Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 18

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:42

1228

0

350



Hoofdstuk 18

Shean schrikt wakker. Eén blik op haar wekker leert haar dat ze hopeloos heeft verslapen. Ze springt haar bed uit om naar de badkamer te gaan, maar blijft midden in haar beweging staan. Carlos ligt in haar bed.
“Hemeltje.”¯ Snel trekt ze een laken van het bed en slaat dat om zich heen. Ze denkt aan gisterenavond toen dit allemaal uit de hand gelopen is. Ze heeft zich laten gaan in alle fijne herinneringen die ze met Dean dus Carlos heeft gehad. Jezus, en nu is hij er nog. Langzaam herinnert ze zich weer wat er gebeurd is. Ze kreunt.
“Ik ben met hem naar bed geweest. Hoe kon ik zo stom zijn?”¯ Hij is haar baas en nu? Hij ligt daar in haar bed als een onschuldige engel. Ze grijnst.
“Onschuldig? “Vannacht niets van gemerkt. Eerst maar even douchen. Ze sluit de badkamer zorgvuldig af en gaat douchen. Als ze na een kwartiertje gekleed en wel binnen komt is Carlos inmiddels wakker.
“Goede morgen”¯ groet ze hem.
“Lieverd, goede morgen”¯ groet hij ondertussen het bed uitkomend. Ze draait zich verschrikt om. Hij schatert.
“Daar had je vannacht aanzienlijk minder moeite mee. Sterker nog. Jij hebt mij uitgekleed.”¯ Shean kijkt geschokt.
“Carlos trek alsjeblieft iets aan.”¯ Hij staat achter haar en omhelst haar.
“Waar is mijn onstuimige meisje van vannacht?”¯ vraagt hij teder.
“Die is er niet meer”¯ moppert ze kortaf.
“Oké, dan ga ik eerst even douchen”¯ meldt hij. Ze gaat de keuken in om ontbijt te maken. Dit had nooit mogen gebeuren. Maar het is nu gebeurt en ze kan het niet meer terug draaien.

In Zwitserland in hotel zum Goldene Ochsen is een drukke dag. Er is een bruiloft in het hotel. De bruidsuite is in orde gemaakt en het bruidpaar staat een koets met paarden ter beschikking. De grote zaal is in gereedheid gebracht voor de receptie en het feest. Het orkest is al het één en ander op aan het zetten en het personeel loopt af en aan. Urs doet samen met zijn zussen en Saundra de bediening. Er komen 250 mensen op de receptie. De drankvoorraad in de zaal moet gecheckt worden. De tafelopstelling moet gewijzigd worden en het tafellinnen er nog opgelegd worden. Om vier uur is er een broodjes/gebak buffet voor het bruidspaar en familie daarna de receptie en daar weer aansluitend aan het avondeten waaronder ook gedanst kan worden Saundra wil graag de kok helpen in de keuken en vraagt aan Urs of dat goed is. Deze knikt. Zijn zussen plagen hem gelijk weer dat Saundra er tussenuit geknepen is. Urs lacht want hij weet dat Saundra het niet doet om bij hem weg te komen. Ze vindt het leuk om te koken en vanavond staat kreeftensoep op het menu, en die wil ze graag meehelpen maken. Hij hoopt maar dat ze tegen het geschreeuw van de kreeften kan. Die worden namelijk levend gekookt. Hij lacht in zichzelf. En als zij er niet tegen kan troost hij haar wel.
Saundra is inderdaad niet blij met de levend gekookte kreeften.
“Wat een dierenleed zeg.”¯ Ze zucht en moppert tegen de kok.
“Je had ze ook eerst dood kunnen maken hoor, dan hadden ze niet zoveel pijn gehad.”¯ De kok lacht.
“ Sorry meisje, maar hoe wilde je dat dan doen? Ze een slaapmiddel geven? Dat krijg je er niet meer uit.”¯
“Wat erg zeg en laat de soep nu toch ook nog heel lekker zijn.”¯ Ze voelt zich een best wel schuldig. Die arme beesten. Als ze klaar is in de keuken gaat ze terug naar de grote zaal waar de receptie alweer aan de gang is. Als ze Margit ziet vraagt ze of ze kan helpen.
“Ja, zoek alsjeblieft Urs want het rechter vat bier is leeg en er moet en nieuwe aangeslagen worden.
"Oké" roept ze enthousiast en is blij dat ze weer naar Urs op zoek mag.

