Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » • Killer • Harry Styles • 16+ » Chapter Two.

• Killer • Harry Styles • 16+

3 okt 2013 - 0:35

620

1

211



Chapter Two.

Kreunend opende ik mijn ogen. In het verte was er een wekker te horen. Het was weer een nieuwe dag en het gebeurtenis van gisteren brandde nog op mijn netvlies. "Tara was best een lekkerding", liet Zayn weten. Hij was altijd al een vrouwengek geweest, dus veel verbaasde het me niet. "Zullen we naar beneden gaan? Ik heb best hongen." Ik zei niks maar stond wel op en nam een snelle douche. Niet eens tien minute later zaten we met z'n vijven bij het ontbijt. Niall zat erbij, dus we konden niet over gisteravond praten. We moesten wachten totdat hij klaar was met zich vol te vreten en hij even alleen wou zijn. In de tussentijd hielden we onszelf bezig met het staren naar de waitress die het duidellijk niet erg vond, eerder leuk.

Toen ze voor de zoveelste keer naar ons tafel kwam om zogenaamd te kijken of ons koffie nog steeds heet was, besloot ik maar het eerste move te maken. "Heb je plannen vanavond?" vroeg ik flirterig. "Nu wel", zei ze met een glimlach terwijl ze probeerde me een goed zicht te geven op haar borsten. De rest probeerden hun lach in te houden. Ze dacht natuurlijk dat als ze een date met mij kreeg, ze wereldberoemd zal worden. Weinig wist ze dat ze nooit meer thuis zal komen. Al die tijd had Niall niks in de gaten. Hij zat maar meer en meer te vreten.

Eindellijk was het 's avonds en had ik zogenaamd een 'date' met Nathalie. We hebben op een afgelegen plek afgesproken en ik was van plan haar later in het rivier te dumpen, waarbij het water alle sporen zal wissen. Ze was zo dom genoeg om erin mee te stemmen. Liam zat achter het stuur en we waren van plan Zayn en Louis ergens ander te dumpen voor het geval ze probeerde te vluchten. Liam zelf is van plan om zich schuil te houden terwijl ik mijn gang ging. Dit plan was perfect en moest en zal lukken. Van het verte al kon ik Nathalie zien. Ze was sletterig gekleed en had het zeker weten koud. "Hoe dom kan die hoer zijn?" barste Liam ongelovig uit. "Ja", beaamde ik. "Ik parkeer het auto hier en jij blijft hier in de auto." Ik stapte uit en liep naar Nathalie die met open armen op me af kwam rennen. "Harry, schat. Ik ben zo blij je te zien. Ik heb mijn twee vriendinnen meegenomen." Opeens was ik een stuk minder blij. Het plan liet gewoon meer volgens afspraak af. "Leuk, ik ga Liam halen." Ik draaide me om en opende boos het portier. "Verandering van plannen. Ik ga niet wurgen. Jij gaat die twee doodschieten terwijl ik Nathalie forceerd toe te kijken."

Zo gezegd, zo gedaan. Zayn en Louis zijn ondertussen ook aangekomen. "Je bent gek, weet je dat?", zei Nathalie, wat een hele prestatie is voor een bang persoon. "Ja, dat wist allang, Maar natuurlijk is dit een schok voor een naief slet zoals jij." Niet veel later was ze dood. Haar dood laten stikken was niet genoeg voor mij, Nee. Ik moest zeker zijn dat ze dood was. Ik nam een mes uit mijn zak en stak het in haar hart. Ik had het afschuwelijke voorgevoel dat er een derde oog aanwezig was.
"Een, twee en drie." Met al onze kracht, gooiden we het lichaam tegelijkertijd in het rivier. We bleven allemaal staan hijgen. Die Nathalie was slank, maar toch erg zwaar. Achter ons was er een geritsel te horen. Een klein meisje liep rond. Hoe dom kon ze zijn om geluid te maken als ze een moordscene mee heeft gemaakt? Ik hoefde niet eens een commando te geven. Louis ging haar al achterna.


Reacties:


Krewella
Krewella zei op 3 okt 2013 - 15:39:
Je moet echt letten op je spelling. Er staan heel veel fouten in, met name bij je lidwoorden. Lees het wat beter over om dit te voorkomen. (: