Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 32

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:48

1122

0

343



Hoofdstuk 32

Carlos brengt Shean eerst naar de ranch om zijn ouders van het voorgenomen huwelijk op de hoogte te stellen. Shean kijkt glimlachend naar de man naast haar.
“Ze houdt van hem en eigenlijk doet ze dat al heel lang. Meer dan vijftien jaar al. Wat een wonder dat hun wegen elkaar weer kruisten.”¯ Ze schrikt op uit haar gedachten als de auto stopt. Ze ziet dat ze op de Northerncross ranch zijn. Ze stappen uit. Carlos geeft haar een hand en neemt haar mee naar binnen.
“Ma? Pa?”¯ roept hij.
“Op het terras, jongen”¯ klinkt zijn moeders stem. Carlos geeft zijn moeder een kus.
“Waar is pa?”¯
“Die is bij Sterling Oil, zodat Seb wat meer tijd heeft voor Kendall, die nu in het ziekenhuis ligt”¯ antwoordt Maria.
“Hoe is het met haar?”¯ vraagt Carlos.
“Goed hoor alleen moet ze in het ziekenhuis blijven tot de geboorte. Hoi Shean”¯ groet ze. Carlos kijkt naar Shean en schiet in de lach.
“Wij wilden u groot nieuws vertellen, maar misschien moeten we wachten tot pa terug is”¯ plaagt Carlos zijn moeder. Maria kijkt verontwaardigd, maar verklapt niet dat ze het al van Seb gehoord heeft.
“Wij kunnen het toch wel twee keer vertellen, Carlos? mengt Shean zich in het gesprek. Carlos begint te vertellen van zijn zoektocht naar Shean, dat zij zwanger is van hem en hij haar vannacht ten huwelijk heeft gevraagd en zij hem ja heeft geantwoord. Maria omhelst Shean.
“Lieve kind welkom in de familie. Hoe is het je misselijkheid?”¯
“s-Middags gaat het wel weer. Alleen ’s morgens is een ramp”¯ reageert Shean.
“Waar trouwen jullie?”¯ gaat Maria gelijk enthousiast verder.
”¯Ma”¯ tempert Carlos zijn moeder. “Daar hebben wij het nog niet over gehad. Misschien wel na de zwangerschap.”¯
“Hé jongeman”¯ bemoeit Shean zich ermee. “Jij denkt toch niet dat ik een ongehuwde moeder wil worden.”¯ Hij is in no time bij haar en neemt haar in zijn armen.
“Betekent dit, dat jij op heel korte termijn mijn vrouw wilt zijn?”¯ vraagt hij ademloos. Ze knikt.
“Met 4 tot 4½ maanden, moet de ochtendmisselijkheid over zijn. En het schijnt zo te zijn dat een zwangere vrouw zich dan op haar best voelt. Er is nog niet heel veel te zien, dat lijkt me dus ideaal.”¯ Maria komt gelijk in actie.
”¯Shean, wij regelen de bruiloft hier, op de ranch. Vind jij dat goed?”¯
“Als Carlos het er mee eens is, ben ik dat ook”¯ antwoordt zij haar aanstaande schoonmoeder. Carlos mengt zich ertussen.
“Ma, ik weet niet of Shean het prettig vindt dat U hier weer van alles gaat regelen.”¯ Maria kijkt een beetje bedrukt. Maar Shean lacht.
“Ik zou het heel fijn vinden om hier op de ranch te trouwen. Als u wilt mag u zelfs de bruiloft organiseren. Ik heb mijn werk nog bij Sterling Oil en wil evengoed niet te veel hooi op de vork nemen.”¯ Maria glundert weer
“Dat doe ik heel graag voor jullie twee. En natuurlijk overleg ik geregeld met jullie. Maar kindje moet je wel gaan werken?”¯ Shean kijkt verliefd naar Carlos.
“Tja, ik heb zo een slavendrijver van baas. Die zit mij de hele dag op de huid, kust mij voortdurend en verwondert zich dan dat ik mijn werk niet afkrijg.”¯ Hij knuffelt haar.
“Dank je wel lieverd. Ik zal er aan denken om je elk uur te komen kussen.”¯ Maria kijkt ontroert naar het tweetal.
“Eindelijk heeft Carlos de vrouw gevonden die echt van hem houd.”¯ denkt ze.

