Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 29

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:47

1831

0

281



Hoofdstuk 29

Nu Carlos weet wat hem te doen staat gaat hij gelijk over tot actie. Eerst reserveert hij een hotelkamer. Vervolgens reserveert hij een tafeltje in een restaurant op Long Island. En nu is hij op weg naar de juwelier. Hier koopt hij een zilveren rammelaar voor de baby en een ring voor Shean. Hij wil haar ten huwelijk vragen, wat volgens hem de enigste manier is om haar op de ranch te krijgen. Als hij na een tijdje de juwelierswinkel uitkomt, lacht hij tevreden. Hij gaat haar gelijk bellen want hij moet en zal zijn plan vanavond nog doorvoeren. Shean kennende heeft die op zeer korte termijn een woning. Hij belt haar.
“Querida”¯ vervalt hij even in het Spaans. “Ik heb een tafel gereserveerd op long Island. Heb jij zin om met me mee te gaan?”¯
“Graag Carlos, je weet hoe graag ik kook”¯ antwoordt zij.
“Ja, dat weet ik. Daarom kom ik ook met het voorstel. Ik pik je tegen vijf uur op bij kantoor. Goed?”¯
“Oké, schat tot later”¯ zegt ze afsluitend. Hij loopt het hotel binnen waar bij die kamer heeft geboekt en laat die omboeken naar de bruidsuite. Verder geeft hij opdracht om rode rozen op de kamer te zetten. Verder een koeler met champagne en wat kleine hapjes.

Seb is naar de ranch gereden om toiletartikelen en kleren te halen voor Kendall. Hij maakt zich zorgen om haar en om hun kind. Hij hoort de dokter dat zinnetje nog zeggen:
“Levensbedreigend voor moeder en kind.”¯ Hij maakt zichzelf gek van zorgen. “Die arme schat”¯ denkt hij. “Zij moet zoveel weken plat in bed blijven liggen.”¯ Maar hij weet ook dat Kendall alles zal doen om hun kind gezond ter wereld te brengen. Pa heeft gisteren gebeld dat ze morgen weer thuis komen. Zekerheidshalve heeft hij Juan de chauffeur opdracht gegeven hen op te halen. Zijn ouders weten nog van niets. Morgen zal hij het hen moeten vertellen. Carlos komt binnen en groet hem.
“Seb, wat is er?”¯ Carlos ziet gelijk dat er iets mis is. Seb vertelt hem dat Kendall in het ziekenhuis moet blijven.
“Seb, wat verschrikkelijk voor jullie. Maar aan de andere kant wordt ze nu wel erg goed in de gaten gehouden.”¯Seb knikt en vraagt:
“Hoe is het met jouw zwangere vrouw?”¯
“Goed. Ze is alleen nog niet mijn vrouw. Zij wil een woning in Fort Worth, maar ik wil haar hier bij mij hebben.”¯
“Dat kan ik goed begrijpen”¯ zegt Seb. “Carlos, waarom vraag je haar niet ten huwelijk?”¯
“Dat doe ik vanavond Seb. Ik kom vannacht niet thuis. Ik heb een romantische avond en een hotel geregeld. Ik vraag haar vanavond om mijn vrouw te worden.”¯ Seb slaat Carlos vriendschappelijk op de schouder.
“Dat is het enige goede dat je nu kunt doen.”¯ Seb maakt aanstalten om te vertrekken.
“Seb doe Kendall de groeten? Ik kom haar heel snel opzoeken.”¯
“Dankje wel”¯ zegt Seb. “En jij succes en durf het niet te verprutsen kerel.”¯ Carlos lacht.
“Zeker weten niet.”¯

