Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Beste vakantie ooit!!!! » A Unhappy Ending

Beste vakantie ooit!!!!

11 okt 2013 - 20:18

571

5

181



A Unhappy Ending

Heey!! Het verhaal komt langzaam aan een eind!! Maar weest gerust er zijn nog een paar chapps!! en kunnen jullie miss een kijkje nemen bij Just A Bit Of Luck???? THNX x

“BELLAA!” riepen mijn vrienden “wat is er??” En ze kwamen bij me “H-h-h-h-Harry en T-t-t-t-Taylor” Snikte ik. “Ze zoenden” “WAT?” riep iedereen.

HARRY’S P.O.V

“Ga weg mens!” riep ik en duwde haar van me af. “Maar Hazz ik weet dat je van me houd en van die griet hebben we ook geen last meer!” “HOU JE BEK OVER BELLA! BITCH!” Schreeuwde ik en liep weg. Ik kwam in de lobby en zag mijn vrienden daar zitten in een kring. Bella haar hoofd lach op de schouder van Seth. Zijn schouder was helemaal nat. Huilde ze? Ik liep naar ze toe. Opeens keken er 12 woedende gezichten naar me kijken. Bella zag me en stond op en rende weg. Ik wou haar volgen maar twee paar handen hielden me vast. “Ik dacht het van niet” gromde Seth. En hij rende Bella achterna naar boven.

BELLA’S P.O.V

Ik rende naar mijn kamer. Seth kwam binnen “Seth ik ga naar huis” Huilde ik. “Lieverd kom op” “Nee” onderbrak ik hem. “Seth ik ga” huilde ik. Ik startte mijn laptop op en boekte een ticket. Uiteindelijk boekten Alice, Jasper, Jake, Paul, Jared, Seth en ik een ticket om naar huis te gaan. We gingen morgen. Ik huilde harden aan de gedachten aan Quil. Mijn kleine Quil. Ik liep langzaam de trappen af en keek wie er in de Lobby zaten. Niemand die ik kende. Ik liep naar buiten “Quil!” riep ik en mijn maatje kwam aan lopen. Ik stortte bij hem neer en huilde alles er uit. We zaten aan de rand van het water. Quil was er als ik huilde en nu moet ik hem in de steek laten! Dat kan ik toch niet? Ik voelde een hand op mijn schouder. “Hey Bella” Zei de stem van Eleanor. Zij, Perrie en Alice kwamen naast me zitten. We zaten daar met zijn vijven en praten wat. Oh wat ga ik die twee meiden missen! Niall, Louis, Liam en Zayn ging ik ook missen! Tuurlijk ga ik Harry ook missen maar hij heeft me te veel pijn gedaan. Eleanor pakte mijn mobiel. Toen ik heb terug kreeg was ik 7 nummers rijker. Ik weet niet of ik die van Harry wil maar ik laat het voor nu maar zo. We liepen verder over het strand. We maakten heel veel foto’s samen van Quil en ons.
Na een kwartier liepen we terug naar het hotel. Quil smokkelde we mee naar binnen. Daar zaten Harry en wacht even tellen 9 meiden. Dat doet ie snel. Ik liep weg en zag dat hij heel erg moest lachen. Alsof het hem niets kon schelen. Ik liep met Quil weg naar mijn kamer.
Het was 1 uur s ’nachts. Ik hoorde Harry giechelen. Ik deed snel mijn deur open. “Hey Bells!” riep hij en wou naar me toe lopen. Meteen duwde ik de deur op een kier. “Harry het spijt me maar dit kan ik niet, het is uit” zei ik. Hij zag in een keer bleek en zakte door zijn knieën “Bells” Fluisterde hij. “Nee Bells alsjeblieft! Laat me het goed maken!” zei hij. “Nee Harry Sorry” en ik sloot de deur. Ik hoorde een bonk tegen mijn deur.

W(riters) P.O.V

Harry had zijn hooft tegen de deur laten aan stoten. “Bells” fluisterde hij “Ik kan niet zonder je, Ik hou van je” Maar Bella hoorde het niet meer. Die had zich op haar bed laten vallen en huilde zichzelf in slaap.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 14 okt 2013 - 14:41:
heel gauw veder met je nu al superlange verhaal! Ikhou van je Anne!Je bent de beste vakantievriend oooooooooooooit!


loveyouxx
loveyouxx zei op 12 okt 2013 - 15:22:
Dat laatste is zooooo herkenbaar voor me!!
Snel verder meiss!
Xxx


XxAmyxX zei op 12 okt 2013 - 13:56:
Heel gauw verder jij!! X


1Dlovez
1Dlovez zei op 12 okt 2013 - 7:46:
Oooooohhhhh…


menepen
menepen zei op 11 okt 2013 - 20:51:
meldingggr