Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 26

De return van Joost.

16 okt 2013 - 18:18

1498

2

384



Hoofdstuk 26

Heeeyy! Nieuw chapje! Ik was toevallig op de pc en dacht laat ik ff een hoofdstukje tussendoor uploadenn! ;) x

P.O.V Liam
Of ik baal van Jade? Tuurlijk! Waarom ik Tess gelijk geloofde? Mijn vrienden staan op nummer 1 en ik zag aan Tess dat ze het echt meende.. De tranen stonden in haar ogen! Zo lief dat ze een taart hebben gebakken! Niall heeft maar geluk. Ik zet de taart neer op tafel en wacht op Tess en Niall. 'Wat een mooie taart!' Roept Amy. 'Haha van Tess en Niall!' Zeg ik weer een beetje lachend terug. Dan komen Tess en Niall weer aangerend met bordjes en een slagroomspuit. 'Ik snij het wel!' Roept Tess. 'En ik doe de slagroom!' Roept Niall er achteraan. Zo snijden ze alle stukken en maken het klaar. 'Mmm heerlijk.' Zeg ik. 'Dankje Tess en Niall!' En kijk op en Tess knipoogt. 'Hey Niall mijn slagroom ruikt een beetje raar.. Is die nog wel goed? Ruik jij eens?' En ik zie Niall ruiken. Dan duwt ze haar cake in zijn gezicht waardoor ik moet lachen. 'Lekker Tess!' Iedereen kijkt nu op en moeten allemaal lachen. 'Deze krijg jij zoo terug!' Zegt Niall en hij probeert haar te pakken maar Tess rent weg. En ze rennen allebei hun kamer in. 'Uhm.' Hoor ik Zayn zacht zeggen. 'Laat ze maar, ze komen er wel uit haha.' 'Komt Jade vandaag nog?' Vraagt Roxy zacht. 'Echt niet! Ze komt er niet ik!' Roep ik. 'Ehm maar hoe weten we dan waarom ze dit gedaan heeft?' Ja, we moeten haar in de buurt houden..' Zegt Amy. 'Doe alsof je haar nog leuk vind! Dan komen we er wel achter!' Zegt Harry snel 'Hmm oke..' Dit gaat nog moeilijk worden..
Dan word er op de deur geklopt. Als je het over de duivel hebt.. Zegt Roxy 'Kom op man, je kan het!' Zegt Harry nog snel tegen me. Langzaam loop ik naar de deur en haal nog even diep adem. Dan doe ik de deur open. 'Heeey!' Zegt ze en ze geeft me een knuffel. Met tegen zin knuffel ik terug 'Alles goed?' Vraag ik met een fake glimlach en ze knikt terug. En we lopen samen naar de bank. Ik voel me ongemakkelijk met Jade nu ik allemaal weet wat zij geflikt heeft. Het liefst wil ik doen wat zij ook bij ons geflikt heeft, maar zo ben ik diep van binnen niet en ik gun dat niemand wat ons is over komen. Maar ik kan er ook niet tegen om maar lief en aardig tegen haar te doen ook al ben ik zwaar verdrietig en boos op haar. Ik zie dat ze door heeft dat er wat met me aan de hand is kan ook wel kloppen dat ze dat ziet, want ik kijk geloof ik nou ook niet echt vrolijk hoe best ik me er ook voor doe. Ze probeert me aan het lachen te krijgen, maar wat ze ook probeert het gaat haar niet lukken. ‘Liam oet lacken’ zegt ze met haar nep Engels ook al weet ik dat ze het gewoon vloeiend Engels kan spreken en ze duwt zachtjes met haar wijsvinger op mijn lippen. Waarom zit ze aan me die leugenaar, ik wil niet meer spelen dat haar nog leuk en aardig vind! Precies net voordat ik het wil opgeven komt Roxy weer de woonkamer binnen 'Hey Jade! Zegt ze over vrolijk. 'Wil je wat te drinken?' Ze knikt. Dus ze verstaat haar echt.. Ik zie Roxy naar de keuken lopen en ze pakt snel een glas cola voor haar. 'Hier.' Zegt Roxy. 'Obligas.' Zegt Jade terug. Huh? Obligas? Het italiaanse woord voor dankje is grazi. Ik kijk naar Roxy en ik zie dat ze het zelfde dacht als mij. 'Uhm Jade? Ik wil niet lullig zijn maar grazi is dankje in het Italiaans..' Zegt Roxy en ze kijkt haar strak aan. Jade kijkt naar de grond maar dan kijkt ze boos terug. 'We weten wat je gedaan heb Jade..' zegt Roxy dan. Dan komt Tess ook de woonkamer binnen 'of moeten we mevrouw Crowndale zeggen?' zegt ze. Zo te horen heeft Tess het gesprek dus gehoord. Jade zegt niks en kijkt nog steeds strak en boos naar Roxy. 'We moeten met je praten Jade..'

