Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Larry Stylinson||Can You Feel The Love. » 004. Harry Edward Styles

Larry Stylinson||Can You Feel The Love.

11 okt 2013 - 1:45

534

0

254



004. Harry Edward Styles

Als je een directioner bent kan je een stuk herkkennen.

Ik word een paar minuten eerder wakker, dan Louis. Ik pak een onderbroek, skinny jeans en een leuk shirt, daarna kleed ik me om. Louis staat op.'Hey, babe',zegt hij. 'Hey, schat',zeg ik. 'Zullen we naar school lopen?',vraag ik. 'Ja, is goed, gaan we ondertussen nog iets eten?',vraagt Louis. Ik neem geen twijfel en antwoord de vraag van Louis ook niet, ik trek Louis' hand aan mijn hand. Samen lopen we over straat hand aan hand, als ik geen zin heb om thuis de eten ga ik altijd naar een cafe vlakbij mij in de buurt. Meestal is daar niemand van mijn school.

Als we binnenkomen zitten Niall en Liam aan een tafel en ze zien ons wijzen ze ons een plek. Louis en ik komen erbij zitten. 'Hey, wat brengt jullie hier?',vraagt Niall. 'Ach ja, Harry heeft bijna niks in zijn koelkast om te eten', zegt Louis en iedereen begint een beetje te giechelen. 'Hey, wat willen jullie drinken?', zegt een serveerster. 'Uhm, doe voor mij maar kersenthee', zeg ik. De rest neemt allemaal een Diet Pepsi. Voor het eten neem ik natuurlijk een lekker Engels ontbijt: worst , ei en kaas. Ik vind het alleen een beetje vreemd wat Louis heeft besteld namelijk wortelbrood? Ik heb daar nooit van gehoord, ik wist wel dat zijn favorite eten wortels is. Niall neemt wentelteefjes , cupcake , wafels en puree , het is ongelooflijk hoeveel hij wel niet eet! Liam heeft gewoon een simpel ontbijt met cornflakes. De serveerster komt eraan ze komt met een hele plaat , door Niall's eten zit de plaat al helemaal vol maar de borden zijn op elkaar gestapeld. Ze zet de plaat op onze tafels, nu zie ik het brood van Lou, het is gewoon een wortel in een broodje. 'Lou , mag ik proefen?', vraag ik. Louis knikt en voert me een hapje van zijn brood. Blegh , geen fijne smaak , hij zal het vast fijn vinden. Ik kijk door het raam van de cafe , er komt een jonge binnen met zwart haar en een blonde streep in zijn haar. 'Hey , homo's hoe gaat het?', vraagt de jongen die bij ons komt zitten. What the hell, denkt hij wel niet?! 'Te bang om iets te zeggen , loser', zegt de jongen weer. 'Hey , kom je dan gaan we naar de andere homo's, Zayn', zegt een jongen die naast hem staat hij heeft een pak aan en ik heb geen flauw idee, waarom hij dat zei, want zijn stem klinkt gay en ook hoe hij zich kleed en loopt is gay. Jesus , man.

Als we alle vier klaar zijn lopen we naar onze school op het hek staat een groen brief met daarop geschrevenTheir will no school for students from 12/10/13 till 04/01/13 , but the students still need to do some of their homework. The schools new address is 23 House Street Wow, dat is lang vakantie, kunnen we ook nog Louis' verjaardag tussendoor vieren. 'Wow, jongens , dat is nogal kei lang vakantie', zegt Niall. 'Hey , Lou , wat zou je vinden als we allemaal bij jou gaan intrekken?', vraag ik. 'Uhm , ja dan kunnen we met zijn vieren alles doen of misschien met minder', zegt Louis en geeft mij een knipoog opeens komen er vlinders in mijn buik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.