Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =35=

My life is changed! (AF)

28 sep 2013 - 10:01

1169

2

239



=35=

...2...Enjoy! ;)

Ik zit op dit moment in de wachtkamer. De jongens, Hailey en Nola zijn er ook. Ik heb twee uur alleen voor me uit zitten staren. Wat nou als Zayn iets verschrikkelijks heeft? En hij nooit meer kan optreden? Dan is het allemaal mijn schuld.
,,Het is niet jouw schuld." Ik draai me om en zie Harry langs me zitten. Harry is gewoon iemand waarmee je kan feesten als je je gedachten kwijt wil raken maar ook waarmee je heel goed kan praten en al je gevoelens uit te laten bij hem.
,,Jawel! Als ik niet was weggelopen hadden jullie me niet gekend en was dit niet gebeurd! Het is wel allemaal mijn schuld! Zeg het maar eerlijk, Harry! Ik heb nog nooit zo'n lief vriendje gehad en hij geeft om me en doet zoveel voor me en dit krijgt hij er voor terug!" Ik voel de tranen stromen en Harry trekt me naar hem toe. Hij geeft me een knuffel en ik huil uit op zijn schouder.
,,Nina, dit is niet jouw schuld. Je bent zo anders dan je moeder. En Zayn zal je vergeven! Hij houdt zielsveel van je. En ik, net zoals de andere jongens, zijn blij dat je bij onze groep bent! Het is zo gezellig met jou." Fluistert Harry.
,,Dankje." Fluister ik terug. Als ik een deur hoor open gaan, kijk ik op en zie de dokter staan. ,,H-hoe is het met hem?" Zeg ik met een trillende stem en rode ogen van het huilen.
,,Als u mee naar binnen gaat, kan ik u alles uitleggen." Zegt de dokter. Ik draai me om naar Harry. Hij glimlacht naar me en knikt naar de deur. Ik glimlach terug en loop de dokter achterna. Als de dokter de deur opendoet blijf ik stil staan waar ik sta. Voor me ligt Zayn, kabeltjes om hem heen en dat geluidje...dat piepende geluidje wat elke keer hoger gaat. Het geluid dat zegt dat je hart bonst maar elk moment kan stoppen en je de gelijke toon hoort. ,,Mevrouw komt u nog?" Ik zet langzaam een stap de kamer in. Ik pak een stoel en ga snel langs Zayn zitten.
,,Zayn." Fluister ik, maar hij reageert nergens op.
,,Miss, uw vriendje is momenteel in coma. Hij kan over een paar uur, dagen, weken of maanden wakker worden." Dat woordje wat ik gehoopt heb nooit te horen bij mijn dierbare, coma. Ik voel dat alles begint te draaien om me heen.
,,Nina!" Hoor ik Harry nog schreeuwen voordat alles zwart wordt.

=Louis=
Ik zie Harry de kamer inlopen en Nina schreeuwen. Ik loop ook naar de kamer en zie dat Nina flauwgevallen is. Ik schrik als ik Zayn zie liggen.
,,Waarom? Wat?" Schreeuwt Harry. Bang voor wat er met Zayn is en bang waarom Nina zo reageert.
,,Uw vriend Zayn, ligt in coma." Harry's gezicht wordt blank en valt huilend op zijn knieën met zijn hand nog die van Nina vast. Ik loop snel naar de andere.
,,Okay, Nina is flauwgevallen, Zayn ligt in coma en Harry trekt het niet." Zeg ik snel maar ze snappen me wel. Ze willen ook naar de kamer rennen maar ik hou ze tegen. ,,Geef ze de tijd. Drukte om hen heen is nu niet goed." Ze knikken allemaal en gaan weer terug zitten.