Seb komt binnen op zijn kantoor bij Sterling Oil. Hij is opgelucht dat het goed gaat met Kendall. Maar het gevaar is nog niet geweken. Ze moet bedrust houden . Maar zij heeft hem overtuigd, dat zij alles zal doen wat nodig is om hun kindje gezond op de wereld te zetten.
Hij neemt zich voor alvast met de baby kamer te beginnen. Hij kan al verven en behangen. Het allerliefste had hij dit met Kendall samen gedaan, maar nu moet hij dit voor zijn rekening nemen.
“Daphne”¯ roept hij als hij binnenkomt. “Jij moet iets voor mij doen.”¯
”¯Ja, Seb vertel het maar. Wat kan ik voor jou doen?”¯ “Zorg even dat je wat staalboeken regelt voor babybehang en rustige kleuren verf?”¯ Daphne lacht.
“Natuurlijk, ik zorg dat jij ze straks mee kunt nemen.”¯
Seb gaat snel weer aan het werk. Carlos en Shean zijn ook weer aan het werk. Eigenlijk is hij een gelukkig man. Hij wordt vader. Zijn broer Carlos gaat eindelijk trouwen. Verliest hij misschien nog eens die wilde haren van hem.
“Hé goedemiddag, Seb”¯ Shean steekt haar hoofd om de deur. “Hoe is het met Kendall? Ben jij vandaag al bij haar geweest?”¯ Seb staat op om haar te begroeten.
“Hoi, schoonzusje van me. “Ja, het gaat goed met Kendall. Maar het is een hele opgave om steeds in bed te blijven.”¯
“Dat geloof ik graag. Ik ga haar vanavond opzoeken en dat ga ik vanaf nu geregeld doen. Kunnen wij lekker kleppen over baby’s en baby’s en…mannen natuurlijk”¯ zegt zij lachend.
“Fijn om jou in de familie te krijgen. Carlos boft met jou. Ik hoop dat hij dat weet”¯ zegt Seb.
“Vast wel”¯ zegt Shean.
“Zeker weten”¯ klinkt het achter Shean. “Hoi Seb”¯ zegt Carlos, die net binnenkomt. “Wij wilde jou wat vragen.”¯
“Oj锯 roept Seb geschrokken uit. “Nu komen jullie al samen om de contracten er versneld door te krijgen.”¯ Shean en Carlos kijken elkaar en schieten in de lach.
“Nee, joh”¯ zegt Carlos. “Wij komen vragen of je getuige wilt zijn bij ons huwelijk.”¯
“Graag. Ik voel me vereert.”¯
“En……..”¯ laat Shean erop volgen. “Of je peter van ons kind wilt worden?”¯ Seb is overdonderd.
“Vader, getuige, oom, peter…..ik wordt wel erg belangrijk in de familie”¯ lacht hij. “Natuurlijk wil ik dat. Wie is de andere getuige? En wie wordt meter?”¯ vraagt hij belangstellend.
“De andere getuige is David, maar die moeten wij nog officeel vragen. En meter wordt Sheans vriendin Hilary”¯ antwoordt Carlos.
“Wanneer is de grote dag? wil Seb weten.
”¯Over 4 weken op 23 september om precies te zijn, dat is nl ook Sheans verjaardag. Zo vergeet ik tenminste nooit onze trouwdag”¯ vervolgt Carlos.
“En als je hem toch vergeet, vergeet jij ook mijn verjaardag”¯ Shean geeft Carlos een zet.
“Natuurlijk niet schat. Seb kijkt altijd in zijn trouwring als hij het niet meer weet.”¯ verklapt Carlos.
“Mannen”¯ moppert ze goedmoedig.
“Alleen jammer dat Kendall er niet bij kan zijn. Sorry, maar ik wilde niet wachten tot ik topzwaar ben en ongemakken ga krijgen van de zwangerschap”¯ Seb glimlacht naar haar.
“Maakt niet uit, we halen dat wel in als de baby er is, Goed?”¯ Carlos pakt Shean in haar zij en dirigeert haar naar de deur.
“Aan het werk Mrs. Sterling, wij krijgen vandaag geen donder gedaan.”¯


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.