Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ้n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » • Killer • Harry Styles • 16+ » Chapter One.

• Killer • Harry Styles • 16+

28 sep 2013 - 3:04

450

5

251



Chapter One.

" Tonight let’s get some and live while we’re young." Het publiek gilde hard en ik bleef staan en nam alles in me op. Ik keek langs de rijen, op zoek naar een slachtoffer. Zonder bloed die op me naam stond, kon ik niet slapen. Alleen het gedachte eraan gaf me adrenaline. Van het grijns en eeuwige bewondering in haar ogen, tot het moment waarop ze realiseerde wat ik was, een killer.

Bij het vierde rij zag ik een klein meisje dat nauwelijks alles kon bijhouden. Ze was alleen, zo te zien. Ze was zo klein, zo onwetend en zo breekbaar. Een perfecte slachtoffer dus. Ik op kon haar niet op stage roepen. Nee, dat zal verdacht zijn als ze morgen vermist bleek te zijn en later dood wordt gevonden. Ik gaf Liam een knikje en hij wist meteen wat ik bedoelde: 'Haar wil ik!' Ik glimlachte en mompelde geluidloos 'dankjewel.' Ik weet niet hoe hij het deed of waar hij onze mannen vandaan haalde. Maar hij hoefde alleen zijn mond open te trekken en ze deden het rotzooi. Het voorspel. Het gedeelte waarbij mijn slachtoffer hyper werd dat ze de Harry Styles ging ontmoeten. Maar het zal niet lang duren voordat ze realiseerde dat alles een ilussie was, een leugen.

Niall gaf zoals altijd een speech waarbij hij het publeik uitbundig bedankte dat ze naar onze optreden kwamen kijken. Hij wist nog altijd van niets. Dat zijn vier beste maatjes achter zijn rug verschrikkelijke dingens doen. Ergens had ik het wel met hem te doen. Hij lijkt wel blind. Alle lichten gingen uit en dat gaf ons de tijd om snel de stage of te komen en onze plannen uit te voeren.
Backstage aangekomen, ging Niall meteen een douche nemen. Dat gaf ons de kans om ongemerkt even weg te glippen. In de badkamer stond het meisje nerveus op ons te wachten. "Wat mag je naam zijn, schoonheid?"
"Tara," stotterde ze bang.
"Wel Tara, het was leuk je te ontmoeten. Jammer genoeg was het niet leuk genoeg om je hier te houden." Ik was nauwelijks klaar met praten en mijn handen waren al op keel. Haar ogen werden groot van schrik en dit was het dan, mijn favoriete gedeelte waarbij mijn slachtoffer's lot compleet aan mij over was. Zayn en Liam hielden buiten de deur de wacht. Ze zorgden ervoor dat niemand deze gebeurtenis te zien kreeg. Louis blokkeerde de deur zodat het onmogelijk was voor Tara om te ontsnappen. Mijn handen drukten met de seconden haar luchtpijpen steeds dichter. Voordat we er erg zin in hadden, was ze al op weg naar het hiernamaals. Voelde ik me schuldig? Nee, want ik was Harry Styles. The Killer.


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 30 sep 2013 - 16:47:
Meldinf!!!


1Dlovez
1Dlovez zei op 29 sep 2013 - 21:37:
Heeeeeyyyyy!!!! Deze is van Q!!! Awesome!


Janitaa
Janitaa zei op 28 sep 2013 - 20:11:
Woeeww..
Melding please?


Krewella
Krewella zei op 28 sep 2013 - 10:32:
Oef. Harry, you bad boy.
Melding!


xHiimacookie zei op 28 sep 2013 - 9:15:
Melding omg Harry bad.