Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » --> 23 The Brits

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

13 okt 2013 - 14:57

429

4

375



--> 23 The Brits

sorry voor het korte hoofdstukje wil de spanning een beetje behouden

Het optreden ging super!Het eerste wat ik deed toen ik op liep was kijken of Emily er wel was. Maar zodra ik zag dat ze er was en de grootste lol had met Eleanor concentreede ik me op het optreden. We zitten nu al een half uur aan de tafel die we hebben gekocht. Aan de rechterkant van mij zit Niall en aan de linkerkant zit Emily. Ze is zo mooi ik de jurk die ze aan heeft. Ik pak haar hand vast. "Je bent zo mooi" fluister ik in haar oor. Ze bloost en glimlacht. Dan loopt Dave Grohl op hij presenteert international group. Opeens voel ik een hand op me rechter schouder. Ik kijk om om te kijken wie het is. "Zo komt James (de presentator) hier heen en doet een intervieuwtje goed?" Vraagt de onbekende man. Iedereen stemt in. Emily knijpt in me hand zodat ik naar haar kijk. "Moet ik dan weg? Of kan ik gewoon blijven zitten?" Vraagt ze. "Maakt niet uit schat wat jij wil" ik wil zelf natuurlijk dat ze blijft zitten dan weet ik waar ze is. "Maar wat als ze mij wat vragen?" De onzekerheid klinkt in haar stem. Ik pak haar gezicht in me handen. "Lief ze gaan niks vragen en al doe ze het wel gewoon antwoord geven niet bang zijn." Ze knikt.

Dan niet veel later zit James aan de tafel. "Ik heb gehoord dat jullie nieuwe single One Way Or Another de nummer 1 hit is in 63 landen." Begint hij. Maak een vuist van me hand en hem een beetje om hoog. Als tegen van yes! Het is allemaal zo heftig de laatste tijd. Award hier nummer 1 single daar over 3 dagen beginnen we aan een wereldtour! "En jullie tour begint dit weekend toch?" James richt de microfoon naar mij. "Ja, zaterdag ja" antwoord ik. "In de O2 ook toch?" Vraagt hij veder. Ik knik. "En jij bent nu een taken man of niet Styles" "Jupp" zeg ik trots. De hele zaal lacht. "Oke, nou geef een applaus voor Ben Howard!" kondigt hij aan. "63 landen wauw" zegt emily als james weer weg is. " ik wist niet dat jullie zo succesvol waren."

Emili sande loopt net het podium af als Robbie Williams op loopt. Wat een legende is dat. Hij presenteert onze categorie globel succes. "Laten we even kijken naar de genomineerde" er start een video met de genomineerde. Wij zijn als derde van de 4. "En de winners van de globel succes award zijn..." zullen wij het zijn? Emily knijpt in me hand.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 18 okt 2013 - 11:21:
Leuk snel verder! Melding????


menepen
menepen zei op 16 okt 2013 - 16:41:
meldinng


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 13 okt 2013 - 21:25:
leeuukk meellddinnggg


MichelleSky zei op 13 okt 2013 - 16:55:
Spannend! Snel verder! Xo