Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 27

De return van Joost.

19 okt 2013 - 17:21

1283

2

323



Hoofdstuk 27

Nieuwe chap, hope you still like it! x

P.O.V Roxy
Wat een gedoe.. 'Wat wil je hebben?' Zegt Louis. 'Als jij zegt wie het is, regelen wij dat je het krijgt.' 'Ik kan het echt niet zeggen..' Zegt ze zacht. Ze zal vast veel van hem krijgen.. 'Wat zou je eigenlijk van hem krijgen?' Vraag ik. 'Ehm.. Hij.. Hij betaalde 75 per dag.' Zegt ze zacht. 'Wow' ik voel mijn mobiel trillen. Hey een smsje van Tess.
'Hey Rox! Komt deze vent bekend voor bij Jade?'
Ik open de foto. Hmm een man met een pet, halflang haar en een stoppelbaard. Wat een creep.. 'Jade, komt deze man jou bekend voor?' Ik zie dat ze wit weg trekt. 'Ja dus!' En sms Tess snel terug.
'Ja! Wie is dat? X'
'Mag ik het eens zien?' Vraagt Liam, ik laat het zien 'wow aparte gast!' Mijn mobiel gaat rond.

P.O.V Tess
Wat een creep, ik vertrouw hem voor geen meter.. We komen bij een heel rustig stukje strand waar niemand zit. 'Kom laten we even gaan zitten.' Ik blijf Nialls hand vast houden en we ploffen neer. We zitten gewoon een tijdje zonder iets te zeggen. En staren een beetje naar de zee. Fijn zo'n momentje. Na een tijdje ga ik bij Niall op schoot zitten, sla mijn armen om zijn nek en geef hem een kus op zijn neus. 'Wat doe je?' Zegt Niall lachend. 'Ik geniet van dit momentje alleen op het strand met jou.' Zeg ik glimlachend. Hij gaat liggen waardoor ik op hem val. Hij slaat ook zijn armen om me heen. ‘Ik heb je zo gemist..’ Fluistert Niall zacht op mijn hoofd. ‘Ik jou ook Nialler.’ Zeg ik zacht terug. Zo liggen we een even maar dan zie ik de man weer zitten. 'Blijf zo liggen.' Fluister ik zacht. 'Ik zou niet anders willen.' Zegt Niall met een grijns. Ik steek mijn tong uit en pak mijn mobiel en maak een foto die ik snel naar Roxy stuur. Ik voel dat Niall over mijn rug kriebelt waardoor ik moet giechelen. 'Niall stop!' Fluister ik lachend. 'Wat zeg je?' Zegt Niall lachend. Waarna hij zich omdraait waardoor die op me zit en begint met kietelen. 'NIALL!' Schreeuw ik lachend. Als hij eindelijk klaar is en van me af draait kijk ik weer naar boven of ik de man nog zie. 'Hè? Hij is weg..' Fluister ik. 'Wie?' Vraagt Niall zacht en draait zich om. 'Die man! Kom we gaan terug!' Zeg ik en pak zijn hand en we rennen weg.

P.O.V Harry
'We komen al verder..' Zeg ik zacht. 'Nu we weten wie hij is kan je de naam toch ook wel zeggen.' Zegt Louis. 'Ehm eerlijk gezegd weet ik zijn voornaam ook niet..' Zegt Jade zacht. 'En dat zeg je nu pas?!' Roep ik. Ik zie dat ze schrikt. 'Uhm sorry.' Zeg ik zacht. 'Met de achternaam komen we nergens!' Kan jij niet zorgen dat je de voornaam krijgt?' Ze knikt. 'Maar ik kan de naam niet zeggen..' Zegt Jade. 'Pfff..'

P.O.V Niall
'HÉ! Daar loopt die!' Schreeuwt Tess ineens. Hij draait zich om en ik trek Tess de bosjes in en duw mijn hand op haar mond. 'Sst' zeg ik zacht. Hij loopt weer door. En we klimmen het bosje weer uit. 'Kom we volgen hem.' Fluistert Tess zacht. 'Weet je het zeker? Moeten we de anderen niet halen?' 'Nee Nialler geen tijd!' Zegt ze snel en we sluipen achter hem aan. Ineens springt hij op een fiets en moeten we achter hem aan rennen we rennen en rennen maar na een tijdje ben ik hem uit het oog verloren. 'Waar is die nou?' ... 'Ehm Tess?' Ik draai me om. 'Tess?! Als je een grapje maakt, dit is niet grappig!' ... Geen reactie.. Shit, kut, teringzooi! En ik ren terug en kijk om me heen. 'TESS?!'

