Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Broken Angels [PAUZE] » .OO4. Floor Rose

Broken Angels [PAUZE]

16 okt 2013 - 20:21

836

17

675



.OO4. Floor Rose

‘Mam, pap, ik ga weer!’ zeg ik, mijn weekendtas hang ik over mijn schouder. Mam komt naar me toe gelopen en geeft me een kus op m’n wang. ‘Heel erg veel plezier, en doe vooral je best meid!’ zegt ze en doet de deur open. Kim staat al voor de deur en toetert naar mij. ‘Hallo mevrouw Rose! Ik let heel goed op haar hoor!’ schreeuwt Kim vanachter het stuur. Ik moet lachen en kijk naar mijn moeder. ‘Maar goed dat je zulke leuke vriendinnen hebt.’’ Zegt ze en geeft me een knipoog, waarna ze de deur sluit. Ik hoor een klik en weet dat de achterklep open is, ik gooi hem omhoog en drop m’n tas erin. Ik gooi hem dicht en stap in, iedereen zit er al. ‘Hebben jullie zin in vanavond? Ik heb al 5 luchtbedden in de woonkamer gelegd, we moeten ze alleen zelf nog even oppompen.’ Zegt Kim en start de motor. Ik kijk naar m’n huis, mijn moeder staat voor het raam te zwaaien, Kim toetert nog even en zwaait haar uit. ‘Jij bent ook wel erg vrolijk he Kim?’ zeg ik droog, Kim kijkt me via het spiegeltje aan en zegt ook heel droog; ‘Zo ben ik gewoon.’ Ik schiet in de lach, niet veel later lachen we allemaal. Kim’s huis staat midden in een dure wijk, zelf ben ik hier niet vaak. Hier wonen de rijke, arrogante mensen, mensen die denken dat ze heel wat zijn, alleen maar omdat ze geld te veel hebben. Gelukkig is Kim niet zo. ‘Girlz, we zijn er hoor!’ zegt kim en gooit haar deur open. Ik stap uit en pak mijn tas daarna lopen we naar het huis. ‘We moeten echt weer een keertje hier gaan zwemmen hoor!!’ zeg ik zodra we langs het zwembad lopen. Ik zie de luchtbedden al liggen, snel pak ik de roze, die gebruik ik altijd als we hier slapen. ‘Willen jullie eerst wat te drinken hebben?’ vraagt Kim en kijkt naar mij. Ik knik, net zoals de rest. ‘Wat gaan we vanavond doen dan?’ vraagt Janita. ‘Nou, dat zal ik jullie dan mooi vertellen.’’ Zegt Kim. ‘Vanavond gaan we in ieder geval vroeg slapen, maar daarvoor gaan we spelletjes doen, film kijken en kussengevecht doen’ zegt Kim met een glimlach. ‘Ik weet een leuke film!’ schreeuw ik en pak de afstandsbediening uit Kim haar handen. ‘Hier, we kunnen Step Up 4 huren, die lijkt me wel leuk!’ zeg ik. ‘Jaaaaaaa, een dansfilm!’ zegt Chantal en klapt in haar handen, waardoor ik hard moet lachen. ‘Zullen we dan eerst even onze bedden oppompen? Dan kunnen we er in ieder geval op liggen’ zegt Rachel. Ik knik en kijk om me heen , op zoek naar de pomp. ‘Kim, waar is de pomp dan?’ vraag ik aan haar. Ze slaat op haar voorhoofd en loopt naar boven, al snel is ze terug met 2 pompen. ‘Hier, is wat sneller’ zegt ze, ze geeft mij 1 pomp en gebruikt de ander zelf. Het lukt me maar niet om de pomp erop te krijgen, dus dat wordt hulp inschakelen. ‘Janitaaaaaa, kan je me helpen?!’ schreeuw ik, Janita lukt alles wel. ‘’Ofcourse’ zegt ze en pakt de pomp uit mijn handen, het lukt haar binnen een minuut.

De film is nu al een uur bezig, hij is superleuk. Ik kijk naar Chantal, die pakt steeds maar weer popcorn uit het bakje, alsof ze een horrorfilm aan het kijken is. Dan kijk ik naar Rachel, beweegt op het ritme van de muziek mee. Daarna kijk ik naar Janita, die kijkt en begint me toch een partij te lachen, waardoor ik ook al snel weer lach. Ten slotte kijk ik naar Kim, zij is bezig op haar telefoon. ‘Is de film niet spannend genoeg?’ vraag ik aan haar. ‘Dit is denk ik belangrijker dan de film!’ schreeuwt ze en begint te gillen. Ik kijk verschrikt, en kijk haar daarna vragend aan. ‘De jongens hebben allemaal iets getweet!’ zegt ze en begint voor te lezen. ‘Liam heeft dit getweet: Kan dus echt niet wachten tot de generale repetities, het gaat heel leuk worden voor de meiden!’. Ik denk even en zeg dan; ‘Wat zal Liam daarmee bedoelen?’ Kim haalt haar schouders op en gaat verder vertellen. ‘Louis: Cannot sleep! Te zenuwachtig voor morgen, voor mijn danseresje!’ Kim gilt het uit, Janita pakt de telefoon uit haar handen en leest verder voor; ‘Zayn: Morgen wordt een onvergetelijke dag, samen met @Floor-Rose de generale repetities doen voor ons optreden zaterdag! Niall: Respect voor Janita, zij durft het aan om met mij te dansen! Harry: Dansen, dansen, en nog eens dansen. Hoop dat Chantal er wat van kan!’’ We gillen het allemaal uit, dit is helemaal geweldig!

Langzaam word ik wakker en zoek mijn mobiel; het is pas 03;05. Ik kijk op en iedereen slaapt al, ik bven tijdens de film in slaap gevallen. De tv staat nog aan, ik zet hem uit en val dan al snel weer in slaap..


Soooo, what do you girls think about it??


Reacties:

1 2 3 4

IloveZayn
IloveZayn zei op 16 nov 2013 - 21:20:
Hahahha Niall: "Zij durft het aan om met mij te dansen"
Omg ZAYN


elma
elma zei op 19 okt 2013 - 16:55:
Dit is echt een superrr leuk verhaal! xx


tamarastyles
tamarastyles zei op 18 okt 2013 - 14:41:
ahw leuk! die tweets ook!!

xxx


laurastyles
laurastyles zei op 18 okt 2013 - 6:44:
Harry! Omfg haha 2de reactie omdat ik hem zovaak heb gelezen xd


xcajajune
xcajajune zei op 17 okt 2013 - 16:23:
Leeeeukleuk . ik zou ook wel met ze willen dansen hahaha.
meldingg x