Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 25

De return van Joost.

10 okt 2013 - 15:55

1165

2

340



Hoofdstuk 25

Heeey eindelijk een nieuwe chap! Sorry we hebben het nogal druk op school! X

P.O.V Niall
Even later zijn we weer met z'n vieren thuis. We wachten even buiten om het plan te bespreken. 'Hoe gaan we dit nou doen jongens?' Vraag ik.
'We moeten dit ook de rest van de jongens vertellen' zegt Tess. 'Maar Liam dan? Het is zijn meisje?' Zegt Roxy. 'Niall en ik gaan anders wel even apart zitten net hem en dan maar hopen dat hij ons gelooft' zegt Tess. 'Goed idee, dan praten wij met de rest van de groep' zegt Harry. 'En Amy?' Zegt Roxy. 'Tja ik hoop dat ze het nu wel gelooft maarja, anders niets aan te doen' zegt Tess. 'Oké dan gaat operatie Jade nu van start' zeg ik en we kloppen op de deur. De deur zwaait al gauw open 'Hey jongens jullie zijn lang weggeweest! Zelfs Jade is al even naar huis!' roept Liam vrolijk. 'Uhm Liam kunnen Tess en ik je even spreken..?' Zeg ik dan zacht. 'Uh ja natuurlijk waarom niet?' Zegt Liam en we lopen naar de kamer van Liam. Aangekomen in de kamer doen we de deur even dicht 'Liam het is maar beter dat je even gaat zitten denk ik' zeg ik en ik gebaar naar het bed. 'Oké mag ik weten wat hier aan de hand is? Want ik heb hier namelijk niet zo'n lekker gevoel over..' Zegt Liam langzaam. 'Li, probeer rustig te blijven oké en beloof alsjeblieft niet boos te worden. Echt alsjeblieft, ik ehm wij houden echt van je maar je moet dit gewoon weten..' Zegt Tess. 'Uh ja tuurlijk, ik word niet boos hoor' zegt Liam. 'Oké nou, het zit zo, Tess is erachter gekomen wie het slaapmiddel in hun drankje heeft gestopt en wie ons wilde vermoorden..' Zeg ik. 'Echt?! Meen je die dat is toch goed dat je het weet! Vertel wie het is' zegt Liam. Ik kijk naar Tess, ik zie dat ze het moeilijk heeft. Ik pak haar hand en knijp er wat lichtjes in. 'Je kan het Fluff' fluister ik zachtjes in haar oor. 'Nou vertel' zegt Liam wachtend op het antwoord. 'Het is Jade..' Zegt Tess. 'Wat!' Roept Liam. 'Het is Jade Liam, sorry, het spijt me..' Zegt Tess en ik zie dat ze haar tranen probeert in te houden. 'Dat kan niet.. Hoe kan zij dat nou doen.. Ze vind ons aardig zegt ze zo vaak tegen mij.. Dit kan ze niet gedaan hebben' zegt Liam in shock. 'Je moet ons geloven Liam!' Zeg ik. 'Ik meen wat ik zeg Li, ik heb haar gezien, het was haar gezicht. Zij was de ober. Ik weet het zeker..' Zegt Tess en dan is het even stil. 'Geloof me Li please..' Zegt Tess zacht. Ik hoor Liam zuchtte 'Ik geloof je Tess, ik kan het zien in je ogen.. maar kunnen jullie me nu misschien even alleen laten?' Vraagt Liam. 'Tuurlijk!' zeg ik. Tess loopt naar hem toe 'Sorry, ik vind het zo erg voor je' zegt ze snikkend en geeft hem een knuffel. 'Jij kan er niets aan doen..' Zegt hij zacht. Dan geef ik hem ook nog een mannenknuffel 'Sorry Liam..' En dan lopen ik en Tess weer naar de rest van de groep.

