Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 30

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:47

1293

0

303



Hoofdstuk 30

Seb is op weg naar het vliegveld om zijn ouders op te halen Het lukte hem toch zelf, dus heeft hij Juan weer naar Sterling Oil laten gaan. Ze zien er goed uit en praten honderd uit op de terugreis. Als ze op de ranch zijn vraagt Maria:
“Waar is Carlos?”¯ Carlos is bij Shean, maar ik kan jullie niet te veel vertellen dat moet Carlos zelf doen.”¯ Maria blijft echter aandringen en tenslotte vertelt Seb haar dat Carlos Shean heeft gevonden, dat zij zwanger is en dat Carlos gisterenavond het plan had om haar ten huwelijk te vragen. Maria is blij dat er nog een kleinkind op komst is. Shean is precies de goede vrouw voor Carlos, dat weet zij zeker. Seb kijkt bedrukt. Zijn moeder ziet dat en kijkt haar man aan.
“Ben jij dan niet blij voor je broer, Seb?”¯ vraagt zijn vader.
“Jawel pa, natuurlijk ben ik blij voor hem.”¯
“Maar jongen toch, wat kijk je bedrukt, heb jij zorgen? vraagt Maria. Het wordt Seb allemaal te veel.
“Grote zorgen mam. Maar kom laten we gaan zitten dan vertel ik alles. Kendall heeft een zwangerschapsvergiftiging en moet de rest van de zwangerschap in het ziekenhuis blijven. Als ze ermee blijft lopen kan dat gevaar opleveren voor haar en voor het kind."
“Jongen toch, maar nu is ze in goede handen, vergeet dat niet. Als rust het enigste middel hier tegen is, krijgt ze dat in het ziekenhuis. Plus alle medische zorgen, mochten die nodig zijn.”¯
“Kunnen wij haar bezoeken Seb?”¯ vraagt Dave. Seb knikt dankbaar.
“Dat zal ze zeker fijn vinden”¯ meent Seb.
“Seb nog een vraagje. Wil je hebben dat ik inspring bij Sterling Oil? vraagt zijn vader.
“Dat zou heel fijn zijn pa, dan kan ik bv halve dagen werken.”¯
“Is goed jongen. Ik ga dadelijk met je mee, dan kun jij ’s middags naar Kendall.”¯ Seb bedankt zijn ouders en gaat naar Sterling Oil. Er spoken heel wat scenario’s door zijn hoofd. Hij moet nog zolang wachten tot het kind levensvatbaar is.
“Als dat maar goed gaat”¯ denkt hij bezorgd.

Patricia staat in de keuken een macaronischotel te maken. David helpt haar. Nou ja, helpen? Die man is een ramp in de keuken. Hij zit onder de de tomatensaus en dat gebeurt door alleen maar te roeren. Hoofdschuddend pakt Patricia zijn gezicht in haar handen en likt wat tomatensaus van zijn neus.
“Mijn lieve schat, jij maakt een ravage van mijn keuken.”¯ Verwonderd kijkt hij haar aan.
“Ik zie geen rommel.”¯ Patricia kan haar lach bijna niet houden.
“Weet je wat. Doe die schort maar af en ga maar douchen. Dan doe ik de keuken wel aan kant en zet de macaronischotel in de oven. Schiet op want we moeten Saundra en Urs ophalen.”¯ David geeft haar een dikke knuffel en maakt dat hij wegkomt. Patricia kijkt naar haar kleren die nu ook onder de tomatensaus zitten. Nu moet ze zich ook nog verkleden. Snel ruimt ze de rotzooi op en gaat zich verkleden.
Eenmaal op schiphol blijkt het vliegtuig uit Zurich al te zijn geland. Als na een kleine 10 minuten de passagiers door de douane zijn, kijkt David gespannen of hij Saundra ziet. Patricia wil wel met hem mee kijken maar heeft geen idee hoe Saundra eruit ziet. Opeens zet David het op een rennen. Ze kijkt hem na en ziet een blonde dame hem om de hals vliegen.
“Dat moet Saundra zijn”¯concludeert ze. Ze loop die kant uit en ziet een jongeman, temidden van enkele koffers, afwachtend kijken naar David en Saundra. Ze gaat naar hem toe en vraagt:
“Ben jij toevallig Urs?”¯ Urs knikt.
“Dan moet jij Patricia zijn.”¯ Ze knikt. “Bedankt dat wij bij jou mogen wonen”¯ bedankt Urs haar.
“Geen probleem hoor.”¯ David laat Saundra los en kijkt om zich heen waar Patricia is.
“Saundra, mag ik jou aan Patricia voorstellen? Lieverd dit is mijn zus”¯ stelt hij de dames aan elkaar voor. Patricia en Saundra geven elkaar een hand.
“Wat leuk kennis met je te maken”¯ zegt Saundra. “Wat leuk ik zie dat jij Urs al hebt gevonden. David mag ik jou dan aan Urs voorstellen?”¯ De mannen geven elkaar een hand en kijken elkaar taxerend aan.
“Kom”¯ nodigt Patricia haar gasten uit. “Ons eten staat in de oven. Jullie zullen wel honger hebben. Laten we gauw gaan.”¯ Patricia zit even later achter het stuur en David zit naast haar. Hij kwebbelt uitgelaten met Saundra en af en toe betrekt hij Urs ook bij het gesprek. Als ze de auto geparkeerd heeft, duwt ze met haar wijsvinger op Davids borst. David kletst gewoon door. Ze duwt nog maar een keer.
”¯Ja, wat?”¯ Klinkt het naast haar.
“Ik probeerde je uit te zetten”¯ plaagt ze hem.
“Hoe bedoel je? Praat ik teveel?”¯ Ze lacht.
“Nu niet meer.”¯
“Ik dacht al dat je hem spraakwater had gegeven”¯ doet Saundra er nog en schepje bovenop. Urs volgt het gesprek en denkt bij zichzelf.
“Wat heeft ze een leuke familie.”¯

