Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =36=

My life is changed! (AF)

28 sep 2013 - 10:52

1189

5

248



=36=

...1...Het allerlaatste hoofdstuk, hope you like it! ;)

*1 maand later*
Het is nu al een maand geleden dat ik boos ben geworden op Harry, Liam en de meiden en het gesprek met Niall. Ik heb mijn excuus aangeboden aan Harry, Liam en de meiden en gelukkig begrepen ze me wel. Ik slaap nu al een hele maand langs Zayn in zijn kamer. Nou ja, slapen niet echt. Ik heb verschrikkelijk grote wallen onder mijn ogen. Zayn heeft nog steeds nergens op gereageerd. Op dit moment zit ik langs Zayn.
,,Zayn, hoelang gaat het nog duren? Ik trek het niet meer. Je bent nu al zo lang weg. Gaat dit nog goed komen? Ik kan gewoon niet zonder je. Nadat ik naar Londen ben gegaan had ik nooit verwacht je te ontmoeten. Ik mis je, Zayn." De tranen rollen weer over mijn ogen. Ik sluit mijn ogen en luister naar het gepiep van zijn hart, de tranen nog steeds stromend over mijn wangen. Ik schrik als ik een duim over mijn wangen heen voel die de tranen weg vegen. Ik verwacht dat het Harry is. Ik open mijn ogen en schrik. ,,Z-z-zayn-n?" Nee, nee, nee! Is dit waar?
,,Ja?" zegt Zayn. Het is echt!
,,Zayn! Ik heb je zo gemist! Moet ik een dokter roepen?" vraag ik.
,,Nee, nog niet Nina." Zegt hij. Ik kijk starend naar Zayn.
,,Ik heb je gemist." Zeg ik.
,,En ik heb alles gehoord wat de afgelopen dagen is gezegd." Zegt Zayn.
,,Het spijt me Zayn! Sorry dat ik je niet heb kunnen beschermen."
,,Nina, het is niet jouw schuld, het is nu toch goed? Ik ben hier, jij bent hier. En niks zal ons meer scheiden. Ik hou van je Nina." Zegt Zayn.
,,Ik hou ook van jou, Zayn" Zayn's lippen drukken zachtjes op die van mij. Wat heb ik dit toch gemist. Zijn zachte lippen op die van mij.
,,Nina? Is Zayn nog steeds niet wak-ooh." Zayn en ik kijken allebei naar Harry.
,,Hazza!" zegt Zayn. Ja, dat is de Zayn die ik ken.

*Twee weken later*
We zitten op dit moment met z'n allen thuis op mijn grote balkon in Hollywood. Zayn, de jongens en de meiden (Rachel, Kimberley, Hailey en Nola) zijn bij me ingetrokken en ze hebben allemaal een eigen kamer. We hebben een grote woonkamer, waar we met z'n allen kunnen zitten en eten. Nadat Zayn wakker werd mocht hij na een week alweer naar huis.
,,Nina." Fluistert Zayn in mijn oor. Ik knik en kijk hem aan. ,,Ik ben moe." Zegt Zayn. Ik zie het aan zijn ogen, hij heeft wallen onder zijn ogen. Ik knik en sta op.
,,Slaap lekker allemaal." Zeg ik. Ze zeggen allemaal truste en slaap lekker en Zayn en ik lopen naar onze slaapkamer, nou ja eigenlijk mijn slaapkamer, maar Zayn slaapt nu voortaan bij mij. ,,Zayn, wat is er?" vraag ik. Zayn is de laatste dagen niet zichzelf.
,,Ik weet het niet. Ik lig gewoon te lang te piekeren, misschien ook omdat ik morgen een concert heb en de andere dagen fans heb moeten teleurstellen doordat ik in het ziekenhuis lag." Zonder erbij na te denken pak ik zijn mobiel. ,,Nina, niet doen!" Ik open zijn Twitter. Nu snap ik het! @ZaynMalik You aren't giving a damn about us! Why are you still in One Direction. They're better off without you.
@ZaynMalik moet denk ik maar stoppen, hij kan niet eens zingen en is waardeloos! Hij heeft gewoon aandacht nodig.
@ZaynMalik GAY.
@ZaynMalik please Zayn ga uit mijn leven! Gay!
@ZaynMalik is gay. Can't you see it! He can't even sing.
Ik stap uit het bed, neem mijn telefoon mee en ga in de keuken aan de tafel zitten. Ik open Twitter en tweet een aantal tweets. Jullie gaan me nu haten met YOLO! Zayn is niet gay en hij kan geweldig zingen! Stop with the hate! Zayn isn't himself anymore because of the hate! I miss the old @ZaynMalik! Wat er is gebeurd gaat jullie niks aan, het enige wat ik kan zeggen is dat Zayn 1 maand in coma heeft gelegen! Dus ik zal nu niks meer zeggen! Je moet blij zijn dat hij nu weer beter is!
,,Dankje Nina." Zegt Zayn die achter me staat.
,,Hé, je verdient het niet." Ik veeg een traan weg bij Zayn. Nee, dat klopt Zayn huilt bijna nooit. Maar dit heeft hem echt geraakt. En het doet pijn om hem zo te zien. ,,Kan je nu wel slapen? Je hebt morgen concert." vraag ik.
,,I hope so." We lopen terug naar de slaapkamer en ik val in slaap in Zayn's veilige armen.

