Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 16

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:41

1103

0

349



Hoofdstuk 16

Seb zit op het terras van zijn appartement. Hij houdt van zondagen. Genietend van zijn kopje koffie kijkt hij naar zijn vrouw die op een stretcher ligt te zonnebaden. Hij is zo blij dat ze het hebben kunnen uitpraten. Gisteren heeft Kendall zelfs een gesprek met Daphne gehad. De lucht tussen de twee dames is in ieder geval geklaard. Daar is hij blij om. Vanmiddag wil hij met Kendall naar Long Island gaan een schittert natuur gebied hier in de buurt. Je er heerlijk wandelen, maar ook gewoon op een bankje zitten en eendje voeren. Hoe dan ook, hij en Kendall zullen het rustig aan doen. Dan hoort hij Carlos boven hen op het balkon.
“Hé Seb, Kendall, goede morgen. Wat hebben jullie vandaag op het programma staan”¯ vraagt Carlos belangstellend.
“Rustig aan, wat ons betreft”¯zegt Seb. “Misschien vanmiddag nog even naar Long Island om een stukje te wandelen.”¯
“Hé “ zegt Carlos. “Dat lijkt me een goed idee, misschien ga ik dat ook wel doen.”¯
“Ga je alleen?”¯ klinkt het vanaf het terras.
“Denk het wel. Willen jullie soms mee?”¯
“Nee, dank je. Wij doen het rustig aan. Jij wandelt niet, jij rent. Trouwens waarom neem je Shean niet mee. Die houdt jouw tempo zeker bij”¯ stelt Seb zo argeloos mogelijk voor. Carlos grijnst van oor tot oor bij de gedachten aan zijn technische manager. Dat is nu net de enigste persoon die hij mee zou willen nemen. Hij gaat zijn appartement weer naar binnen en belt haar.
“Heb jij zin in een stevige wandeling?”¯ valt hij met de deur in huis.
“Ook goede morgen Carlos”¯zegt ze. “Volgens mij heb ik nog spierpijn van gisteren.”¯
“Weet je wat daar goed voor is? In beweging blijven. We kunnen onderweg ook een hapje eten. Er ligt, volgens mij een leuk restaurantje op de route.”¯ Ze schatert.
“Deal, dan hoef ik weer niet te koken. Hoe laat wilde je gaan?”¯
“Tegen elven oké?”¯vraagt hij “Goed kom ik naar jou of jij naar mijn?”¯
“Ik kom je wel ophalen. Tot zo”¯

Patricia kijkt haar ogen uit. David zit naast haar te vertellen over olievelden, de ranch en allemaal dingen waar ze geen verstand van heeft. Het lijkt wel of ze naast een miljonair zit.
“Wat hebben die Sterlings een hoop eigendommen”¯ denkt ze. David slaat zijn arm om haar heen en zegt.
“Kijk niet zo veschrikt, ik ben maar een gewone jongen hoor. Dit alles behoort mijn familie toe. Mijn broers doen de oliebusiness en ik doe de ranch. Ik haat de oliebusiness”¯ Ze kijkt hem lachend aan.
“Maakt niet uit hoor.”¯ David lacht terug en verdrinkt haast in haar mooie ogen.
“Wat is ze toch lief denkt hij”¯ haar voorzichtig op een wang kussend. Patricia kijkt hem aan en weet van zich zelf dat ze hem het liefste zou willen kussen. Maar kan ze dat wel doen? Of zal ze dat aan hem overlaten? Na een moment van twijfel komt ze dichterbij en kust hem vol op zijn mond.
“Wow, wat een vrouw”¯denkt David, haar gretig terug kussend. Als ze elkaar dan eindelijk weer in de ogen kijken, zegt David:
“Volgens mij was dat even nodig.”¯ Patricia kan alleen maar knikken. Ze is zo blij dat ze de stap heeft genomen en nu hier is. Stilletjes genietend wacht ze af wat de dag haar al brengen.