=Harry=
Nee, dit is een droom! Zayn ligt niet in een coma! Nina en Zayn zijn gewoon gezellig uit eten. Vertel ik mezelf als ik mijn ogen open. Maar alles is hetzelfde. Het levenloze lichaam van Zayn en Nina die je langzaam bij ziet komen. Dit kan gewoon niet, niet bij Zayn. Hij is altijd die blije jongen die je opvrolijkt, die je helpt in moeilijke tijden! Ik sta op en ga met mijn hand door mijn haren. Ik loop naar de kraan en gooi ijskoud water in mijn gezicht.
,,Harry?" Hoor ik Nina achter me fluisteren. Ik pak een bekertje en laat er wat water in stromen. Ik zet de kraan uit en loop naar Nina.
,,Alsjeblieft." Zeg ik tegen Nina als ik het bekertje water geef.
,,Dankje." Ze zet het bekertje op de tafel langs het bed van Zayn. Ze staat op en geeft me een dikke knuffel. Ik voel de tranen van Nina op mijn shirt vallen en zelf kan ik het ook niet meer droog houden. ,,Harry, gaat het goed komen?" Een vraag. Met zoveel mogelijkheden. Maar eentje waar je zo erg hoopt dat het waar is.
,,Ja, ik beloof het je." Maar heb ik die belofte niet te vroeg gemaakt?

=Nina=
*De volgende ochtend*
Ik ben vannacht bij Zayn gebleven in het ziekenhuis, de rest is rond drie uur middernacht teruggegaan. Als het aan de verpleegster ligt kan ze regelen dat ik 's avonds bij Zayn op de kamer in een comfortabel bed kan liggen. De stoel begint een beetje pijn te doen.
,,Mevrouw, moet ik voor u nog een bed regelen?" vraagt de verpleegster, Anke.
,,Ja, doe dat maar voor haar!" Ik kijk naar de deur en zie Hailey, Nola, Kimberley, Harry, Niall, Liam en Rachel binnenlopen.
,,Jongens!" Zeg ik blij en geef ze een knuffel. ,,Waar is Louis?" vraag ik.
,,Hij komt later, hij moest nog even wat doen." Grinnikt Harry.
,,Okay." Zeg ik.
,,Hoe is het met hem?" vraagt Liam. Ik voel de tranen gelijk weer in mijn ogen.
,,Ik weet het niet Liam, hij heeft nog nergens op gereageerd. Ik ben zo hopeloos! Ik wil iets doen!" Zeg ik hopeloos. Harry komt naar me toe lopen en laat me zitten op zijn schoot. Ik huil uit op zijn schouder. Ik kijk naar rechts en zie Zayn's hand levenloos langs hem liggen. Ik pak zijn hand en huil ondertussen bij Harry uit.
,,Sshh!" Zegt hij. ,,Het komt allemaal goed." Fluistert hij. Ik voel het bloed in me koken en spring van Harry's schoot af.
,,Nee! Hoe weten jullie dat het goed komt?!" De tranen stromen over mijn wangen. ,,Misschien wordt hij nooit meer wakker en wat dan? Wat moeten we dan doen? Dan zal al het schuldgevoel bij mij liggen en ik kan gewoon niet zonder Zayn! Hoe moet ik leven zonder hem? Vertel het me?!" Ik kijk ze aan. Ze zeggen helemaal niets. ,,Precies, dat kan niet!" Schreeuw ik en loop de kamer uit. Ik loop naar het einde van de gang en laat me langs de muur naar beneden zakken. Ik zou toch nooit zonder hem kunnen leven? Hij is mijn tweede deel. Zonder hem zal er een deel van mij missen en ik zou nooit kunnen leven zonder hem.
,,Nien?" Hoor ik een stem. Ik kijk op en zie Niall. Ik kijk weer weg en verberg mijn hoofd in mijn handen. Niall komt langs me zitten en trekt me naar hem toe. Ik geef Niall een knuffel en huil verder. Niall draait rustig rondjes op mijn rug. Niall is echt als een broer voor me.
,,N-niall? Gaat het nog goed komen? Iedereen zegt dat het goed komt, maar ik geloof het niet." Snik ik zachtjes.
,,Natuurlijk komt het allemaal goed, Nina. Zayn is een sterke jongen! Ik geloof erin."


Reacties:


JayxNialler zei op 9 maart 2014 - 23:54:
I 'm gonna cry k mis zayn


xHiimacookie zei op 28 sep 2013 - 10:22:
Ahw ik moest bijna huilen ;$.