,,Zayn, opstaan." Zayn heeft eindelijk kunnen slapen vannacht!
,,Ja, ja! Ik ben al wakker." Maar Zayn kennende komt hij nog niet uit bed. Ik loop naar de keuken en pak geen glas maar een emmer en vul het met water. Maar waar is de emmer? Ik zoek het hele huis af. Oh ja, die heb ik gisteren gebruikt met de douche schoonmaken. Ik doe de deur open.
,,Aaaahhh!" Ijskoud water valt op me! ,,Zayn Javadd Malik!" Ik ren naar het bed waar hij dubbel ligt van het lachen. ,,Vind je dat cool?" vraag ik terwijl ik mijn armen in het bed pin. Hij knikt ja en rolt over waardoor hij boven me ligt. Ik zie in zijn ogen dat hij met wil gaan kietelen en spring snel onder hem uit. ,,Dacht het niet!" Ik grinnik en loop terug naar de keuken.

,,Wat is er gebeurd?" vraagt Harry die binnen komt stormen. Hij kijkt me aan en zijn lippen vormen zich als een 'o'.
,,Ik ga Zayn's heerlijke thee maken." Ik kook wat water en pak de smaak rooibos. Whahaha dat zal heerlijk smaken met zout. Als het water gekookt is giet ik het in de mok. ,,Hoeveel?" vraag ik aan Harry.
,,Haha 6, 6 thee-lepels."
,,Oeh, duivels Harry. I like that!" Ik schep 6 lepels zout in de mok en loop ermee naar Zayn. Tussendoor heb ik ook broodje gesmeerd en Jus d'orange ingeschonken, anders zie je het wel aankomen.
,,Ahw, ontbijtje op bed! Why?" vraagt Zayn.
,,Omdat ik van je hou." Ik geef Zayn een klein kusje op zijn wang en loop de kamer uit met een hele grote grijns. In 3...2...1...
,,Ieuw! Ik heb water nodig! Nina!" Ik val op de grond en begin hard te lachen.
,,Payback, Zayn!" Harry en ik rennen snel het appartement uit.
,,Ik miste de oude Zayn, dankje Nina."
,,Graag gedaan. Ik kon hem ook niet meer zo zien."
,,Nina! Get you're little ass here!" Schreeuwt Zayn. Ik loop naar Zayn en zwaai naar Harry. ,,Oké, we staan kiet." Zegt Zayn. ,,Dit is misschien een rare vraag, maar denk je wel eens na over de toekomst?" Ik denk diep na, eigenlijk wel. ,,Nina, denk hardop." Ik denk nog een keer na voordat ik antwoord geef.
,,Ja, natuurlijk. Ik denk erover na hoe we later samen zijn, of we uberhaupt dan nog samen zijn. Of we later gaan trouwen of we later kinderen krijgen of we een gelukkig gezin zullen zijn."
,,Nina, we zullen dit in de toekomst zien, maar onthoudt, ik hou zielsveel van je en ik wil je nooit meer laten gaan." Met dat gezegd te hebben drukt hij zijn lippen op de mijne.


Reacties:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 13 okt 2013 - 13:13:
dit verhaal is echt super leuk! ik heb hem helemaal uitgelezen ! xx


Harrylover
Harrylover zei op 29 sep 2013 - 15:14:
Aahhh.
Lief!!😘


Malikaa
Malikaa zei op 28 sep 2013 - 12:58:
Awhhhhhhh zooooo cuteeee


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 28 sep 2013 - 11:16:
So fucking cute!!!!!

Xx


xHiimacookie zei op 28 sep 2013 - 11:08:
Ahhww so cute.