Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Two bottles of FireWhiskey. » 05

Two bottles of FireWhiskey.

18 okt 2013 - 16:33

606

1

182



05

Dus, dit is NIET het laatste hoofdstuk al lijkt het wel zo!

Fred was kwaad, aan gebrek bij een beter woord. Zijn relatie met Mylene was eindelijk beter geworden, ze leek niet meer in conflict met haarzelf te zijn over of ze nou en relatie met hem wilde of niet. Hij begreep best hoe verwarrend het voor haar was dat ze niet kon kiezen tussen haar familie en haar wat voor relatie zij en Fred dan ook hadden. Maar wat ze nu geflikt had kon er echt niet in bij Fred, na weken met DA opgetrokken te zijn en hun zelfs geholpen heeft ze hun opeens verraden, zonder enige reden. Opeens na de vakantie hoorde ze haar NU roepen en werden ze bestormd door het korps. Iedereen die bij DA hoorde zat nu te schrijven bij Umbridge, terwijl de woorden in hun hand gegrift werden.
Mylene stond buiten te wachten op Fred, ze vond dat ze hem nog wel wat moest vertellen, de reden waarom ze hem verraden had. Ze had in de vakantie mee gemoeten van haar moeder, en tot haar grote verbazing had ze The Dark Lord ontmoet, en nu stond er een Dark Mark gegrift in haar linkeronderarm. Het lokaal van Umbridge begon leeg te stromen en het viel op dat mensen hun rechterhand stevig vasthielden. Ze keek rond in de menigte en uiteindelijk viel haar oog op Fred. Ze stak haar hand op zodat hij naar haar kwam. Zijn ogen ontmoette de hare en hij beende door de menigte naar haar toe. "Het kan me geen fuck schelen wat je wilt, ik ben klaar met je. Als je niet gewoon kan zeggen dat je van me houd dan wil ik niks met je, je weet godverdomme hoeveel ik om je geen en alles voor je zou doen, maar jij? JIJ DOET GODVERDOMME NIKS VOOR MIJ!' schreeuwde hij haar toe met een gejaagde adem. Haar ogen schoten vol verbazing open en haar mond opende een paar keer en sloot toen ook weer totdat ze hem recht aankeek. "Luister...". Maar verder kwam ze niet wat hij greep haar pols, helaas de linker. Ze probeerde haar arm los te trekken en keek hem aan. "Laat mijn arm los...het doet pijn Fred..." ze probeerde angstig te kijken, want ze wou totaal niet dat hij merkte wat er op haar arm zat. Maar tot haar ergernis kende hij haar te goed. "Ik had je amper vast Mylene...Wa-...nee... je hebt toch niet... Mylene?" hij keek haar vol verbazing aan toen hij het begreep, wat plaats maakte voor pure walging. Zijn grip op haar pols verstrakte en trok haar mouw op, waar het teken zichtbaar werd. Met immense kracht liet hij haar pols los, die hij hard wegsmeet waardoor ze aan zijn voeten lag. "Wij...Wij zijn klaar. " het laatste wat ze zag van hem was een weg wapperende mantel.

----
Dat was het laatste waar Mylene aan dacht, de wonden werden haar te veel en ze wist dat ze doodging, alles verzwakte. Ze had de Death Eaters verraden, en zelfs wat van hun vermoord maar ze hadden haar gevonden. Mylene was gevlucht naar de enige plek waar iemand was die haar zou kunnen helpen, en kwam uit bij Weasley & Weasley shop in de Diagon Alley. In de hoop Fred tegen te komen was ze helaas twee Death Eaters tegengekomen, die haar met het genoegen gemarteld hadden. Toen ze zeker wisten dat ze haar wonden niet zou overleven en te zwak was om naar haar staf te kruipen, liepen ze weg om het teken boven de winkel te laten verschijnen. Ze hoorde voetstappen en wat gemompel, de pijn verlichte en ze voelde zich beter, want als dit doodgaan was, vond ze het niet erg.


Reacties:


Bella01
Bella01 zei op 6 nov 2013 - 15:45:
Arme Mylene.
En waarom ben ik de enige die hierop reageert? Ik bedoel, het is zoo leeuk!! :3

Xo