Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Boyfriend. {Janita} » -10-

Boyfriend. {Janita}

3 okt 2013 - 20:10

543

1

293



-10-

Het is weer een tijdje geleden. This is made by Janita. Enjoy.

Verslagen plof ik neer op mijn o zo lieve bed, wat een dag weer! De beelden spoken nog door mij heen, wie was dat nou? Het idee dat wij de hele tijd werden aangestaard doet mij rillen, ik ga wat rechter op zitten zodat ik mijn muur vol One Direction eens goed kon bekijken. Eindelijk kunnen Elma en ik naar het concert, een grijns vormt er op mijn lippen, dat word echt awesome! Ik laat mijn ogen verder glijden naar de blonde Ier, jeetje wat kan hij knap zijn zeg! Maar ik heb Sem, met hem ben ik ook echt super gelukkig. Ik zou mijn iet eens een leven zonder hem kunnen voorstellen, maar toch. Als ik Niall zou mogen ontmoeten, dat zou echt super tof zijn. Plotseling gaat mijn telefoon af, even schiet Elma door mijn hoofd. Maar dat kan niet, ik sta op en pak het op.

‘’ Ha- ‘’
‘’ JANITA! Snel je moet mij komen help.. ‘’ en toen bleef het stil, mijn ogen schieten groot. Sem? Maar voor ik ook maar iets kon antwoorden was de verbinding al weg, ik slik en sta op. Zo snel als ik kan sprint ik mijn kamer uit, achter mij hoor ik mijn zusje nog iets roepen. Maar ik ben té druk, dat ik er helemaal niks van kan horen.

‘’ Waar ga je heen Janita? ‘’ ik ren door de woonkamer, mijn vader verschijnt om de hoek. Ik schrik mij een hoedje, bijna val ik omver. Maar gelukkig kan ik mijn evenwicht nog houden, snel loop ik door naar de deur waar mijn schoenen staan.

‘’ Eu, eventjes weg, over twee minuten ben ik er wel weer. ‘’ zonder op antwoord te wachten van mijn vader loop ik weg, de deur uit. Met een klap valt hij dicht, niet dat het mij veel boeit. Ik ren de schutting uit naar het fietspad, plotseling sta ik stil. Hoe moet ik weten waar ik heen moet?

‘’ Jaa.. Janita! ‘’ een zachte stem die roept naar hulp hoor ik achter mij, een bekende stem. Ik draai mij om, tegelijk schieten mijn ogen groot. Zo groot als twee pingpong ballen, ik ren er naar toe.

‘’ SEM!? ‘’ ik zie hem liggen onder zijn scooter, op de stoep, zijn hoofd bloedend. Ik zucht en kijk radeloos toe, maar veel tijd om na te denken heb ik niet. Met al mijn kracht probeer ik zijn scooter van hem af te halen, gelukkig lukt het mij. Ik zet de scooter neer en kniel erna naast hem neer.

‘’ Dank je wel lieverd. ‘’ zijn stem klinkt kleiner dan anders, zo breekbaar. Ik knik zachtjes en haal een zakdoekje uit mijn broekzak, zachtjes dip ik het bloed van zijn voorhoofd.

‘’ Ik bel 112 wel. ‘’ met een snelle beweging pak ik mijn telefoon, maar Sem houd zijn hand voor.

‘’ Nee, hoeft niet. ‘’ strompelend staat hij op en loopt naar zijn scooter, met één opgetrokken wenkbrauw kijk ik hem aan. Ik kom naast hem staan en kijk hem vragend aan, een klein glimlachje verschijnt er op zijn perfecte gezicht. ‘’ Het gaat wel lieverd, geloof mij. ‘’ zachtjes drukt hij een kusje op mijn mondhoek, ik knik zachtjes en kijk toe hoe hij weg rijd met zijn scooter.

-----------------------------------------

Zet in de reactie als je een melding wilt.


Reacties:


Richelle
Richelle zei op 5 okt 2013 - 13:46:
Melding xx