Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Gundam Wing » De Animemachine 2 - Bishounen Island » De Ben en Jerry's machine

De Animemachine 2 - Bishounen Island

6 okt 2013 - 18:33

1016

0

315



De Ben en Jerry's machine

Het is een hele tijd geleden dat ik hier wat gepost heb. Ik ben niet super actief als het op mijn Nederlandse verhalen aankomt. XD

Hoofdstuk 1 - De Ben en Jerry's machine

Met een zware zucht gooit Marloes haar tas op de grond als ze de flat binnenkomt. Het was een lange rotdag geweest, omdat Luitenant Apenvlo, zoals ze hem altijd noemde, haar de taak had gegeven alle toiletten op de basis schoon te maken. Ze sloft de woonkamer in, waar Kimberley met haar knieën tegen haar borst getrokken op de bank zit. Ze staart naar de tv die aanstaat. Kim Possible rent heen en weer over het scherm, maar Kimberley lijkt niet door te hebben wat er eigenlijk in de tekenfilm gebeurd.

Marloes: "Hoi…"

Kimberley: "Yo…"

Marloes: "Hoe was college?"

Kimberley: "Ik ben niet naar de laatste geweest…"

Het was niet de eerste keer dat Kimberley een college miste of eerder naar huis ging. Het gebeurde eigenlijk best wel vaak. Marloes maakte zich zorgen. Straks zou haar nichtje haar propedeuse niet halen. Alleen maar omdat… omdat ze Duo miste.

Ze waren nu alweer twee jaar terug in de echte wereld. Marloes miste Heero ook nog steeds, maar ze had haar werk in het leger, en dat bood haar wel wat afleiding. (Marloes: "Hehe… mannetjes afknallen!". Kimberley dacht te veel na. En dat zorgde ervoor dat ze zich niet kon concentreren op school.

Marloes loopt de keuken in en schenkt wat vruchtensap in een glas. Ze loopt vervolgens door de woonkamer de gang in en gaat naar een lege kamer. Nou ja, leeg is de kamer niet. In het midden staat een Ben en Jerry's machine. Probleempje: het ding werkt niet. Iedere dag probeert Marloes de machine aan de praat te krijgen, maar het lukt niet. Maar vandaag, besluit ze, zal het haar lukken.

Ze gaat aan het werk en na een uur hoort ze de deurbel gaan. Ze hoort Kimberley door de woonkamer sloffen en de deur open doen. Ze hoort Incarnita opgewekt ratelen over haar nieuwste vriendje en rolt met haar ogen. Kimberley is aan het eind van de avond niet te genieten. Al dat gekwetter over vriendjes, maakt haar altijd depressief. 'Heel leuk,' denkt Marloes.

Ze draait met de moersleutel aan een moer en grijnst. Dit moet hem zijn. Ze drukt op de rode knop. Maar de machine doet niets.

Marloes: "Aah! Godver! Rot ding! Doe het!"

Ze gooit de moersleutel tegen de machine en geeft het ding nog een trap na.

Kimberley zit ondertussen weer op de bank ze een ontploffing hoort. Ze valt van schrik van de bank en ziet dat Incarnita zichzelf een halve whiplash heeft bezorgt omdat ze haar hoofd te snel omdraaide.

"Woohoo! Yes!"

Marloes komt de kamer binnen gedanst. Ze doet de hamsterdans en zingt ondertussen: "Oeh oeh! Hij doet het! Hij doet het! Hij doet het!"

Incarnita trekt een wenkbrauw op: "Wat doet het?"

Marloes krabbelt in haar nek en grijnst schaapachtig: "Onze… eh… Ben en Jerry's machine!"

Incarnita: "Bestaan er zulke machines dan?"

Marloes: "Ik heb hem zelf ontworpen!"

Incarnita staat op en loopt de gang in. Marloes volgt haar, een beetje nerveus. Incarnita staat in de kamer en inspecteert de machine.

Incarnita: "Ik zou zweren dat ik dit ding eerder gezien heb."

Marloes: "Oh ja? Nou ik heb hem pas twee weken."

