Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » the wrong babysitter ft. Theo Horan || a Niall Horan fanfict|| » hoofdstuk 3

the wrong babysitter ft. Theo Horan || a Niall Horan fanfict||

3 okt 2013 - 18:38

999

1

263



hoofdstuk 3

Samantha’s pov.
Snel pak ik mijn mobiel om het te filmen. Ik hoor de deur opengaan. Ik doe net alsof ik van boven kom met de luier in mijn hand. “Heejj Sam” Hoor ik mijn broer zeggen. “Shaquille mag ik je even spreken?” Hij kijkt me even aan, maar gaat dan toch mee. Ik pak snel mijn mobiel om het filmpje te laten zien. “Ow.” Is het enige wat hij zegt. “ Moet ik het aan Niall laten zien?” Vraag ik voorzichtig. “Ik denk het wel.” Als ik weer beneden ben zeg ik dat Niall even mee moet.
** na het filmpje **
“DAT K*T WIJF MOET DIT HUIS UIT!” Ik hoor Niall stampvoetend naar beneden gaan. “ROT OP HOE DURF JE THEO TE SLAAN EN OTKEN MAAR NIET, WANT IK HEB BEWIJS.” De deur gaat open en dicht. Ik hoor voetstapjes mijn kant op komen. Als ik de deur open zie, gaan zie ik dat Theo daar staat. Hij staat daar snikkend. Ik loop naar hem toe en leg hem op ben. Ik hou hem stevig in mijn armen. Ik voel dat zijn ademhaling regelmatig word en zijn ogen dicht zijn. Na een tijdje voel ik dat ook mijn ogenleden zwaar worden. Het bed zakt naast me in, maar ik ben te moe om te kijken. Ik krijg nog een kus op mijn wang. Zal vast Shaquille wel zijn.










Nialls pov.
Als ik terug kom van Nando’s zie ik dat Samantha in de gang staat met een luier in haar handen. Ze loopt naar Shaquille toe en zegt dat hij meemoet komen. Als ze boven zijn ga ik meteen naar de keuken om te eten. Na een tijdje komen Shaquille en Samantha beneden. Ik zie dat Shaquille verdrietig voor zich uitstaart. Dat zal niet iets goed zijn. “Niall kan jij ook even komen?” Vraagt Sammy aan mij. Ik ga met haar mee naar boven. Zel laat me een filmpje zien van dat Melanie iemand slaat. Als ik beter ga kijken zie ik dat het Theo word. Ik voel mezelf kwaad worden. “DAT K*T WIJF MOET NU DIT HUIS UIT!” Stampvoetend loop ik naar beneden. “ROT OP. HOE DURF JE THEO TE SLAAN EN ONTKEN MAAR NIET, WANT IK HEB BEWIJS. NUU!!!” Ik duw haar het huis uit. Hoe durft ze? Shaquille is ondertussen ook al naar huis gegaan. Ik denk dat ik maar ga slapen. Als ik in de kamer van Greg en Denise kom, zie ik dat Theo op Samantha ligt te slapen. Het ziet er schattig uit. Snel maak ik een foto. Samantha is tenminste wel een goede babysit. Ik ga naast ze liggen en geef ze allebei nog een kus op hun wang. Al snel val ik zelf ook in slaap.












Melanie’s pov.
“Nee je mag geen sesamstraat kijken! GTST komt zo.”zeg ik kwaad tegen Theo. “M-maar ik wil sesamstraat kijken.” Zegt Theo. “HOU JE KOP GTST BEGINT ZO!” Zeg ik nog kwader. Ik had die Theo nooit gemogen. Ik doe het alleen om het geld. Theo begint nu te huilen. Fijn nu kan ik niks meer horen. “Stil anders sla ik je.” Maar nee Theo word niet stil. *pets* Dan maar een klap verkopen. Ik hoor dat de jongens binnen komen en doe alsof er niks gebeurt is. Als ik naar de deur kijk zie ik dat Samantha Shaquille mee naar boven neemt. Als hij weer beneden komt zie ik dat er wat aan de hand is. “wat is er?” vraag ik aan Shaquille. Het enige wat ik terug krijg is een rot op. Het zal wel. Als ik weer naar Sammy kijk zie ik dat ze Niall mee naar boven vraagt. Die zal vast Niall wel vragen. Opeens hoor ik voetstappen. Nou ja, voetstappen. Het zijn meer voetstappen van een reus. Als Niall weer beneden is, is hij kwaad. Maar dan ook echt kwaad. “ROT OP HOE DURF JE THEO TE SLAAN EN ONTKEN MAAR NIET, WANT IK HEB BEWIJS. NU!” hij duwt me naar de deur en ik word het huis uitgezet. Het enige waar ik nu aan kan denken is wie het gezegd heeft. Samantha. Haar pak ik nog wel terug.


















Theo pov
Ik hoor dat er mensen binnen komen. Ik denk dat het Shaquille is. Gelukkig maar. Ik mag die Melanie echt niet. Ik snap niet waarom papa en mama haar hebben uitgekozen. Als ik kijk zie ik dat Shaquille, Niall en mijn buurmeisje Sammy daar staan. Ik ren naar Niall toe. “Heejj kleine.” Zegt hij. Hij noemt me altijd zo. “Is dat je vriendinnetje?” vraag ik als ik naar Sammy wijs. Ik zie dat ze blozen. Daar kom ik later nog wel op terug. “Wil je mee naar Nando’s?” Hoor ik Shaquille aan Niall vragen. “Ja.” Hoor ik terug. “Samantha kan jij even een luier pakken?” Vraagt Melanie aan Sammy. “tuurlijk.” Het is 8 uur en sesamstraat begint dan. (A/N ik weet niet of dat echt zo is maar hier wel) Ik zet de T.V op Nederland 3, maar het word al snel overgezet naar RTL 4. “nee je mag geen sesamstraat kijken.” Zegt Melanie kwaad. “M-maar ik wil sesamstraat kijken.” “Hou je kop GTST begint.” Ik word bang en als ik bang ben moet ik altijd huilen. “Stil anders sla ik je.” Ik word nog banger en ga nog harder huilen. *pets* Ik voel een branderig gevoel op mijn wang. Ik hoor de deur. Fijn nu kan ik niks doen, want als ik iets zeg dan heb ik problemen met Melanie. Ik blijf maar een beetje lachen totdat Niall kwaad naar beneden komt. Ik barst in tranen uit en ga snel naar boven. Als ik in mijn ouders kamer ben, zie ik dat Sammy daar zit. Ze ziet me en loopt naar me toe. Ze tilt me op en legt haar op haar neer. Ze slaat haar armen stevig om me heen. Haar wil ik wel als babysit. Ik voel het bed inzakken en kijk stiekem wie het is. Niall. Hij geeft mij en Sammy nog een kus op de wang en gaat dan ook slapen.


Reacties:


XxAmyxX zei op 3 okt 2013 - 22:13:
Gauwverderxx