Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand alone's » Janita's (4de) stand alone (persoonlijk)

Persoonlijke Stand alone's

1 okt 2013 - 19:31

750

1

198



Janita's (4de) stand alone (persoonlijk)

I hope you realy going to like it. sorry voor de hele lange tijd wachten ;3

Pov Janita.

Daar zaten we dan. Ik (Janita) zat samen met (Elma) in het Olc (Openbaar leer centrum). We waren zoals gewoonlijk bij de les van Maatschappijleer er al weer uitgestuurd. Het was namelijk zo een saaie les dat we er uit werden gestuurd. En niet gingen opletten en propjes gingen gooien naar onze docent. Nu moeten we 2 uur nakomen. En hier ons huiswerk en wat andere opdrachten moesten maken. Eigenlijk hadden we nu gewoon vrij als we hier niet hadden gezeten.

*the story why we are sitting here*

‘’Elmaa kijk is!’’ Schreeuwde ik zachtjes naar Elma. ‘’Wat is er?’’ zei ze. En keek naar me toe. ‘’Zullen we allemaal propjes maken en naar hem toe gooien?’’ Zei ik lachend. ‘’Jaaaa goed idee.’’ Zei ze. We zaten met ons tweetjes alle twee allemaal propjes te maken. Tot dat we er genoeg hadden en naar onze docent konden toe gooien. Ondertussen luisterden we half naar de uitleg. En had hij een filmpje opgezocht waar we naar moesten kijken. Dus konden we daar al helmaal gebruik van maken om heel veel propjes papier te maken.

Na dat het filmpje was afgelopen moesten we ons huiswerk gaan maken. En voor dat hij langs kwam deden we de propjes is onze zakken. En gelukkig zaten er mensen voor ons alle 2 die niet alles snapten en hulp nodig hadden. Dus we hadden het mooi makkelijk dat we het toen konden gooien. Na een poosje kwam de leraar. En gooide snel wat propjes. En deden alsof we aan het werk waren.‘’Wie gooide daar met propjes?!’’ Zei onze leraar boos. Niemand antwoorden toen op zijn vraag. Maar naar een paar keer het geprobeerd te hebben werden we vriendelijk het lokaal te verlaten en op naar het Olc te gaan. En daar ook nog eens 2 uur na te komen.

*Back to where we are know.*

Pff ik snap hier echt helemaal niks van dacht ik de hele tijd. We zaten gelukkig in een hoekje. En konden wel praten met elkaar. Al kwam er soms een man of een vrouw van het Olc om te kijken waar we mee bezig waren. Naar een paar minuten toen de maatschappij leer afgelopen was kwam Niall. De knapste jonge van de klas ook er aan gelopen. ‘’Nu ben ik er ook al uit gestuurd’’ Zei Niall lachend. ‘’Haha, hoezo ben jij er uit gestuurd dan?’’ vroeg Elma. ‘’precies het zelfde als jullie’’ Zei Niall. ‘’Dus nu moet je zeker ook 2 uur nakomen?’’ Zei ik met een lachje. ‘’Jah, klopt.’’ Zei Niall. Ik was eigenlijk best blij dat hij ook moest nakomen. Nu kon ik eindelijk met de leukste en de knapste jonge uit de klas! Ik staarde hem de hele tijd aan hij was gewoon te knap. ‘’Janitaa!’’ Riep Elma in mijn oor. ‘’Huh ja? Wat is er?’’ Antwoord ik. ‘’Je Staart hem heel erg aan’’ Zei Elma lachend. Ik moest echt nu niet meer naar hem kijken.
Ik snapte helemaal niks van Maatschappij. Zo te zien Niall wel. Ik ging naast hem zitten. En vroeg: ‘’Niall?? Wil je me helpen?’’. ‘’Ja tuurlijk wil ik je wel helpen’’ Zei hij heel lief.

Pov Elma.

Ik wist al dat Janita smoor verliefd op Niall. En andersom dat Niall op Janita was ook. Want ik had ffe dat onderzocht en ik hoorde het al in de gangen dat hij verliefd was op Janita. Ondertussen had ik het huiswerk en de extra opdrachten al afgemaakt. En was ik klaar nu had ik eigenlijk niks te doen. Janita en Niall zaten heel knus tegen elkaar aan samen hun huiswerk te doen. Ze pasten wel goed bij elkaar. Ik liep maar naar de Man van het Olc. Om te gaan kijken wat ik nu kon gaan doen.

Pov Janita.

De tijd tikte voorbij. Ik had al mijn huiswerk en extra opdrachten samen met Niall gemaakt. En zelf had ik zijn Nummer gekregen. En een afspraakje gemaakt om af te gaan spreken met elkaar morgen. Toen de bel ging liepen met ons 3tjes naar de maatschappij leraar. En hadden we een hele preek gehad. Nu hadden we eindelijk vrij en Weekend.

De volgende dag kwam ik aan op de afgesproken plek. En was Niall er al. We hadden een super leuk gesprek. ‘’Weetje Janita?’’ Vroeg hij. ‘’Uhm.. nee..’’ Zei ik. ‘’I love u. Sinds de eerste dag dat ik jou zag. En bij deze de vraag: Wil je met me?’’ Vroeg hij. ‘’Jah! Natuurlijk wil ik dat’’ Zei ik. Ik voelde zijn lippen op de mijne. En leefden we nog lang en gelukkig! <3


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 1 okt 2013 - 19:41:
Hahahahahaahahaha!!!
Dit is aweeeesommmmmmeeeeeeeee!!!
THAAAANKKKK YOUUUUU SISISIIIIIIIIIIIIII!

-xxx-