Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 31

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:47

1166

0

361



Hoofdstuk 31

Seb heeft met Dave de belangrijkste zaken besproken en is nu op weg naar het ziekenhuis. Daar wacht hem een stralende Kendall.
”¯Seb, kijk alsjeblieft niet zo bezorgd het gaat goed met mij en ook met ons kind. Echt ik doe alles wat de dokters mij zeggen. Ik draag deze zwangerschap uit.”¯ Hij neemt haar in zijn armen en kust haar.
“Ik maak mezelf helemaal gek”¯ zucht hij. “Trouwens je moet de hartelijke groeten van pa en ma hebben. Zij komen later ook nog op bezoek.”¯
“Hoe was hun trip naar Zwitserland?”¯
“Goed”¯ antwoordt Seb. “Trouwens ik heb goed nieuws voor jou. Jij wordt tante.”¯
“Is Saundra zwanger? vraagt Kendall verbaast.
“Nee, Shean en Carlos verwachten een kind. Hij heeft haar vannacht een aanzoek gedaan. Als hij het maar niet verpest heeft?”¯ gaat Seb bedenkelijk verder.
“Natuurlijk niet, Seb. Carlos kennende had die jou vannacht daarvoor uit bed gebeld.”¯
“Daar zit wel wat in.”¯ zegt hij enigszins opgelucht.
“Hoe lang is ze zwanger? Weet jij dat?”¯
“Ik schat een maand of drie”¯ antwoordt Seb.
“Wat leuk dan schelen onze kinderen niet zo veel kunnen ze lekker met elkaar spelen.”¯
"Of vechten”¯ vult Seb lachend aan. “Want Carlos en ik hebben wat afgevochten vroeger. David en Saundra waren altijd de lieverdjes. Maar wij hadden het altijd gedaan. Natuurlijk omdat wij de oudste waren.”¯
“Jij arme schat”¯ zegt Kendall lachend hem een kus gevend.
“Is de dokter al geweest? vraagt hij.
“Ja maar er zit voor ons niets anders op dan bedrust.”¯
“Ik vind dit heel erg voor jou lieverd.”¯
“Seb, toch ik doe dit met alle plezier voor ons en ons kind. Het is heel belangrijk dat hij groeit voordat hij geboren wordt. De dokter heeft me vanmorgen met bed en al naar de couveuseafdeling gereden. Er lag een baby in de couveuse die met 27 weken geboren is. Dus die baby is ongeveer even groot als de onze. Zij weegt maar 1000 gram en ze vechten ervoor om haar in leven te houden. Hij liet mij dit zien om mij duidelijk te maken hoe belangrijk die bedrust voor mij en de baby is. Elke dag die hij langer kan blijven groeien is meegenomen. Elke week langer dan 28 weken is een extra pluspunten om te kunnen leven.”¯ Seb kijkt ontroerd naar zijn vrouw. Ze is een vechter en doet alles voor hun kind. Hij legt zijn handen op haar buik en zegt:
“Alles komt goed lieverd.”¯ Op dat moment schopt de baby tegen zijn hand. Hij kijkt haar aan.
“Voelde jij dat ook?”¯ Ze knikt.
“Ik geloof dat hij het met je eens is”¯ lacht ze.

