Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 10

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:38

1203

0

405



Hoofdstuk 10

Shean is druk bezig op één van de projecten als Carlos haar belt.
“Hé Boss”¯ groet ze hem.
“Shean, aanstaande zaterdag organiseren mij ouders een BBQ met rodeo. Er komen ook wat mensen van Sterling Oil. Heb jij zin om ook te komen?”¯ valt Carlos gelijk met de deur in huis. Ze denkt even na.
“Zaterdag is geen probleem. Zal ik ook meedoen aan die rodeo?”¯vraagt ze. Carlos kijkt even verbaast naar zijn telefoon en vraagt haar dan.
“Is er ook iets dat jij niet kunt?”¯ Ze lacht en vervolgt dan op fluistertoon:
“Niemand zeggen maar ik kan niet koken”¯. Carlos schiet in de lacht.
“Jij eet dus altijd snelle hap?”¯.
“Zo iets”¯ geeft ze toe. “Daarom kom ik graag naar de BBQ, dan hoef ik niet te koken”¯ laat ze er lachend op volgen.
“Maar Shean, nu even zonder gekheid, wil jij echt aan die rodeo meedoen? Carlos wacht gespannen op haar antwoord.
“Waarom niet? Klinkt het aan de andere kant.
“Oké, ik zal het mijn broer doorgeven. Denk er wel om dat de concurrentie geducht zal zijn. Mijn broers Seb, David en ook ikzelf staan al ingeschreven”¯ waarschuwt Carlos haar. Daar is Shean niet van onder de indruk.
“Jullie hebben geluk dat ik graag met mannen omga en ik vind het heerlijk om jullie in te maken”¯
“We zullen het zien zaterdag”¯ zegt Carlos ter afsluiting.

Kendall heeft zich bedacht dat ze met Seb wel mee naar huis kan rijden. Ze heeft gewinkeld in Fort Worth. Ze is ook al naar verschillende babyzaken geweest om babykamers te bekijken. Het idee een kindje te krijgen bevalt haar steeds mee. Ze stapt de hal van Sterling Oil binnen. De portier kent haar en wenkt dat ze door mag lopen. Als ze op de 61e verdieping komt ziet ze dat Daphne, Sebs secretaresse, niet op haar plaats zit. De deur naar Sebs kantoor staat op een kier. Ze duwt de deur open en blijft vervolgens geschrokken staan. Wat ze hier ziet staat op haar netvlies gebrand. Ze kijkt op Sebs rug, die Daphne stevig in zijn armen houd. Ze staart een poosje naar het tweetal dat haar niet lijkt op te merken.
“Mijn god, dit kan niet waar zijn”¯ denkt ze vertwijfelt.
“Seb”¯ schreeuwt haar hart. Ze draait zich om en rent terug naar de lift. Als ze in de lift staat, slaat ze kwaad op de liftwand. Seb heeft zo te zien een affaire met zijn secretaresse. Het eeuwenoude cliché. Ze dacht dat ze Seb kon vertrouwen. Ze denkt aan Daphne. Mooie meid van een jaar of 25. Ze is dus enkele jaren jonger dan haar, maar dan toch. Ze peinst verder: “Dadelijk zie ik eruit als een kleine kamerolifant. Zou Seb daar op afknappen?”¯. Hoe meer ze erover na denkt, hoe meer overstuur dat ze wordt. Gehaast gaat ze de lift uit. Weg, van hier. Ze kan het niet meer verdragen. Weg van Seb, die ze niet meer wil zien.