David heeft Hank de laatste aanwijzigingen gegeven voor de werkzaamheden vandaag.
“Ik ben er vandoor”¯ lacht David. “Want ik heb vanaf nu en paar snipperdagen.”¯ Hank grijnst. Hij weet wel waarom David snipperdagen opneemt.
“Hij is tot over zijn oren verliefd.”¯ Hij heeft het telkens over haar en vanmiddag gaat hij met haar paardrijden. Fluitend komt David de ranch binnen. In de tuin vindt hij zijn moeder in gezelschap van Patricia.
“Goede morgen, schat”¯ Hij omhelst haar en geeft haar een kus. “Heb jij lekker geslapen?”¯ Ze knikt.
“Als een os, maar wat hoorde ik nu van Seb. Ben jij al vanaf 4 uur vanmorgen aan het werk?”¯ David knikt maar nu heb ik eerst een paar daagjes vrij en die ga ik allemaal met jouw delen. Patricia glundert.
“Heb jij dat speciaal voor mij gedaan?”¯
“Zeker weten. Wat dacht je dadelijk van een tochtje te paard? vraagt hij.
“Dat lijkt me heerlijk, David”¯ Maria lacht terwijl ze het gesprek van de twee volgt.
“Dat Patricia paard rijdt is een grote plus voor haar”¯ weet Maria. “David is immers gek op paarden.”¯ Zij ziet dat David haar weer kust en denkt: “Wat een mooi paar.”¯

Shean is boos op zichzelf. Hoe heeft ze dit kunnen laten gebeuren. Ze is op Sterling Oil 13 om de bouw van de installatie te begeleiden. Ze moppert op iedereen die haar voor de voeten loopt. Niemand schijnt vandaag ook maar iets goed te kunnen doen. Dan gaat haar mobiele telefoon. Ze neemt op.
“Met Shean.”¯
“Met Eddy boss. Ik heb een probleem hier.”¯
“Vertel wat is er gebeurd Eddy?”¯
“Eén van de leidingen is geëxplodeerd. Ik heb hier een alarmfase rood. Kun jij snel komen? Ik trek het hier niet alleen.”¯
“Ben zo bij je, Eddy”¯ Shean wenkt de piloot van de helikopter en laat zich van hem afzetten op Sterling Oil 16, bij Arlington.
Als ze korte tijd later richting Arlington vliegen, ziet Shean al welke ramp zich hier heeft voltrokken. Ze laat de helikopter op een veilige plek landen en springt eruit. Eddy staat haar al op te wachten.
“Zijn er nog mensen op het platform? Heb jij Carlos al gebeld?”¯ Ed kijkt ongemakkelijk.
“Hij is hier. Hij was ten tijden van de ontploffing op het platform en nu kunnen we hem niet meer vinden.”¯
“Dus iedereen buiten Carlos is van het platform af?”¯vraagt Shean weer. Eddy knikt. Sheans hart bonst als een waanzinnige. De brandweermannen hebben inmiddels het sein brandmeester gegeven. De brand was gelukkig niet erg groot. De grootste ravage is veroorzaakt door het openscheuren van de leiding. Dat betekent dat nu de hulptroepen kunnen beginnen om te kijken of iedereen inderdaad is weg gekomen. Shean geeft aanwijzigingen en begint dan te rennen richting platform.
“Carlos waar hang je uit man?”¯ denkt ze vertwijfeld. Waar ze ook kijkt geen Carlos. Als hier iemand in de buurt heeft gestaan, kan die overal naar toe geslingerd zijn weet ze. Ze geeft hulptroepen aanwijzigingen om te beginnen in een kleine kringen en die gaande weg grote te maken. Na uren zoeken vinden de mannen, een kuil met een bewusteloze Carlos erin. Shean regelt gelijk dat er hulp komt die Carlos naar het ziekenhuis kan brengen. Hij schijnt inderdaad door de lucht geslingerd te zijn door de explosie. Dan belt ze het gsm-nummer van Seb en vertelt in het kort wat er gebeurt is.
“Shean dit is verschrikkelijk. Ik zal het thuis zo voorzichtig mogelijk zeggen en ook naar het ziekenhuis gaan om te kijken hoe het met Carlos gaat”¯ zegt Seb.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.