Incarnita loopt terug naar Kimberley: "Ik ga weer. Ik zie jullie van de week weer."

Marloes heel zachtjes: "Hehehe… echt niet!"

Kimberley staat op om haar zusje er uit te laten. Als Incarnita weg is, loopt ze zonder wat te zeggen naar een andere kamer en sluit de deur. Tien minuten later klinkt er een verschrikte gil. Marloes stormt de kamer binnen. Kimberley zit voor de tv in de Animekamer, een kamer die ze speciaal hebben ingericht voor al hun manga's en animes. Kimberley staart naar het scherm.

Marloes: "Wat is er?"

Kimberley wijst naar het scherm: "Kijk…"

Marloes kijkt naar het scherm. "Ja?"

Kimberley: "Kai en Rai zijn verdwenen."

Marloes kijkt weer naar het scherm en ziet dat Kimberley Beyblade aan het kijken was. Tyson en Max zijn in beeld te zien, maar Rai en Kai staan er niet. Wat eigenlijk raar is, omdat ze wel in deze scene zaten.

Marloes: "Hoe kan dat nou?"

Kimberley zet de dvd uit en rent naar de kast en trekt een DNAngel dvd uit de kast. Ze stopt hem in de dvd-speler en zet hem aan. Ze zapt door naar een scene en inderdaad. Dark is ook verdwenen. Ze gilt en rent terug naar de kast. Een Yu-Gi-Oh! dvd laat hetzelfde zien. Kaiba, Yami, Bakura, Marik, Joey, Tristan en Duke zijn allemaal verdwenen. Kimberley is ondertussen half hysterisch en rent weer naar de kast. Ze maakt een doos open en Marloes gilt.

Marloes: "Nee! Niet aanzetten! Ik wil…"

Maar het is al te laat. Kimberley zet de Gundam Wing dvd aan en staart naar een lege cockpit van Wing Zero. Deathscythe is ook leeg. Trowa, Quatre en Wufei zijn, net als Heero en Duo nergens te bekennen. Als Kimberley doorzapt, ontdekken ze dat Milliardo en zelfs Treize verdwenen zijn.

Kimberley: "De bishies zijn weeeeeeeg!"

Marloes: "Dat zie ik ook wel! Maar welke idioot ontvoert er nou Treize?"

Kimberley: "Een gestoorde maniak!"

Marloes: "We moeten dit onderzoeken."

Ze loopt de kamer uit en gaat naar de kamer met de machine. Kimberley volgt haar.

Kimberley: "Wat ga je doen?"

Marloes grijnst mysterieus: "Herken je dit ding niet?"

Ze wijst op de machine.

Bij Kimberley gaat er een lampje branden. Ze kijkt naar de rode knop. Het is duidelijk te zien dat er boven de knop ooit een grote sticker heeft gezeten.

Kimberley: "Hoe komt ie hier?"

Marloes: "Ik heb hem meegenomen van die missie."

Kimberley: "Echt?"

Marloes: "Yip. Maar Incarnita had hem onklaar gemaakt. Dus ik heb zitten knutselen. En hij doet het weer!"

Kimberley: "Dus… we kunnen… we kunnen terug?"

Marloes: "Uhuh…"

Kimberley doet nu ook de hamsterdans: "Oeh oeh! Oh yeah! You did it!"

Marloes drukt op de knop van de machine en zet hem aan. Ze begint wat in te typen. Dan drukt ze nog een keer op de knop.

Marloes: "Ben je er klaar voor?"

Kimberley: "Uhuh!"

Het bekende zwarte gat ontstaat en slokt de meiden op. Ze zijn absoluut klaar voor een nieuw avontuur!

- Eind hoofdstuk 1 -

Kimberley: "Zo! Dat was dat!"

Marloes: "Oeh… I'm so exited."

Kimberley: "Oke! De vraagjes:

Wat zullen de meiden aantreffen als ze terug komen in Gundam Wing?

Waar zijn alle bishies gebleven?

En wie heeft ze ontvoerd?"

Marloes: "Dat lees je de volgende keer in De Animemachine 2, Bishounen Island!"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.