, ga je met me mee?" Vraagt Liam en steekt zijn hand uit. Ik pak zijn hand en samen lopen we hand in hand een zaal binnen. ,,Doe je ogen dicht." Beveelt Liam. Ik doe ze dicht en voel dat Liam mij leidt.
,,Mag ik kijken?" vraag ik.
,,Jep." Ik open mijn ogen. Wow...Dit is...Perfect? Romantisch? Weet ik veel! Voor me staat een tafel met twee pizza's, een roos en kinder champagne. Aangezien we allebei niet drinken. Op de achtergrond speelt er zich een romantische film af.
,,Liam, dit is-" Meer kan ik niet zeggen want ik voel Liam's lippen tegen de mijne.
,,Rachel..." Begint Liam nadat we uit elkaar gaan. ,,Ik vind je eigenlijk al een tijdje leuk. Eigenlijk sinds ik je zag in Londen. Maar ik durfde niets te zeggen. Vanmiddag wilde ik sorry zeggen van gisteravond, maar ik hoorde je bellen met ene Jonas en je zei tegen hem dat je van hem hield. Ik dacht dat je iemand misschien leuk zou vinden. Maar Kimberley vertelde dat het je broer was...Domme ik!" Mompelt hij erachterna. ,,Wat ik je eigenlijk wilde vragen is...Wil je mijn vriendinnetje zijn?" Okay ik heb echt nog nooit zo'n grote glimlach als deze gehad.
,,Ja! Ja!" Zeg ik blij.

*De volgende ochtend*
=Nina=

,,Waar ben ik?" vraag ik. Ik kijk om me heen en zie een schim op me af komen lopen. ,,Wie ben jij?" vraag ik. Ik krijg geen antwoord. ,,Wie ben jij?" Schreeuw ik nu.
,,Je weet wel wie ik ben." Nee, niet weer een nachtmerrie.
,,Ga weg." Schreeuw ik.
,,Nee!" Het gezicht van de persoon komt dichterbij...Nee!
,,Word wakker Nien!" Ik open mijn ogen en zie Zayn voor me.
,,Z-ze was er alweer!" Zeg ik stotterend.
,,Je moeder kan ons echt niet te pakken nemen. Je bent veilig hier!" Zayn zet me op zijn schoot en ik leun met mijn hoofd op zijn borst. ,,Het komt goed." Ik knik en sta weer op.

*Twee uur later*
Ik zit in de tourbus te wachten op Zayn en de andere jongens. Ze hebben geoefend voor morgen. Iedereen komt binnen, behalve Zayn.
,,Jongens, waar is Zayn?"
,,Is die niet al hier? Hij zei tegen ons dat hij naar jou toe ging." Ik krijg een snellere adem en denk weer aan mijn droom. Ik word rood en begin bijna te hyperventileren.
,,W-w-aaar is-s Z-Zay-n?" Ik kijk overal in de bus, maar Zayn is nergens te bekennen.
,,Nien, doe rustig." Hoor ik Niall vaag zeggen. Alles om me heen is een waas en mijn keel slaat dicht. Het is moeilijk om adem te halen.
,,Nina!" Ik kijk op naar Harry. ,,Calm down! Neus in mond uit!" Ik luister naar wat hij doet en kom langzaam weer naar een regelmatige ademhaling. ,,Okay, Nina, vertel wat er is. Ik weet niet waar Zayn is." Hij ook al niet. Ik zal hem maar uitleggen wat er aan de hand is.
,,Ik heb de laatste dagen een dro-" Ik stop met praten omdat mijn mobiel trilt. Ik haal mijn mobiel uit mijn broekzak en open het sms'je; Onbekend. Hi dochtertje van me! Dacht je echt zo makkelijk van me af te zijn? Je vraagt je zeker af waar Zayn is? Ja, ja dat zou ik ook doen! Ik geef je 1 hint, concertgebouw. Wees er snel bij, de tijd tikt! X.
,,Het spijt me zo!" zegt Harry die achter me staan, hij heeft dus alles gelezen. ,,Wil je dat ik mee ga?" Ik knik. Samen pakken we onze telefoons en jassen en lopen uit de bus. De andere jongens mogen ons echt niet volgen. Als we bij het concertgebouw aankomen zien we een briefje hangen aan de deuren; En hoe laat is het? Hopelijk heb je er niet te lang over gedaan! Kom binnen, zal ik zeggen! Ik kijk naar mijn horloge: 21.30. Ik open de deuren en stap naar binnen, een fel wit licht verblind mijn ogen, het enige wat ik zie is iemand op een stoel. Ik pak Harry's hand en loop rustig naar de persoon op de stoel. Ik knijp harder in Harry's hand merk ik. Voor me, voor me, ik kan het niet geloven. Nee, dit kan niet. Voor me zit een spierwit persoon, ogen dicht en handen op de rug. In het gezicht zitten schrammen en blauwe plekken. Het haar bedekt denk ik het ergste.
,,Zo, zo!" Hoor ik boven me. Ik kijk boven me en zie een zak met zand naar beneden vallen, ik zet snel een stap opzij. Is ze gek geworden ofzo?!
,,What the hell?!" schreeuw ik.
,,N-nin-a?" Ik draai me om naar de stoel, Zayn.
,,Zayn, shhht! Alles komt goed!" Zeg ik tegen Zayn. Ik wrijf zachtjes over de blauwe plekken in zijn gezicht.
,,Oh, dat hoop je maar." Ik kijk omhoog, achter de stoel staat mijn moeder.
,,Waarom?" Fluister ik.
,,Waarom?!" Spuugt mijn moeder uit. Ik veeg het speeksel uit mijn gezicht en kijk haar aan.
,,Ja, waarom." Fluister ik alweer. Mijn stem is zo zwak nu.
,,Jij, denkt zomaar naar Londen en Hollywood te gaan zonder doei te zeggen en dan ook al mijn geld meenemen?!" Ik voel de woede op borrelen van binnen en sta op.
,,Ten eerste! Jij bent altijd weg! Ten tweede! Je schreef zelf op het briefje dat het geld voor mij is! En ten derde! Je bent er nooit!" Nee, ik ga niet meer kalm doen! Nee, ik ben nu niet dat rustige en aardige meisje. Niemand zit aan mijn dierbaarste! Achter me hoor ik deuren open klappen.
,,Handen omhoog! Politie!" Huh? Wie heet de politie gebeld. Ik kijk naar Harry. Hij knikt liefjes naar me en loopt daarna het concertgebouw uit.