P.O.V Tess
De rest van de groep is er bij gekomen. Opeens rent Jade weg, maar Liam kan haar nog tegen houden en zet haar neer op de stoel. De rest van de groep komt er omheen staan 'Jij hebt die foto gemaakt tijdens het uitgaan, jij was erbij! Je dacht ik word wel even vriendjes met Liam hè! Zo kon je ons lekker in de gaten houden.' Ga ik dan verder. Jade blijft stil en kijkt naar beneden. 'En een fake adres aan de krant geven! hè, je wist dat we naar de krant zouden gaan en dan uiteindelijk naar het hotel zouden vinden om je te zoeken. Zodat jij dan de rest van je plan kon uitvoeren!' Ga ik verder. 'Je plan leek water dicht.. De brand die jij bent begonnen, iedereen uit de bar gered, en ons snel achter een bank leggen, leek slim, maar je wist niet dat de jongens ons zo snel zouden vinden.' 'Je wist gewoon alles..' Zegt Amy dan. Dan is het stil en Jade zegt nog steeds niets terug. 'Waarom heb je dit ons aan gedaan..' Zegt Liam dan zachtjes. 'Ik had geld nodig!' Roept Jade opeens. Het is even stil. 'En waarom als ik vragen mag?' Zegt Niall dan. 'Ik ben arm, ik moet voor m'n ouders zorgen en zusjes, omdat me ouders het niet meer kunnen doen. En ik ben de enigste in de familie die voor het geld zorgt..' zegt Jade. 'Dus dan dacht je laat ik is even een hotel in de fik steken zodat de rest misschien dood stikt?' Zeg ik kwaad. 'Nee nee ik wilde het niet!' 'Maar je deed het wel' 'ik werd gedwongen dit te doen anders kreeg ik geen geld' 'jaa maar dan ga je toch niet zomaar een hotel in de fik zetten!' Dan is het stil en ze huilt. 'Van die kreeg je die opdracht?' Vraagt Amy dan. 'Dat kan ik niet vertellen..' zegt Jade tussen het snikken door. 'Waarom niet?' Vraagt Zayn. 'Omdat-omdat ik anders zelf en mijn familie bestraft worden..' Ik zucht hoe gaan we dit nou weer oplossen..

P.O.V Harry
Het is een tijdje stil, 'Nu jullie het toch weten kan ik deze net zo goed afdoen..' Zegt Jade zacht en doet de pruik af, er komt lang golvend blond haar uit. Wauw. Roxy ziet blijkbaar dat ik staar en stompt me in mijn zij. 'Sorry.' Zeg ik zacht. 'Heb je ooit echt van Liam gehouden?' Vraagt Tess bot. Ik zie Niall een soort boze blik geven. 'Ja.. Sorry..' Zegt Tess zacht 'ehm..' Ik zie dat Jade naar de grond kijkt. 'Nee..' 'Is je naam wel Jade, Domela OF crowndale?!' Roept Tess nu weer boos. 'Oke Tess, jij komt nú met mij mee.. Even afkoelen.' En Niall wil haar mee trekken. 'Neee! Ze gaf niets om Liam!' Roept ze. 'Kom!' En hij tilt haar over zijn schouder en loopt naar buiten. 'Humpf.' Mompelt Tess. 'Duss..' Begin ik zacht. 'Waarom stel je je niet opnieuw voor..' Zeg ik met mijn armen over elkaar. 'Oké' ze aarzeld even. 'Ik ben Sharon Pamwood, 18 jaar en kom uit cocoa beach, Florida.' Het blijft een tijdje stil. 'Dat is eh, heel iets anders..' Zegt Amy dan. 'Ik weet het! Sorry het spijt me zo!' 'Ga je al zeggen van wie je dit moest doen?' Vraagt Louis zacht. Ze schud haar hoofd. 'Ik kan het niet.. Hij doet mij en mijn familie nog wat..' Zegt ze zacht. Maar we kunnen toch ook niet tegen hem zeggen dat we het van jou weten?' Stelt Amy zacht voor.

P.O.V Niall
In de lift zet ik Tess weer neer. 'Dankje.. En sorry' Zegt ze zacht. 'Het geeft niet, maar ik wil niet weten wat je gedaan had als je daar was gebleven..' Zeg ik terug en sla mijn arm om haar heen. 'Ik geef gewoon veel om Liam..' 'ik weet het Fluff..' En geef haar een kus op haar hoofd. De liftdeuren gaan open. 'Zullen we een stukje over het strand gaan wandelen?' Stel ik voor. 'Ja leuk!' Roept Tess vrolijk terug. 'Wacht heel even.' Ik ren naar de receptie en vraag mijn tas. Ik pak een snapback en zonnebril en zet ze op. 'Zo hebben we minder last van gillende mensen' zeg ik met een knipoog. En pak haar hand. We lopen een tijdje langs de zee, maar ik merk dat Tess er niet bij is met haar hoofd. Ze kijkt de hele tijd naar de bomen naast het strand. Ik stop met lopen. 'Gaat het wel.' Ze bijt even op haar lip. 'Ja maar ik heb het gevoel dat we gevolgd worden..' 'Wat?' Ik kijk snel om me heen. 'Kijk! Links in de bosjes zit iemand!' Zegt ze zacht. 'Met een camera.' 'Vast paparazzi.' Zeg ik en trek haar mee. 'Wat nou als dit haar baas is..' Zegt ze zacht en gaat dichter tegen me aan lopen..


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 18 okt 2013 - 23:38:
meeldlddiinhgg


1D4EVER
1D4EVER zei op 16 okt 2013 - 22:42:
meldiiiiiiiiiiiiiiing