Davids mobiele telefoon rinkelt.
“Met David”¯ meldt hij zich. “Saundra, zusje van me. Hoe is het?”¯
”¯Goed klinkt het aan de ander kant van de lijn. In het kort vertelt Saundra wat Urs en zij van plan zijn.
“Momentje Saundra, even overleggen met Patricia.”¯ In het kort vertelt hij Patricia wat die twee van plan zijn.
“Natuurlijk gaat jouw zus niet naar een hotel, ze kunnen bij ons wonen. Ik heb een logeerkamer, maar die is wel met een tweepersoonsbed”¯ laat ze er opvolgen. David kijkt ondeugend en zegt tegen Saundra:
“Saundra lieverd, als je het met die Urs van jou in één bed uithoud mogen jullie bij Patricia wonen. Ze heeft een logeerkamer, dan hoeven jullie geen hotel te nemen.”¯ Saundra komt niet meer bij.
“Ja. David ik houd het wel met Urs in één bed uit.”¯ Urs begint haar gelijk te zoenen.
“Saundra ben je er nog?”¯roept David. Ze maakt zich los van Urs.
“Ja David is goed. We landen over drie dagen tegen 12.00 uur op Schiphol. Kunnen jullie ons oppikken?”¯
“Doen we zusje, tot gauw. Ik verheug me op jullie.”¯
“Wij ook, doe Patricia de groeten en tot gauw.”¯ sluit Saundra het gesprek af. David zet zijn telefoon uit en omhelst Patricia.
”¯Dat vind ik super van jou, dat mijn zus bij ons mag logeren.”¯ Patricia lacht.
“Het wordt tijd dat ik haar ook eens zie. Zij is de enigste van jouw familie, die ik nog niet heb gezien.”¯
“Troost je die Urs ken ik ook niet, alleen van een foto die Saundra gestuurd heeft. Zeg lieverd moeten we het niet eens hebben over na deze vakantie? Ik vind het eigenlijk maar niets dat wij elkaar zo min zien”¯ zegt David. “Begrijp me niet verkeerd maar het liefste zou ik jou elke dag bij me willen hebben.”¯ Patricia zucht.
“Ik heb op mijn werk al doorgegeven zoveel mogelijk vluchten naar de US te willen doen. Maar dat lukt nog niet zo heel goed tot nu toe. Lieverd je weet dat ik ook elke dag bij jou wil zijn, al weet ik niet hoe ik dat met mijn werk moet combineren”¯ zegt ze.

Urs heeft de vlucht naar Amsterdam geregeld. Hij verheugd zich enorm op de kennismaking van Saundra’s broer en zijn Nederlandse vriendin. Al heeft Saundra hem gewaarschuwd omdat David haar niet met elke man laat omgaan. Hij is nogal gesteld op zijn kleine zusje. Maar zij ook op hem. Saundra is razend benieuwd naar Patricia. Haar ouders waren helemaal weg van haar, toen ze laatst een paar dagen in Texas is geweest.
“Zo geregeld”¯ zegt Urs.
“Daar verheug ik me enorm op Urs. Volgens David moet het een prachtige stad zijn. David is daar nu meer dan een week en raakt maar niet uitgepraat over Amsterdam.”¯ Caroline komt aanlopen en moppert goedmoedig:
“Hoeven jullie vandaag niet te werken? Volgens mij nemen jullie veel te veel snipperdagen.”¯ Urs kust zijn moeder op de wang en zet een onschuldig gezicht op.
“Mamsi toch. U weet toch dat wij altijd hard werken.”¯
“Ja, Urs dat weet ik maar sinds hier liefde in de lucht hangt, zijn jullie heel snel afgeleid.”¯ Saundra en Urs kijken elkaar aan en schieten in de lach.
“We zijn alweer aan het werk”¯ roept Saundra en maakt dat ze aan het werk komt. Urs knipoogt naar zijn moeder.
“Dat geldt ook voor jou Urs.”¯ Ook Urs maakt dat hij weg komt. hij moet er niet aan denken dat zijn moeder zijn vrije dagen intrekt. Hij verheugt zich om met Saundra naar Amsterdam te gaan. Hij houdt van haar en wil haar niet meer kwijt.