In Amsterdam verloopt de kennismaking met de twee stellen voorbeeldig. David en Saundra kwebbelen honderd uit. Patricia en Urs kijken glimlachend toe.
“Urs waarom zeg jij niks?”¯ vraagt Saundra.
“Wat moet ik zeggen, jullie hebben het zo druk”¯ antwoordt hij.
“Sorry lief, maar ik heb David al zo lang niet meer gezien.”¯ Urs lacht toegeeflijk.
“Geeft niets meisje, maar misschien willen jullie Patricia en mij ook in jullie gesprek betrekken.”¯ David grijnst ondeugend.
“Oké Urs. Houd jij van mijn kleine zusje? Wat zijn jouw plannen met haar?”¯ begint hij.
“Ho, ho”¯ roept Patricia. “Rustig aan jij. Saundra onderwerpt mij toch ook niet aan een kruisverhoor?”¯
“Grapje”¯ klinkt het naast haar. Saundra wendt zich tot Patricia.
“Ik mag hopen dat jij daar tegen kunt. Die jongen steekt met alles en iedereen de draak. En als je niet uitkijkt, naait hij je een oor aan waar je zelf bijstaat.”¯ David kijkt gemaakt boos.
“Zo zusje, je gaat dus op die toer? Nou Urs, kom maar mee we nemen een biertje en gaan in de woonkamer zitten. Zal ik jou eens een boekje open doen over die lieve zus van mij.”¯ Saundra schiet in de lach.
“Doe wat jij niet laten kunt. Urs weet immers toch al alles over mij”¯ roept ze hem na.
“Wil jij nog een wijntje Saundra?”¯ vraagt Patricia.
“Graag”¯ antwoordt Saundra.
“Zeg Patricia ik vind jou en David heel goed bij elkaar passen. David ziet er zo gelukkig uit. Ik ben echt blij voor jullie.”¯
“Ik ook”¯ zucht Patricia. “Weet je, ik viel bijna van mij stoel toen ik hem voor het eerst zag. Dat is mij nog nooit eerder gebeurd. Liefde op het eerste gezicht.”¯
"Ik denk dat dit wederzijds is”¯ antwoordt Saundra. “David heeft het thuis verteld de avond dat ik naar Europa ging. Carlos en Seb gingen gelijk in de aanval en lol dat die twee hadden. Heb jij die twee duivelse broers van ons ook al leren kennen?”¯
“Ja, Seb is heel aardig en Carlos heb ik maar even gezien, die was te druk met Shean”¯ vertelt Patricia. Saundra slaat haar hand voor haar mond.
“Chips helemaal vergeten te vertellen. Kom laat ons naar de mannen gaan, David moet dit weten.”¯ De dames nemen hun wijntjes mee en voegen zich bij de heren.
“David, ik heb nog een nieuwtje. Heb jij nog meegekregen dat Carlos Shean had ontslagen na dat ongeluk van hem?”¯ David knikt.
”¯Ja, ik erger me er nog aan als ik eraan terug denk.”¯ Saundra gaat verder.
“Hij heeft zijn geheugen dus weer terug en heeft spijt van zijn beslissing. Dus heeft hij een privé-detective in de arm genomen en haar in Dallas gevonden. Blijkt ze zwanger van hem te zijn. En nu vanmorgen had ik ma aan de lijn en die zei dat hij haar vannacht ten huwelijk heeft gevraagd.”¯ David kijkt zijn zus schaapachtig aan.
“Eerlijk waar?”¯
“Yep.”¯
“Dat is geweldig nieuws. Word ik binnenkort twee keer oom. Oom David hoe klinkt dat? Wanneer is de bruiloft?" gaat David verder.
“Geen idee”¯ zegt Saundra. “Maar ik was wel al aan het denken dat die bruiloft ‘de gelegenheid' is om Urs thuis voor te stellen. Seb en Carlos hebben nog geen kennis met hem gemaakt.”¯ Urs tikt Patricia aan.
“Hoor je dat? Ik mag ook nog mee.”¯
“David, ik wil ook naar Texas”¯ roept Patricia verontwaardigd uit. Hij slaat een arm om haar heen.
“Natuurlijk schat, jij denkt toch niet dat ik zonder jou naar die bruiloft ga.”¯ Patricia glundert.
“Jippie weer een heerlijk vooruitzicht. Na deze vakantie”¯ denkt ze.
Er volgen nog wat gezellig uurtjes, alvorens de twee stellen hun bed opzoeken. Urs ligt met Saundra in zijn armen. Hij denkt aan thuis. Eerst aan zijn familie en vervolgens aan haar familie. Voor zover hij die kent en het feit dat hij weldra de rest van de familie zal ontmoeten. Hij houd van haar.
“Krijg ik geen nachtkus? Onderbreekt Saundra zijn gedachten. Hij kust haar.
“Natuurlijk mijn lekkere meid en alles wat daar bij hoort.”¯Hij overlaadt haar met kussen en begint vervolgens haar nachtpon weer uit te trekken. Hij streelt haar lichaam en kust haar op elk plekje die hij kan vinden en brengt haar teder in vervoering. Al gauw is er geen weg terug meer. Saundra geniet en zet van opwinding haar nagels in Urs’ rug. Hij kijkt glimlachend op haar neer.
“Was dat uitgebreid genoeg?”¯ Ze zucht.
“Dat weet jij best. Nee, dus.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.