Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » only memories? » and now.

only memories?

20 okt 2013 - 0:04

1147

0

245



and now.

Nu is dat al heel lang geleden. Ik ben hem niet vergeten, maar hij mij wel. Logisch. Hij is natuurlijk wereld beroemd nu en alle meisjes vinden hem leuk. Ik luister zo nu en dan naar zijn nummers als hij een nieuw nummer heeft. Ik vind ze niet heel leuk, maar dat zal vast wel door ons verleden liggen.. Ik moet wel heel vaak de liedjes aan horen omdat ik een klein zusje heb die fan is van justin bieber. Ik heb er een zusje bij gekregen omdat mijn moeder een man heeft ontmoet in Canada een aantal jaren geleden en daarmee verder is gegaan dus ik heb een zusje van 5 jaar. Over een maand ongeveer komt Justin weer naar Canada toe om een concert te geven voor al zijn fans hier. Ik moet mee maar eigenlijk wil ik helemaal niet mee.

na die maand:
PATTY!!! wakker worden! roept mijn moeder vanaf boven. Ik ga zitten en wrijf in mijn ogen om wakker te worden. Mijn zusje huppelt naar mijn kamer en gaat naast me zitten. Je moet opschieten zus anders zijn we te laat.
We gaan om 2 uur al weg en we hoeven er pas om 5 uur te zijn.. ik duw mijn zusje uit mijn bed en pak mijn mobiel onder mijn kussen vandaan. SHIT half twaalf!? ik spring mijn bed uit en ren naar beneden toe. Mijn moeder staat glimlachend bij de keuken te wachten tot ik beneden kom. mijn moeder geeft mee een stukje geroosterd brood en yogi drink. als ik klaar ben met mijn ontbijt ren ik weer naar boven toe. ik loop mijn inloopkast in en borstel mijn haar. ik leg mijn borstel weer neer en loop naar de badkamer. ik draai de douche aan, trek mijn kleren uit en stap onder de douche. als ik na een kwartier klaar ben met douchen droog ik me af en loop mijn inloopkast weer in. Ik trek mijn high wasted korte broek aan met een crop top aan. ik doe oog potlood, mascara en mijn lievelings rode lippenstift op. daarna föhn ik mijn haar en doe er een haardonut in. ik loop mijn inloopkast uit en loop mijn kamer in. ik plof neer op mijn bed en pak mijn mobiel van de lader en stop hem in mijn zak. ik pak sokken uit mijn la en loop naar beneden. als ik beneden ben trek ik mijn sokken aan en mijn rode allstars die mijn moeder al had klaar gezet. ik ben net op tijd klaar want we gaan nu weg.


Als we op de plek zijn waar het concert zich plaats vind zijn we ofcourse veel te vroeg.. 'Latten we eerst wat bij de Starbucks gaan' stel ik voor terwijl ik naar de Starbucks wijs. mijn moeder en mijn zusje stemmen voor.

Als we terug zijn van de Starbucks gaan we echt richting het concert.
Als we aan komen bij de ingang zijn we een van de eersten en kunnen dus gelijk door lopen. we hebben VIP sta plaatsen. Dus we vallen lekker veel op.
Als we op ons plaats staan moeten we nog een uur wachten voordat Justin op komt. Mijn moeder haalt oreo koekjes en pakjes drinken uit haar tas zodat de tijd wat sneller gaat.

Als justin bieber op komt hoor je gegil en verder niks. Justiin lacht et zijn lieve verliefd makende lach. na een half uur stopt de muziek en justin begint met praten. 'ofcourse there has to be a ollg tonight' zegt hij. 'i'm singing one more song and ten i'm choosing a girl'. iedreen begint eer te gillen. hij zingt het liedje fall. toen hij begon met zingen keek hij mijn kant op, had ik het gevoel. hij keek verwarren of zo iets. nu keek hij voor de tweede keer. hij keek naar de grond en glimlachte net zoals de keer dat ik hem ontmoette. ik veegde een traan weg en begon weer enthousiast te zingen. de muziek stopte opnieuw.

Justin:
Toen ik net begon met zingen zag ik een meisje van 5/6 jaar gok ik. ik lachte omdat ze heel erg op patty leek, maar de tweede keer dat ik keek was ze het echt. Zou ze me niet al lang zij vergeten? zouik haar zusje kiezen, ofzij zelf?
zou ze me nog steeds zo leuk vinden als ik haar?

Patty:
Justin staat te denken en door de hele zaal iets te kijken. Hij houdt zijn microfoon vast en zegt 'girl with that high wasted short, do you want to be the ollg? Hij wijst mij aan?! Ik schrik en loop voorzichtig richting het podium. \als ik op het podium sta begint iedereen te juichen. Ik ga op het krukje zittendie net is klaar gezet. Justin begint one less lonely girl te zingen. normaal zingt hij gewoon van allemaal liedjes. zou dit zijn omdat ik hier nu zit? want toen ik nog met hem had was hij al bezig met dit liedje te schrijven en heeft hij het refrein voor mij gezongen. ik begin te huilen. Niet van blijdschap maar van verdriet. Hij denkt gewoon dat ik een fan ben en hie ben voor zijn liedjes. 'what is your name?'. vraagt hij. ik heb nog niet geantwoord en hij roept al in zijn microfoon 'applause for Patty!'. ik kijk op en begin te glimlachen. Toen ik ollg was heb ik 2 meet en greet kaartjes gekregen voor mij zelf en mijn zusje. kom niet samen, had hij gezegd.ik knikte en liep het podium weer af. ik liep stralend naar mijn moeder en mijn zusje.


na het concert zijn we meteen naar meet en greet gegaan. ik heb er voor gezorgd dat mijn zusje een na laatste was en ik aller laatste. Nu ik aan de beurt vind ik het toch wel een beetje spannend. Ik loop richting Justin en ga met hem op de foto. We maken een foto met mijn mobiel en terwijl er een paar foto's worden gemaakt stopt Justin iets in mijn broek zak. Als ik meet en greet heb gehad en we weer naar de auto lopen pak ik het briefje uit mijnkont zak en zie dat zijn nummer er op staat. Als ik thuis ben, app ik hem meteen. Hij negeert me de hele avond terwijl hij gewoon online is. Ik doe mijn mobiel aan de lader en ga slapen. Als ik de volgende ochtend wakker wordt en mijn mobiel pak zie ik dat ik een appje heb van Justin. waar spreken we vanmiddag aff? Ik app hem terug. 'in het bosje achter ons huis, ik wacht bij dat ene bankje'. Oke krijg ik als antwoord terug. Als ik daar die middag zit te wachten zie ik eindelijk justin aan komen.ik sta op en loop naar hem toe. hij omhelst me als of ik hem nog gewoon dagelijks zie. we gaan op het bankje zitten . er valt een stilte tot dat Justin opeens iets zegt. 'patty, i miss you'.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.