Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Forever Gone... || ft. Anne » Hoofdstuk 15

Forever Gone... || ft. Anne

12 okt 2013 - 10:21

924

6

351



Hoofdstuk 15

Het grootste deel is geschreven door Anne, de rest door mij ! x (:

Ik ren en ren, ik moet naar Zayn. Ik wil niet dat Lucas hem iets aandoet! Dat kan ik echt niet aan. Voor het eerst in mijn leven ben ik echt verliefd en dan slaat mijn eigen broer hem in mekaar omdat hij denkt dat ik huil vanwege hem. Ik spring over een grote tak heen die op het pad ligt. Ik ben nu in het bos. Ik ben dus bijna bij het huis van One Direction. Hoe dichterbij ik kom, hoe zenuwachtiger ik wordt...wat gaat Lucas doen?! Ik let niet meer op het pad en val voorover over een wortel van een boom. Au! Mijn handen zijn geschaafd en mijn knie ligt open, maar ik sta weer op en ren strompelend door. Ik moet Lucas tegenhouden! Als ik het bos uit ben, schrik ik. Oh ja, hier zit nog een drukke weg. Allemaal auto's scheuren me voorbij, hoe moet ik in godsnaam oversteken?! Ah, wat the hell! Ik ren de weg op en schiet door alle auto's heen. Sommige auto's stoppen net voor mijn benen en staan stil. Opgelucht haal ik adem, de overkant! Zodra ik op de stoep ben, pak ik mijn mobiel uit mijn broekzak. Ik typ het nummer in van Lucas, maar hij neemt zoals ik al dacht niet op. Shit! Dan is hij dus al bij Zayn binnen. Ik ren naar het huis toe en hoor Lucas al schreeuwen naar Zayn: ,,Jij lul! Hoe kan je Emma dit aandoen?! Ik wist dat je geen goed vriendje voor haar zou zijn!" Snel druk ik op de bel en Harry doet open.
,,Emma!" Zegt hij, omhelst me en laat me gauw binnen. ,,Laat hem stoppen!" Hij wijst naar Lucas.
,,Lucas, kappen!" Roep ik en wil hem naar achteren trekken, maar hij duwt me naar achteren. Even denk ik dat ik hard de muur raak met mijn hoofd, maar ik word opgevangen door twee armen. Ik kijk even om en zie Harry. ,,Bedankt."
,,Jij hebt geen recht om Emma's vriendje te zijn!" Gaat Lucas verder. ,,Rot op uit haar leven! Emma verdiend iemand die veel beter is voor haar! Jij laat haar alleen maar huilen, klootzak!" Lucas is woedend. Hij vormt met zijn hand een vuist en slaat Zayn hard neer. Van schrik slaak ik een gil.
,,Zayn!" Roep ik en ren naar hem toe. Hij kijkt me aan en er zit bloed op zijn lip.
,,Emma, ga bij hem weg!" Lucas tilt me op en zet me naast Liam neer. Hij loopt weer bedreigend naar Zayn die nog steeds op de grond ligt en net probeert op te staan. ,,Blijf jij maar liggen! Ik ben nog niet klaar met jou!" Hij geeft Zayn een trap in zijn buik en daarna gaat hij op hem zitten en slaat hem twee keer in zijn gezicht. Ik kan dit niet aanzien! Net op het moment dat Lucas hem een derde keer slaat in zijn gezicht, gaan Liam en Harry naar hem toe en halen hem van Zayn af. Ze duwen hem naar achteren, tegen de muur en houden hem tegen. Mijn ogen zijn groot van de schrik en ik kan maar één ding bedenken wat ik nu wil doen! Ik ren naar Zayn en help hem om te zitten. Als hij rechtop zit, schrik ik heel erg. Zijn lip bloedt, zijn neus en hij heeft een blauw oog.
,,Omg! Zayn!" Roep ik bezorgd en barst in tranen uit. Hij pakt mijn hand. ,,Dit is allemaal mijn schuld!" Zeg ik tegen hem. Hij schudt zijn hoofd. ,,Jawel! Het is mijn schuld." Ik sta op. ,,Sorry Zayn!" Zeg ik en ren naar de kapstok. Ik pak mijn jas, kijk nog één keer naar Zayn en daarna ren ik met de tranen over mijn wangen de deur uit.

Nee hè… Waar ben ik nou weer mee bezig? Ik heb Zayn daar gewoon achtergelaten met Lucas! Hoe vaak gaan er nog mensen die deur uit vluchten?
Ik ga op een bankje zitten, en denk na. Misschien heeft Lucas wel gelijk… Misschien is het geen goed idee, Zayn en ik. Liam had het er ook al moeilijk mee… Snel schud ik de gedachte van me af, en plots bedenk ik me iets.

Ik hang snel mijn jas aan de kapstok en ren de kamer in. ‘Waar is Zayn?’ vraag ik vrijwel meteen. ‘Hij is boven met Liam. Even afkoelen,’ antwoordt Louis. ‘Zayn afkoelen?! Nee, Lúcas moet effe rustig aan doen! Waar is hij?’ Niall wijst richting de keuken.
Ik loop de keuken in en zie Lucas alleen aan de eettafel zitten. Hij staart voor zich uit. ‘Lucas, we moeten praten,’ zeg ik. ‘Emma, wij zijn uitgepraat. Jij gaat niet met die jongen, punt uit.’ Ik ga tegenover mijn broer aan de tafel zitten. ‘Lucas, jij hebt niet de leiding over mij, Nu niet, nooit niet.’ Heel even zwijg ik.
‘Sinds papa en mama dood zijn, probeer ik verder te gaan met mijn leven. En Zayn helpt mij daarbij. Hij maakt me gelukkig, en dat wil je toch? Dat ik gelukkig ben? Maar jij maakt het me verdomme moeilijk!’ Dat laatste roep ik bijna uit. ‘Wat maak ik je moeilijk?’ vraag Lucas. ‘Om verder te gaan,’ antwoord ik. ‘Om verder te gaan met mijn leven.’ We zwijgen nu allebei.
‘Waarom was je dan zo verdrietig laatst?’ vraagt Lucas. Nu kijk ik hem even goed aan. ‘Ik was in de war omdat Zayn wilde dat ik jou zou bellen! Zayn wilde dat jij wist hoe het met me ging. Maar ík was degene die dat niet wilde!’
‘Dus Zayn… was gewoon bezorgd?’ vraagt Lucas.
‘Ja.’


Reacties:

1 2

xcajajune
xcajajune zei op 19 nov 2013 - 17:43:
Omg snel verdeer x
melding


Malikaa
Malikaa zei op 12 okt 2013 - 22:06:
BAMMMMM, zie je wel ^.^


loveyouxx
loveyouxx zei op 12 okt 2013 - 15:32:
OMG!!
snel verder!!
Xxx


MichelleSky zei op 12 okt 2013 - 15:08:
Snel verder!! Xo


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 okt 2013 - 13:22:
Omg!!