Patricia, die stewardess is van beroep, is op haar werk aan het kijken welke reizen voor haar op de planning staan de komende weken. Madrid, Moskou, Toronto en Orlando. “Orlando?”¯ denkt ze hardop. “Dat is misschien nog niet zo heel ver van Texas af.”¯ Ze vliegt volgende week zondag op Orlando. Daar heeft ze 4 dagen vrij en dan moet ze door naar Toronto. Snel loopt ze het planningkantoor binnen. Ze groet Claudia, die daar werkt.
“Hé Claudia, heb je even voor mij?”¯vraagt ze.
“Natuurlijk”¯ antwoordt Claudia. “Ben je het niet eens met je vluchtschema?”¯
“Jawel, maar ik heb in Orlando 4 dagen vrij. Weet jij hoe de Amerikaanse vluchten in elkaar zitten?”¯
“Dat kan ik wel voor je opzoeken . Waar wil je naar toe vanaf Orlando?”¯
“Naar Dallas, Texas”¯ antwoordt Patricia. Claudia tuurt op haar monitor.
“Dat is vanaf Orlando ca. 6 uurtjes vliegen”¯ meldt Claudia. “Jij landt ’s morgens om 7 uur plaatselijk tijd en het vliegtuig van Dallas. Dan kun je om 08.35 uur vlucht 3117 nemen van American Airlines. Dan ben je omstreeks half drie in Dallas. Mag ik jou vragen, wat jij in Dallas gaat doen?”¯
“Niets”¯antwoordt Patricia geheimzinnig. Claudia schudt haar hoofd.
“Ik weet het al er is een man in het spel. Een piloot?”¯ vraagt Claudia nieuwsgierig. Er gaat een big smile over Patricia’s gezicht.
“Niet lachen, wat dacht je van een cowboy?”¯. Claudia ligt al onder haar bureau van het lachen.
“Hoe kom je in hemelnaam aan een cowboy?”¯
“Over internet. Claudia, hij ziet er zo goed uit.”¯ Patricia zucht. “Kijk zelf maar, hier is een foto.”¯
“Een foto van een knappe man is gauw gestuurd, dadelijk blijkt hij in het echt een oud kereltje te zijn”¯ klinkt Claudia waarschuwend.
“Zeker weten van niet”¯ barst Patricia los. “Ik heb hem gesproken met webcam en microfoon aan. Ik heb hem gezien en gehoord. Claudia, ik geloof dat tot over mijn oren verliefd op die man ben.”¯
“Dat is overduidelijk, daarom ga jij in je vrije dagen 6 uren vliegen om bij hem te komen. Heb je hem het al verteld?”¯
“Nee, maar ik wilde het wel doen.”¯ Patricia twijfelt of ze het wel goed doet.
“Patricia, is dat wel verstandig?”¯spreekt Claudia haar toe.
“Misschien niet maar ik kan niet anders. Ik sta met David op, vervolgens spookt hij de hele dag door mijn hoofd. En als ik dan eindelijk in bed lig……………”¯
“Dan denk je ook aan David”¯ vult Claudia aan. “Moet ik die vlucht voor je boeken of wil je dat liever ter plaatse doen?”¯
“Boek maar dan kan ik niet meer twijfelen”¯ zegt Patricia snel.

David is druk bezig op de ranch. Er moet nog veel gedaan worden voor de rodeo van zaterdag. Dit is pas een mannensport. Hij wrijft in zijn handen als hij aan Carlos en Sebastien denkt. Die watjes, die amper recht op een paard zitten. Hij grijnst en is blij dat er iets is dat hij beter kan dan zijn broers. Zijn broers waren niet blij dat hij hen op de deelnemerslijst had gezet. Maar dat zal hem een zorg zijn. Dan rinkelt zijn telefoon.
“Met David”¯ meldt hij zich. Er klinkt een gekraak door de lijn.
“Hallo, wie is daar?”¯
“David, ik ben het Saundra”¯ klinkt het opgewekt.
“Hé zusje, hoe is het daar?”¯
“Goed ik heb het reuze naar mijn zin hier. En maak je al vorderingen bij jouw Garfield?”¯ plaagt ze hem. David lacht, want Saundra kan bij hem wel een potje breken.
“Goed. Saundra ik heb haar stem gehoord en die is zo lief, Ik weet zeker dat jij haar aardig vindt. Saundra zegt lachend:
“Daar ben ik overtuigd van, David. Zijn er spannende dingen gebeurt sinds ik weg ben?”¯
“Nee, eigenlijk niet alleen zaterdag is er een BBQ”¯
“Gatsie roept ze uit. “Zeker weer met een rodeo?”¯
“Yep”¯ bevestigt David.
“Daar heb jij ook alleen maar plezier van hé?”¯
“Nee,”¯reageert David verontwaardigd. “Seb en Carlos vinden het ook leuk”¯. Saundra zie Carlos en Seb boos voor zich, omdat David altijd als langste op een stier kan blijven zitten. Afsluitend zegt ze:
“David dikke kus, ik moet gaan. Ik wilde alleen graag je stem even horen.”¯
“Schaf een webcam en een microfoon aan dan kunnen we normaal praten.”¯raadt David haar aan.
“Wie weet doe ik dat wel. Spreek je snel.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.