Carlos en Shean zijn op Long Island aan het wandelen. De twee lopen in een hoog tempo. Carlos houdt niet van slenteren, daar wordt je moe van. Het lijkt wel Shean er het zelfde over denkt. Als ze naar twee uur wandelen, bij een bos met veel heide komen, stelt Carlos voor om even te pauzeren. Hij wijst naar een bank. Ze laat haar rugzak van haar rug glijden en haalt er en fles water uit. Ze is verbaast dat Carlos niks bij zich heeft.
“Wil jij ook iets te drinken?”¯ vraagt ze beleefd.
“Graag, dat was volgens mij een beetje dom om zonder iets van huis te gaan. Helemaal niet meer aan gedacht. Jij sleept al de hele tijd met die rugzak mee.”¯
“Geen probleem. Dan draag jij van nu mijn rugzak”¯geeft ze gelaten terug.
“Oké, afgesproken”¯ zegt Carlos. “Wat sleep jij in hemelsnaam allemaal mee?”¯ Shean begint uit te pakken. Een thermoskan koffie, broodjes, fruit wat Franse kaas en wat crackers. Carlos merkt nu pas dat hij honger heeft. Watertandend kijkt hij wat Shean allemaal uit haar tas tovert.
“Tast toe, zou ik zeggen. Alles wat op is hoeven we niet meer mee te slepen”¯nodigt Shean hem uit. Carlos kijkt wat verlegen.
“Ik geloof dat ik bij jou wat goed te maken heb. Ga vanavond mee naar de ranch. Een warme maaltijd is wel het minste dat ik terug kan doen.”¯ Ze knikt dat het goed is. Carlos belt gelijk zijn moeder om te melden dat er een eter meer is.

Maria is helemaal in haar element. Twee eters meer vanavond en allebei dames. Allebei haar zoons brengen een dame mee te eten. Ze geniet. Shean heeft ze gisteren al even gesproken en Patricia en David zijn een half uurtje geleden geland. Ze verwacht het tweetal zo dadelijk voor een kopje koffie. Als het tweetal dan eindelijk het terras op komen gaat een glimlach over Maria’s gezicht. Wat ziet haar zoon er gelukkig uit. Tijdens de koffie maakt ze een praatje met Patricia. Ze is aangenaam verrast dat Patricia Spaans blijkt te spreken.
“Waar heb jij dat geleerd? vraagt ze belangstellend. Patricia moet bekennen dat haar moeder van Spaanse afkomst is. David lacht.
“Wat toevallig, die van mij ook”¯ Dat schept gelijk een band tussen Patricia en Maria. Als David haar later een rondleiding over de ranch geeft, zegt ze:
”¯ Wat heb jij een aardige moeder.”¯ David kijkt lachend op haar neer.
“En weet je wat mijn moeder zei?”¯
“Ik weet het niet David?”¯
“Wat heb jij een leuk meisje mijn jongen.”¯ Patricia straalt.
“Wat gezellig zo’n grote familie. Seb en Kendall heb ik gezien. Zijn er nog meer familieleden die ik ga zien?”¯
“Ja mijn oudste broer Carlos. Hij brengt vanavond zijn technisch manager mee.”¯ Patricia kijkt David verbaasd aan.
“Werkt die broer van jou ook zondag?”¯
“Nee, hij is met haar gaan wandelen. Ze is best aardig al lijkt ze wel op een jongen. Ze kan ook rodeo rijden en zij is beter dan mijn twee broers.”¯
“Ik ben benieuwd. Maar ik kan me best voorstellen dat jij graag op de ranch werkt. Het is heerlijk hier. Kun je hier ook paard rijden?”¯ vraagt ze.
“Natuurlijk als je het leuk vindt kan ik jouw morgen de rest van de weiden te paard laten zien.”¯
“Dat lijkt me geweldig, David.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.