P.O.V Roxy
Dit gaat dus nooit lukken, 'Kom we gaan wel even wat drinken, misschien dat ze het zo zegt..' Stel ik voor en ik loop naar de keuken, ik pak wat glazen en maak voor iedereen een glas cola. Ook voor Jade, zo aardig ben ik dan nog wel.. Ik loop terug naar de kamer en zie iedereen behalve Liam op de bank zitten. Ik zet alles neer, 'Waar is Liam?' Vraag ik zacht. 'Hij is even naar zijn kamer..' Zegt Louis en staart naar de grond. Ik pak een glas en loop naar Liam's kamer. Ik klop zacht en loop naar binnen. Ik zie Liam op zijn bed liggen met zijn hoofd in zijn kussen. 'Hier, wat cola..' Zeg ik zacht en loop weer naar buiten. Ik had ook geen bedankje verwacht, hij zit er echt doorheen.. En ik loop weer naar de kamer.

P.O.V Tess
Ik ren en ren, ik ga door de menigte mensen heen, huh ik zie Niall niet meer! 'Niall?!' Roep ik. Dan word ik aan mijn arm getrokken en sta ik in een donker steegje. Ik wil gillen maar er zit een hand voor mijn mond. 'Sttt!' Hoor ik een zware stem zeggen. Ik kijk snel om me heen. Waar ben ik? Het is super donker, ik zie rechts een container staan onder een lantarenpaal en wat dozen en vuilniszakken. Ik probeer me los te rukken maar de persoon is te sterk en knijpt nog harder in mijn pols. Dan word ik tegen de muur geduwd, en gaat een pijnscheut door mijn rug. Ik kan zien dat het een man is, ik probeer wat te roepen maar de hand zit nog steeds op mijn mond. 'Ssst!' Ik probeer hem te schoppen maar schop mis waarna hij nog harder knijpt 'AUWHW' is het enige wat ik kan uitbrengen. De tranen staan in mijn ogen. 'Ik zou maar een beetje rustig aan doen meisje.' Zegt hij. 'Jij gaat er voor zorgen dat jou vrienden OF JIJ mij niet gaan aangeven. Als iemand mij aangeeft dan zullen mijn maten jou, je lieve vriendje en je geweldige vrienden wat aan doen.' Zegt de man nu met een boze zware stem. Ik schrik er van. 'Duidelijk?!' Roept de man en duwt mijn hoofd omhoog. Ik knik hevig. 'En zeg tegen niemand dat je mij heb gezien!' Zegt hij er zacht achteraan. Ik schud mijn hoofd en zucht. Hij laat me los en rent weg. Ik zak op de grond en voel de pijn door mijn rug weer en voel aan mijn polsen. Ik houd mijn tranen in en probeer op adem te komen. Niemand mag weten wat er net gebeurt is..

P.O.V Niall
Voor mijn gevoel ben ik al een half uur aan het rondkijken en ik weet gewoon niet meer waar ze is! Ik ben al langs de bakker gelopen, de snoepwinkel en de sportwinkel maar ze is er niet! 'Dan maar kijken of ze thuis is.' Zucht ik. Als ik me omdraai om terug te gaan zie ik Tess ineens lopen, met gebogen hoofd. Ik ren naar haar toe, til haar op en knuffel haar. 'AAUW' roept Tess ineens ik zet haar snel neer. 'Wat is er?' 'Ehhh niks, ik schrok gewoon..' Zegt ze met tranen in haar ogen. 'NIALLER!' Zegt ze en slaat haar armen rustig om me heen. 'Waar was je? Ik dacht dat ik je nooit meer zou vinden!' Zeg ik nu gewoon snikkend. Tess laat verschrikt los. 'Niet huilen Nialler, je hebt me toch weer.' Zegt ze zelf snikkend. 'Kom we gaan naar huis.' Zegt Tess glimlachend en pakt mijn hand. We lopen naar het hotel terug maar ik zie dat ze er niet bij is met haar hoofd. Ik knijp zachtjes in haar hand. Ik zie dat ze op haar lip bijt en haar ogen dichtknijpt. 'Gaat het wel?' Vraag ik zacht. Ze knikt. Ik heb hier mijn twijfels nog over.. Ik trek haar dicht tegen me aan en lopen naar het appartement.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 20 okt 2013 - 12:21:
sweeett en eng! melding!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 19 okt 2013 - 18:11:
Supersnel verder jij!!