Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 17

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:41

1508

0

285



Hoofdstuk 17

Shean en Carlos keuvelen over van alles en nog wat. Als ze naar enige tijd weer op een bankje neerstrijken, vindt Carlos het onderhand tijd om eens serieus met deze dame te praten. Hij weet dat het niet hoort omdat Shean personeel is maar hij moet haar vertellen, welke gevoelens zij bij hem wakker maakt. Seb heeft dat allang gezien. Hij ziet Shean meer dan zitten. Als ze genietend op het bankje zitten, slaat Carlos een arm om haar heen en trek haar iets naar zich toe.
“Kan ik even met je praten? vraagt hij haar diep in de ogen kijkend. Ze knikt niet wetend welke kant hij uit wil.
“Ik weet niet waarom maar ik voel tot jou aangetrokken. Telkens als jij in mijn buurt kom, zie ik alleen maar jou. Ik denk voortdurend aan je. Ik moet bijna zeggen dat ik geen dag zonder jou kan.”¯
“Oj锯 denkt Shean “Daar gaan we weer.”¯ Terug denkend aan Dean Lewis 15 jaar geleden. Ze laat hem praten maar hoort amper wat hij zegt.
“Moet ze hem vertellen dat ze 15 jaar geleden al een relatie hebben gehad?”¯ Iemand schudt haar schouders.
“Shean hoor je wel wat ik zeg?”¯ Ze knikt, echt niet meer wetend wat hij allemaal gezegd heeft. Het volgende ogenblijk kust hij haar. Nog meer herinneringen aan Dean komen boven. Ze is nu zeker dat Carlos en Dean één en de zelfde persoon zijn. Zo kan alleen maar hij kussen denkt ze weemoedig terug. Automatisch slaat ze haar armen om hem heen en geniet van het moment. Het lijkt wel of de tijd stil heeft gestaan en 15 jaar zijn weggevaagd. Ze ziet een bekende schittering in zijn prachtige bruine ogen. Carlos wordt gek van verlangen. Natuurlijk hoopte hij dat zij zich van hem liet kussen, maar dat ze zo hartstochtelijk terug zou zoenen, verrast hem. Hij trekt haar nog dichter tegen zich aan, streelt haar schouder en rug. Kijkt haar weer diep in de ogen en kust haar opnieuw. Als hij haar weer aankijkt ziet hij een traan over haar wang lopen.
“Schatje, wat is er?”¯ Ze schudt haar hoofd.
“Houdt het maar op vrouwelijk sentiment.”¯ Hij kust haar traan liefdevol weg. Later vervolgen ze hun weg hand in hand. Ieder druk met zijn eigen gedachten.

Het is half acht en Urs staat beneden in het hotel op Saundra te wachten. Als ze na vijf minuten eindelijk komt lacht Urs haar vriendelijk toe.
“Klaar?”¯ Ze knikt.
“Zullen we te voet gaan?”¯ stelt Urs voor. “Het is dichtbij.”¯ Eenmaal buiten pakt hij haar hand. Saundra laat hem zijn gang gaan en kijkt hem heimelijk van opzij aan.
“Wat een lieverd is hij toch. Hij verrast haar steeds weer. Dan met een etentje of een uitje. En nu weer met de bioscoop.”¯ Telkens als Saundra aan Urs denkt, klopt haar hart weer sneller.
“Dit is te mooi om waar te zijn. Zoveel geluk is toch bijna akelig.”¯ Ze neemt zich voor om te genieten, want op één of ander manier heeft ze het gevoel dat dit geluk niet lang meer zal duren.

Het is een gezellige drukte op de Northerncross ranch. Acht mensen zitten aan tafel en hebben een onderhoudend gesprek met elkaar. Patricia kijkt genietend rond. Wat heerlijk om zo’n grote familie te hebben denkt ze. Even kijken of ze nog weet wie, wie is. Dat is Seb met Kendall, die zwanger is. De vader en moeder van David. Wat een aardige mensen. En dan Carlos de oudste broer met Shean. Op één of andere manier vindt ze die Shean wel aardig. Shean lijkt zo heerlijk ongecompliceerd, zit hier met spijkerbroek aan tafel en schijnt er niet mee te zitten dan de andere dames zich allemaal hebben verkleed voor het eten. Shean vertelt haar net hoe ze bij Sterling Oil verzeilt is geraakt. Ze lacht.
“Volgens mijn vader is er een jongen aan mij verloren gegaan.”¯ Patricia knikt beleeft.
“Misschien wel ja, maar vindt je het wel leuk in zo’n mannenwereld te werken?”¯
“Zeker weten”¯antwoordt Shean. Belangstellend informeert Shean wat Patricia voor werk doet.
“Dat lijkt me heel leuk”¯reageert Shean als Patricia vertelt dat ze stewardess is. “Je zult wel veel van de wereld gezien hebben?”¯
“Ja, dat wel al heb ik niet overal tijd om op verkenning uit te gaan”¯ Na uren natafelen weten de beide dames een heleboel meer over de Sterling familie.

Na het gezellige samenzijn neemt David Patricia mee om een nog even een luchtje te scheppen. Carlos brengt Shean nog even naar huis en Seb en Kendall trekken zich terug in hun appartement. Maria en Dave kletsen nog een na over de afgelopen uren. Als moeder is Maria zo blij haar zonen gelukkig te zien. Ze moet moeite doen om zich er niet mee te bemoeien. Dave zegt altijd dat ze dat de jongens zelf moet laten uitzoeken. Ze zucht.
“Als ze maar gelukkig worden.”¯

Als Carlos Shean voor de deur heeft afgezet, vraagt zij beleeft:
“Wil je nog een kopje koffie?”¯ Hij knikt elk moment dat hij met haar is, pikt hij. Eenmaal in haar woning neemt hij plaats.
“Ze heeft het gezellig ingericht”¯ denkt hij. Als ze met koffie binnen komt, glimlacht ze naar hem.
“Bedankt, Carlos het was een heerlijke dag.”¯
“Dat vond ik ook Shean”¯Ze komt naast hem zitten en begint haar koffie te drinken. Ze weet zich geen houding te geven. Op de ranch waren mensen om haar heen, hier zit ze alleen met Carlos, die haar van opzij aan het observeren is. Ze nipt van haar koffie en zet hem weer neer.
“Die is nog te heet om te drinken”¯ meldt ze. Carlos kijkt haar aan.
“Kom eens hier jij?”¯ Ze schuift een klein stukje Carlos’ richting uit en laat hem zijn arm om haar heen slaan.
“Kijkt me aan”¯ klinkt het dwingend. Ze kijkt omhoog en ontmoet zijn bruine ogen.
“Ik had eigenlijk gehoopt op een kus als bedankje voor deze dag te krijgen”¯ begint Carlos. Als ze haar mond open doet om iets te zeggen wordt die onmiddellijk door een kus bedekt. Even geeft ze zich over maar dan wint haar verstand het.
“Carlos, dit is niet goed. Jij bent mijn baas.”¯ Carlos kreunt.
“Shean toe nou. Ik weet dat dit niet verstandig is maar ik kan niet anders. Ik denk de hele dag aan jou. Ik ben elke dag blij weer bij je te kunnen zijn, En nu heb je zelfs mijn saaie zondag tot een feest gemaakt. Zoals jij mij vanmiddag in het bos terug kuste. Zo kust toch alleen maar een vrouw die meer dan normale belangstelling heeft voor een man.”¯ Ze slaat haar blik neer en zucht. Carlos gaat verder.
“ We kunnen toch een leuke tijd hebben. We hoeven toch niet zo hard van stapel te lopen?”¯ Ze kijkt hem weer aan, zich weer afvragend: “Moet ik hem vertellen van vroeger?”¯ Ze weet het echt niet meer. Carlos die haar stilzwijgen als een instemming ziet neemt haar gezicht in zijn handen en kust haar weer opnieuw. Al snel vergeet ze alles om zich heen. Ze ligt weer in zijn vertrouwde armen. Ze wil er niet aan denken dat hij haar baas is. Even zijn die laatste 15 jaar weggevaagd. Alleen zij en Dean, zoals Carlos zich destijds noemde.

Patricia wordt wakker en weet even niet meer waar ze is, Ze kijkt de kamer rond en stapt uit bed. Als ze door het raam kijkt, ziet ze een uitnodigend zwembad buiten. Ze glimlacht. Ze is op de Northerncross ranch bij David. Wat is het mooi hier. Ze kijkt op haar horloge en ziet dat het acht uur is. Ze besluit te gaan zwemmen, niet wetend dat David al heel vroeg aan de slag is gegaan om straks wat tijd met haar door te kunnen brengen. Snel trekt ze haar bikini aan en neemt een handdoek mee naar het zwembad. Ze neemt en duik en begint wat baantjes te zwemmen. Als ze weer aan de kant komt ziet ze Seb lopen. Hij is al in het pak dus concludeert Patricia dat hij op weg naar het werk is.
“Goede morgen”¯ groet hij haar. “Heb jij lekker geslapen?”¯
“Ja, heerlijk. Het is hier ook zo rustig.”¯ antwoordt Patricia. Lachend laat Seb er op volgen.
“Dus jij komt uit de grote stad?”¯
“Grote stad? Nou ja aan de rand van de grote stad”¯geeft ze toe.
“Trouwens ik weet niet of je het weet Patricia maar David is vanmorgen al om vier uur aan het werk gegaan. Hij wilde op tijd klaar zijn om wat leuks met jou te gaan doen”¯ verklapt Seb.
“Wat lief" reageert Patricia.
“Jij hebt die arme jongen ook helemaal zijn hoofd verdraaid”¯ plaagt Seb.
“Zal ik jou eens wat verklappen Seb? Hij is ook geweldig. Toen ik hem zag was ik gelijk verkocht.”¯
“Dat is, volgens mij dan wederzijds”¯ antwoordt Seb. “Zo ik ben er vandoor. Als je wilt ontbijten, kan dat op het grote terras, hierachter links.”¯
“Dank je wel.”¯ Patricia zwemt nog twee baantjes en gaat dan douchen. Als ze even later op het terras komt, wordt ze gelijk voorzien van koffie en ontbijt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.