P.O.V Roxy
'Louis, Amy, Zayn kom er allemaal even bij!' Roept Harry als we naar de bank lopen. En we ploffen neer. 'Ehm Amy.. Wat Tess gister zei.. Het was waar.. We zijn bij het hotel geweest..' Zeg ik zacht. 'Echt?! Omg ik heb zo onaardig tegen Tess gedaan!' Roept Amy terug. 'Wat is waar?' Vraagt Zayn en kijkt ons raar aan. 'Ehm, Tess is er achtergekomen wie het slaapmiddel in ons drinken had gedaan..' Zegt Harry zacht. 'Echt? Wie?! Hij gaat eraan!' Roept Louis. 'Rustig Lou, die hij is eigenlijk een zij. Het was Jade..' Zegt Harry. 'Dat kan niet ze is super aardig.. Beetje apart maar aardig en Liams babe!' 'Toch is het echt zo' horen we Tess zacht zeggen die net met Niall de kamer uit komt lopen. 'Oh Tess het spijt me zo!' En Amy rent op Tess af en geeft haar een knuffel. 'Het geeft niet.' Zegt Tess met een kleine glimlach. 'Maar ik ga even een taart bakken. Dat helpt meestal om vrolijker te worden..' Zegt Tess bedroefd. En loopt weg. 'Wacht ik help je wel!' Roept Niall en rent mee. 'Heb ik iets verkeerds gezegd?' Vraagt Amy zacht. 'Nee, ze voelt zich rot omdat Liam zich denk rot voelt. Heeft ze altijd bij goede vrienden, laat haar maar even..' 'Maar denken jullie dat Jade dit zelf heeft bedacht?' Zegt Zayn. Ik haal mijn schouders op. 'Maar wat zou haar motief dan zijn?' Zegt Harry. 'Geen idee laten we haar uithoren als ze hier weer is ofzo?' Zegt Amy dan. 'Jaa slim!' Roep ik. Verder zitten we nog wat op de bank. Eigenlijk te wachten tot Jade komt..

P.O.V Tess
Mmm de taart ruikt heerlijk! Niall en ik hebben samen letters van marsepein gemaakt en leggen ze er op als de taart een beetje is afgekoeld. 'Klaaar!' Roep ik. 'Hij is prachtig!' Roept Niall die me van achter vast houd en geeft me een kus. 'Zullen we hem gaan brengen? Hij is nu wel een beetje bij gekomen denk ik?' Zeg ik met een glimlach. 'Hij vind hem vast mooi! Kom.' En we rennen met de taart door de gang naar Liam's kamer. En kloppen aan. Geen antwoord. 'Kom maar.' Zegt Niall met een knipoog. En we doen stil de deur open. 'Leeeyum.' Fluister ik. En hij kijkt even om. 'We hebben een taart voor je gebakken!' Roep ik vrolijk. Ik zie dat hij gehuilt heeft en duw de taart in Niall's handen. 'Oh Liam! Niet huilen alsjeblieft! Ze was je niet waard! Je verdient een het aller leukste liefste coolste meisje van de wereld! Maar dat was niet zij!' En druk hem tegen me aan. 'Sorry, ik ben gewoon zo boos op haar en op mezelf dat ik erin ben getrapt..' 'Het geeft niet! We zijn er allemaal in getrapt! Kom!' En ik trek hem mee naar Niall. 'Komt wel goed schratje.' Leest Liam voor. 'Aww dankje jongens!' Roept Liam en druk Niall en mij stevig tegen zich aan. 'Graag gedaan Li! Alles om jou weer blij te maken.' Zeg ik. 'Ehm Niall, kan je mij iets beloven?' Zegt Liam zacht. 'Tuurlijk! Ik doe alles voor je!' Roept Niall snel. 'Laat Tess alsjeblieft nooit gaan.' Zegt Liam met een knipoog. Ik voel dat ik rood word en kijk naar Niall. 'Dat zal ik nooit doen!' Zegt Niall met een glimlach van oor tot oor. En hij pakt me vast en knuffelt me. 'Kom we gaan de taart met de rest opeten.' Zegt Liam dan en pakt de taart. Ik spring op Nialls rug. 'Ik hou van je Nialler.' Fluister ik in zijn oor. 'Ik ook van jou, ik laat je echt niet gaan.' 'Kom we pakken nog even de slagroom!' En Niall begint te rennen met mij nog op zijn rug. Ik pak de slagroom uit de hoge kast en we rennen naar de kamer.


Reacties:


menepen
menepen zei op 11 okt 2013 - 22:51:
melding


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 10 okt 2013 - 22:01:
sweeettt te lief melding pleaseeee