Ik zak op mijn knieën voor Zayn, als mijn de handboeien om heeft. Zayn wordt losgemaakt en slaat zijn armen om me heen. Ik voel de tranen over mijn wangen rollen.
,,I-ik was b-bang dat ik je zou v-verliezen." Zeg ik.
,,Nooit, Nina! We horen bij elkaar! Ik kan je niet laten gaan!"
,,Mevrouw, ik moet hem mee naar de ambulance nemen." Ik kijk op en zie een vrouw, ik denk ongeveer 35, staan in een ambulancepak. Ik knik en laat Zayn meenemen naar de ambulance.
,,Nina!" De andere jongens, Hailey en Nola komen de zaal binnen rennen. Ze knuffelen me en vragen wat er is gebeurd. Ik vertel ze het hele verhaal. Ik word na een paar minuten verstoord door de ambulancevrouw.
,,Zayn moet naar het ziekenhuis, wie gaat er mee?" vraagt ze. Iedereen kijkt mij aan.
,,Echt?" vraag ik. Iedereen knikt. Ik loop met de vrouw naar de ambulance en ga langs Zayn zitten. Hij pakt mijn hand en kijkt diep in mijn ogen. ,,Everything is gonna be alright." Zeg ik, als Zayn's ogen zich sluiten. ,,Zuster wat gebeurd er?" Ik raak helemaal in paniek.
,,Rustig, mevrouw. Hij is alleen in slaap gevallen. Wat hij heeft meegemaakt is niet niks. Het heeft een grote impact op hem." Ik knik en kijk naar de slapende Zayn naast mij. Goh, wat hou ik van deze jongen! Ik heb eigenlijk nooit verteld waarom en hoeveel! Het is gewoon, hij vervult mijn leven elke dag. Als ik hem nooit zou gekend hebben, zal ik hier waarschijnlijk niet meer zijn. Elke dag sleept hij me er doorheen, met zijn lach, ogen, humor en serieusheid! Zijn lach is gewoon perfect. De manier dat hij zijn tanden laat zien en zijn hoofd achterover slaat. Die licht bruine ogen, waar ik elke dag in verdwaal en elke dag van moet lachen! Je kan zijn humor in zijn ogen aflezen. Zijn humor is gewoon perfect. Als ik me slecht voel is hij daar voor mij met zijn grapjes die me weer laten lachen en laat genieten van het leven, maar hij heeft ook een serieuze kant die hij alleen laat zien als hij je vertrouwd. Je kan door zijn serieusheid goed met hem praten, kortom hij is perfect! En ik heb geluk dat ik iemand zoals hem heb ontmoet!


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 27 sep 2013 - 23:45:
wooow melding ik ben sprakelooos


Malikaa
Malikaa zei op 27 sep 2013 - 22:52:
Ninas moeder is een bitch....
Yup, I said it, whatcha gonna do about it?

Xxxx


1D4EVER
1D4EVER zei op 27 sep 2013 - 22:29:
Melding


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 27 sep 2013 - 21:49:
Aaawwwwhhhh


xHiimacookie zei op 27 sep 2013 - 21:46:
Nina's moeder ik kom je vermoorden met een bijl ;3.

Jammer dat nog maar twee hoofdstukken zijn.