Als Carlos, Shean op de afgesproken tijd ophaalt, kwebbelt ze honderd uit over haar werkdag, Ze is overgelukkig weer iets nuttigs te kunnen doen.
“Wat ben je stil Carlos. Is er iets?”¯ vraagt ze.
“Neen hoor”¯ zegt Carlos. “Ik kom er gewoon niet tussen, jij blijft maar praten.”¯
“Sorry. Dat was niet de bedoeling.”¯
“Geeft niet lieverd. Ik ben blij jou weer zo gelukkig te zien.”¯
Als ze eenmaal in het restaurant zitten vraagt Shean:
“Hoe was jou dag? Ik heb jou de hele middag niet meer gezien.”¯
“Heb jij mij gemist?”¯ fluistert hij haar hand pakkend. Ze knikt.
“Ik weet echt niet wat ik al die tijd zonder jou heb gedaan.”¯ Als de ober komt bestelt Carlos het eten. Shean kijkt hem verbaast aan.
“Carlos, dat zijn wel 5 gangen.”¯
“We hebben alle tijd, dus gaan wij hier eerst eens lekker van genieten. Wat wil je drinken?”¯ vraagt hij.
“Doe maar een wijntje. O nee, doe maar een watertje, dat vind de baby vast lekkerder”¯ lacht ze. Hij doet met haar mee want hij wil nuchter zijn al hij met zijn aanzoek komt. Tijdens het hoofdgerecht vertelt Shean dat ze al een woning op het oog heeft.
“O, ja morgenmiddag kan ik gaan kijken. Ga je mee? Het is vlakbij Sterling Oil.”¯ Hij negeert haar vraag.
“Carlos ik praat tegen jou.”¯
“Ja, lieverd ik hoor je wel maar ik was even ergens anders aan het denken.”¯ Als ze een tijdje later naar de auto lopen is Carlos knap nerveus.
“Stel je voor dat ze nee zegt”¯ denkt hij benauwd. “En toch op zichzelf wil wonen.”¯
“Carlos het is veel te laat geworden. Wij zijn pas na middernacht in Dallas en dan moet jij nog terug.”¯
“Jij gaat ook niet naar Dallas maar met mij mee.”¯
“Nee”¯ roept ze uit. “Jij weet dat ik niet op de Northerncross wil logeren.”¯
“Nee, sust hij. “Ik heb een hotel geregeld. Ik had nog iets goed te maken”¯ grijnst hij. “Ik neem aan dat mijn nachtgoed en tandenborstel daar al liggen?”¯ Carlos zucht.
“Nee, natuurlijk niet. Laat je nu toch eens verrassen.”¯ Ze begint nu wel erg nieuwsgierig te worden en gaat met hem mee. Eenmaal op de kamer kijkt ze haar ogen uit. Nog nooit heeft ze in zoveel luxe mogen slapen. Rozen, champagne en kleine hapjes.
“Lieverd, wat kun jij romantisch zijn”¯ zegt ze hem omhelzend.
“Is dit te doen voor vannacht denk je?”¯ vraagt hij. Ze knikt.
“Alleen die champagne drink ik liever niet.”¯ Hij neemt de champagne uit de koeler en laat haar het alcoholpercentage zien. Ze begint te giebelen.
“Jij hebt kinderchampagne koud laten zetten. Wat lief van jou om daar aan te denken.”¯
“Kom zitten" nodigt hij haar. En schenkt vervolgens een glas voor haar in. Ze genieten van de hapjes en van elkaar. Als Carlos het moment daar vindt voor zijn aanzoek, neemt hij haar in zijn armen, kust haar en zegt:
“Weet jij wel dat ik me en leven zonder jou niet meer voor kan stellen?”¯ Ze wil iets zeggen maar hij legt een vinger op haar lippen en schudt zijn hoofd.
“Het liefste zou ik elke ochtend willen wakker worden met jou in mijn armen. Ik heb veel fouten gemaakt, maar ik beloof jou, ik laat jou nooit meer gaan. Shean, ik houd ontzettend veel van jou. Wil je mijn vrouw worden?”¯ Hij blijft haar aankijken en ziet een traan over haar wang biggelen. Hij kust de traan weg en fluistert:
“Je mag rustig iets zeggen hoor.”¯ Ze knikt en zegt vervolgens lachend door haar tranen heen:
“Ja Carlos ik wil met je trouwen. Alleen ben ik bang dat ik nu niet meer kan stoppen met huilen.”¯ Hij kust alle vreugdetranen weg.
“Meisje toch.”¯ Als zij een beetje bedaard is roept Carlos geschrokken uit.
“Ik vergeet bijna de cadeautjes”¯ Snel pakt hij ze uit zijn jaszak. Hij haalt als eerste de ring uit het doosje en wil haar die omdoen. Ze kijkt geschrokken.
“Carlos, die kan ik niet aannemen, die ring moet een vermogen gekost hebben.”¯
“Natuurlijk wel. Dit is jouw verlovingsring. Als je van mij houd draag je hem”¯ fluistert hij zacht.
“Hij is prachtig, lieverd. Je verwent me schandalig.”¯ Ze kust hem teder. Als ze de zilveren rammelaar uit pakt zegt ze:
“Wat lief om aan ons kind te denken.”¯
“Shean, ik kan alleen nog maar aan jullie twee denken. Jullie zijn voor mij het allerbelangrijkste op de hele wereld.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.