Carlos wordt wakker en kijkt naast zich. Zijn hart jubelt. Ze heeft ja gezegd. Hij heeft amper geslapen maar het was een heerlijke nacht. Hij belt roomservice voor ontbijt op de kamer. Dan kan Shean lekker blijven liggen. Dat is beter voor haar ochtendmisselijkheid. Hij glipt uit bed en trekt een badjas aan, om vervolgens de jacuzzi vol te laten lopen. Dan klinkt een klopje op de deur.
“Roomservice”¯. Carlos laat de ober binnen en kijkt even wat hij bij zich heeft. Hij geeft de man een royale fooi. Voorzichtig kust hij haar wakker.
“Goedemorgen lieverd. Hoe voel jij je? Blijf liggen anders ben je dadelijk weer misselijk.”¯
“Dat gaat wel, maar ik wil eigenlijk wat hoger liggen, geloof ik.”¯ Hij schudt haar kussen op en helpt haar iets meer rechtop.
“Gaat het?”¯ Ze knikt. Hij zet het dienblad met ontbijt op bed.
“Wat een verwennerij lieverd. Hier kon ik aan wennen.”¯ plaagt ze hem. Hij kijkt haar gelukkig aan.
“Weet jij wel dat je mij de gelukkigste man van de wereld maakt door met mij te willen trouwen?”¯ Glimlachend zegt ze:
“Ik kon geen betere vinden en een derde keer laat ik je niet meer uit mijn leven gaan. Zeg Carlos, hoe is het eigenlijk met Kendall, die is toch ook zwanger?”¯ Carlos kijkt bedrukt en legt haar uit wat Seb hem heeft verteld.
“Maar dat is verschrikkelijk Carlos.”¯ Onwillekeurig legt ze haar handen op haar buik. Carlos legt zijn handen op die van haar.
“Liefje, maak je geen zorgen. Niet alle zwangerschappen lopen het zelfde.”¯
“Kunnen we een ander thema nemen?”¯ vraagt ze bedrukt. Hij lacht haar bemoedigend toe.
”¯Jij hebt mijn aanzoek aangenomen. Mijn vraag: wanneer wil jij trouwen? Wil je een grote bruiloft? Heb je veel familie?”¯
“Carlos, daar heb ik nog niet over nagedacht. Jij hebt mij vannacht pas ten huwelijk gevraagd”¯ Als ze ontbeten hebben stelt Carlos voor in de jacuzzi te gaan.
“Ik ga even het water testen dan draag ik jou er wel heen.”¯
“Ik kan zelf wel erheen lopen”¯ zegt ze snel. Maar Carlos is echter onverbiddelijk Hij slaat de deken terug en zegt verbaast:
“Had jij geen pyjama aan vannacht?”¯
“Nee”¯ klinkt het nuchter. “En alles wat ik wel aanhad, heb jij me uitgedaan.”¯ Hij tilt haar op en draagt haar naar de badkamer en legt haar voorzichtig in bad.
“Mhh, dit is heerlijk. Kom jij er niet bij? Deze jacuzzi is groot genoeg hoor.”¯ Dat hoeft ze hem maar één keer te vragen. Hij gooit zijn badjas uit en stap in bad. Ze nestelt zich in zijn armen.
“Hoe laat moeten we eigenlijk uitchecken?”¯
“Niet, want we hebben een lazy noon, dus pas om vijf uur vanmiddag.”¯ Ze grijnst ondeugend.
“Dat brengt mij op gekke ideeën Mr Sterling.”¯
“Ik ben een en al oor, Mrs Sterling.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.