Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Dark turns into light • Niall Horan » Stalking • 011

Dark turns into light • Niall Horan

2 okt 2013 - 15:23

325

5

192



Stalking • 011

ik had gemerkt dat ik sinds augustus de twintigstE NIET GESCHREVEN HAD OH MY GOD JONGENS, JULLIE HADDEN DIT BEST MOGEN MELDEN HOOR OKE HIER IS ER DUS NOG EEN HOOFDSTUKJE EN IK BELOOF DAT ER ZOMETEEN NOG EEN HOOFDSTUKJE BIJ KOMT IK VOEL ME ZO SCHULDIG i love you all (H)

Tikkend met mijn voet keek ik naar de secondewijzer. Tien seconden. Negen. Acht.
"Ben je zenuwachtig ofzo?", siste Ashley, die naast me zat. Ik schudde mijn hoofd, nogsteeds kijkend naar de secondewijzer. "Wat doe je nou spastisch?"
Ik zuchtte en keek haar aan. "Niall heeft dat briefje geschreven." Ashley's mond viel open. "Niet", zei ze geschokt. Ik knikte. De bel ging. Ik schoof al mijn spullen in mijn tas en stond op, iets te ruig, waardoor mijn stoel omviel. Snel raapte ik hem op en liep het lokaal uit. Ik sprintte naar mijn kluis en pakte mijn boeken voor morgen. Ashley kwam hijgend naar me toe. "Wat ga je nu doen dan?"
"Hij wacht op me. Meneer de gentleman wil me naar huis brengen. Nou ik ga hem eens even duidelijk maken dat ik hem nooit meer hoef te zien."
"Maar je weet helemaal niet of hij het wel echt was."
"Het is toch zijn handschrift?"
"Iemand kan het toch na hebben gedaan?"
Met een klap sloeg ik mijn kluisdeur dicht. "Ashley, laat nou maar gewoon. Het is niet alleen dat briefje. Ook dat stalkerige gedrag. Hij is raar en ik moet van hem af zien te komen." Ashley keek me teleurgesteld aan. "Maar je vond hem toch leuk?"
Met grote ogen keek ik haar aan. "Eh... Niet." Ashley begon te glimlachen en prikte in mijn buik. "Welles." Ik sloeg haar arm weg. "Niet waar Ashley." Ze begon me te prikken met haar handen. "Mmm je vind hem wel leuk. Geef maar toe."
"Ashley hou op", grinnikte ik terwijl ik haar armen wegsloeg. "Ik vind hem niet leuk. Niet heel erg. Ik wil hem gewoon niet meer zien. Dan word alles makkelijker."
Ashley trok een grimas. "Nou dat word het niet, hoor." Ik haalde mijn schouders op. Ik was mijn pesthumeur kwijt.
"Nou, succes. Je weet wat er van ruzie komt, hè?", zei ze wenkbrauwwiebelend. Met moeite hield ik mijn lach in. "Tot morgen", zei ik, waarna ik snel wegliep.

~~~
REACTIE = MELDING.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 2 okt 2013 - 22:01:
Ashleyis genius!! XD


Richelle
Richelle zei op 2 okt 2013 - 20:38:
Gheghe
Het perfecte verjaardagscadeau;
een nieuw hoofdstuk van een van mn fav verhalen (:
(Ik was gister jarig, niet vndg btw)
Melding?
dit keer wel snel verder he? (;


1Dzayn
1Dzayn zei op 2 okt 2013 - 15:53:
Ashley omfg


MichelleSky zei op 2 okt 2013 - 15:41:
Snel verder!!! Xo


elma
elma zei op 2 okt 2013 - 15:32:
Echt super leuk verhaal!
Melding?? (: