Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Larry Stylinson||Can You Feel The Love. » 005. Louis William Tomlinson

Larry Stylinson||Can You Feel The Love.

19 okt 2013 - 0:16

821

0

199



005. Louis William Tomlinson

Lekker een lange vakantie , dit gaat geweldig worden. Ik pak mijn vriendjes hand vast die geweldige, maar dan ook geweldige bruine krullen heeft! 'Zo, willen jullie misschien een film gaan kijken?', vraagt Liam. 'Uhm.. ja , klinkt leuk', zeg ik met een nogal te opgewonden stem. 'Zo, welke films gaan we huren?', vraagt Niall die ongeveer 20 centimeter kleiner is dan mij. 'Ik zat zelf te denken aan Love Actually', zegt Harry , ik weet dat dat zijn favoriete film is. 'Doe voor mij maar Grease', zeggen Niall en ik. 'Liam , welke film wil jij kijken?', vraag ik gespannen. 'Doe maar Click', zegt Liam. Als we met zijn vieren naar de movie shop lopen , Harry en ik nog steeds hand in hand.

'Hey, Louis daar ben je weer? Heb je geen school?',vraagt de man achter de kassa die bijna op het puntje staat van doodgaan. 'Nee, eigenlijk tot 4 januari niet , dus we kwamen een paar films lenen', zeg ik. De man achter de kassa kijkt me vreemd aan , alsof het vreemd is wat ik net heb gezegd. 'Welke films?', vraagt de man , achter de kassa. 'Love Actually , Click en Grease, oh en ik wou nog een film zien hebben jullie misschien al Stuck In Love binnen?', vraag ik. De man achter de kassa knikt op mijn laatste vraag en geeft de dvd's aan ons.

We lopen met zijn alle naar mijn huis , Harry pakt mijn hand stevig vast en ik leg mijn hoofd op zijn schouder , het voelt nu al vertrouwt , ook al is hij pas nieuw op school. 'Lou?', vraagt Harry als we bij mijn huis zijn aangekomen en Niall en Liam al naar binnen zijn gegaan om een film op te zetten. 'Ja..', zeg ik , met een beetje een twijfelende stem wat hij nu gaat zeggen. 'Wil je mijn vriendje zijn?', vraagt Harry. 'Maar natuurlijk alleliefste Harry', zeg ik tegen de bruine krullenbol , die ik mijn vriendje kan noemen, ik druk een kusje op zijn wang en we lopen naar binnen. 'Hey , jongens , we gaan eerst Love Actually kijken', zegt Liam die de film heeft opgezet. Oke, als eerst een romantische film , maar toch met drama en andere filmgenre's.

De film is al ongeveer vijftig minuten begonnen en Harry en ik hebben alleen maar tegen elkaar aan geknuffeld en nauwelijks gekeken. Terwijl Niall al zoveel heeft gegeten en Liam van de film zit te genieten. 'Hey , zullen we morgen naar Nando's gaan? ', vraagt Niall , die waarschijnlijk wel weer wat uit de koelkast zo gaat pakken. 'Uhm , ja, lijkt me wel leuk', antwoord ik. Niall loopt vrolijk , zoals ik had verwacht naar de koelkast , daarna loopt hij weer terug. Ik kijk naar Harry en zie dat hij in slaap is gevallen. Liam heeft ook geen zin meer om de film af te kijken en gaat maar naar bed. Niall zapt wat zenders af op tv aan gaat met een bord vol spaghetti? Ik wist niet eens dat ik spaghetti had , op de bank zitten en tv kijken. Terwijl ik ook maar ga slapen , ik blijf gewoon tegen Harry aanslapen. Langzaam hoor ik al nauwelijks iets en zit ik helemaal in een mooie droom.

Harry staat voor de deur van mij huis. 'Lou , kom je?',vraagt hij.'Ik kom eraan, Haz', antwoord ik terug. Ik ben alleen een ding vergeten te doen , namelijk de oven uitzetten. Ik weet helaas niet hoe dat stomme ding werkt. Dus ik besluit maar naar buiten te lopen, waar Harry met Niall en Liam al op mij te wachten staat. Harry stapt achter het stuur en we rijden met zijn vieren naar Londen. Om daar een paar dagen in een hotel te slapen , het is erg druk als we aan komen. We moeten als achtste inchecken , ik kom met Harry mee en zeg : 'We hebben gereserveerd op Styles' 'Vier personen?', vraagt de balie mevrouw. 'Ja , 4 personen', zeg ik en ze geeft ons een kaart daar staat op 345, dat is het kamernummer. We stappen met zijn alle de lift in en Harry pakt mijn hand vast, Liam drukt op de drie en als we aankomen bij de hotelkamer , zie ik dat het een trap heeft. 'Louis en ik gaan boven', roept Harry vrolijk. 'Nou , oke , dat is geregeld', zegt Liam. Harry trekt me aan zijn hand mee en gaat op het bed zitten en fluistert wat in mijn oor , zijn mond komt dichterbij de mijne en als onze lippen elkaar raken doe ik mijn mond op en tik met mijn tong tegen zijn onderlip , Harry doet zijn mond vrijwillig open en begint over me buik te wrijven , ik voel iets in me opkomen , maar ik weet niet goed wat. Ik stop het tongzoenen en kijk hem in zijn prachtige groene ogen aan en fluister: 'Ik hou van je , Haz' TRING! Daar gaat de wekker die mijn droom heeft gebeindigt en als ik mijn ogen open doe , zie ik dat Harry op mijn schoot nog steeds aan het slapen is.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.