Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Northerncross-Ranch » Hoofdstuk 33

Northerncross-Ranch

1 mei 2009 - 12:48

1198

0

300



Hoofdstuk 33

In Amsterdam is het een gezellige boel. Urs en Saundra genieten van Amsterdam. Na enkele dagen van slenteren door de hoofdstad, stelt Patricia voor om een dagje strand in Zandvoort te doen.
“Ja”¯ gilt Saundra enthousiast uit. “Patricia dan kun jij en Urs me helpen met David in te graven.”¯ Gelijkertijd zet ze het op een loopje, wetende dat David achter haar aan komt.
“Urs, help, help me.”¯ Urs gaat lachende tussen broer en zus in staan. David probeert lang hem heen Saundra te pakken te krijgen. Urs wenkt met zijn ogen Patricia, die de hint begrijpt en gelijk in actie komt en David begint te kietelen.
“O jij, zo moet je maar beginnen, daar krijg jij spijt van”¯ zegt hij lachend.
“Ik zou maar uitkijken David, ik weet anders nog wel een plekje in de duinen.”¯ dreigt Patricia. Hij is gelijk een en al oor.
“Wij twee alleen? Waar laten wij die twee dan?" vraagt David.
“Aan het strand, want ik wil geen pottenkijkers”¯ lacht Patricia.
“Goed idee”¯ klinkt het naast haar.
Eenmaal op het strand, stoeien de verliefde stellen uitgelaten. Saundra sopt Urs liefdevol onder water. Urs denkt:
“Wacht jij maar even”¯en trekt triomfantelijk het koordje van haar bikini los, en neemt het mee als hij het water uit loopt.
“Bah, wat gemeen”¯ roept Patricia uit.
“Helemaal niet”¯ antwoord Urs. “Jij zou toch moeten weten dat broer en zus uit het zelfde hout gesneden zijn.”¯
“Ja”¯ lacht Patricia, als die iemand in de maling kunnen nemen, doen ze dat.”¯ Patricia wacht rustig af en als Urs even niet oplet, springt ze op, grist het bikinibovenstuk, rent de zee in en zwemt naar Saundra. Saundra durfde dus echt niet uit het water te komen en is Patricia zeer dankbaar voor deze actie.
“Dankje wel. Ik begrijp het ik ben de mannen al dagen aan het plagen. Ik was me al af aan het vragen wanneer hij tot actie over zou gaan.”¯ Als de dames terug op het strand komen is David aan de telefoon.
“Oké, Carlos ik bel jou binnen het uur terug. Eerst even overleggen hier. Goed?”¯
“Wat moet jij met ons overleggen?”¯ vraagt Saundra
“Carlos en Shean trouwen op de 23e september op Northern cross. Dit was Carlos dus om ons alle vier uit te nodigen voor zijn bruiloft. En om mij te vragen of ik zijn getuige wilde zijn”¯
“Jij hebt toch wel ja gezegd”¯ zegt Patricia. Hij trekt haar in zijn armen en zegt:
“Natuurlijk, al kan ik niet voor jullie spreken.”¯ Patricia duikt gelijk haar agenda op uit haar tas.
“Ik heb dan 3 dagen vrij, dat kom goed uit dus.”¯ Saundra overlegt ondertussen druk met Urs. Urs wil graag eens naar Texas, maar om dan gelijk een bruiloft bij te wonen, waar hij niemand kent, is wat anders.
“Urs alsjeblieft. Laat ons een week eerder gaan dan kun je al wat wennen aan die familie van me. Please? Ik wil jou zo graag bij me hebben.”¯
“Ik overleg even met thuis of wij dan wel allebei weg kunnen.”¯ Een half uur later belt Saundra Carlos om te vertellen dat ze er alle vier bij zullen zijn.
“Eindelijk kan ik Urs de rest van de familie voor stellen”¯ denkt ze.
“H锯 roept Urs opeens. “Wij zouden David toch nog gaan ingraven.”¯
“O nee”¯ roept David. “Wie heeft Saundra dat bikinistuk uitgetrokken?”¯ Drie paar ogen kijken naar Urs die het op een rennen zet. Gillend zetten de drie de achtervolging in.

Vier weken later, 23 september, de grote dag voor Shean en Carlos. Shean wordt wakker en glimlacht als ze Carlos naast zich ziet liggen. Hij is zo aandoenlijk als hij slaapt. Zo lief, met zijn mond een stukje open. Ze schuift omhoog en kust hem. Vervolgens trekt ze een spoor van kusjes vanaf zijn hals naar over zijn borst naar beneden. Haar handen doen actief mee. Hij wordt wakker van haar liefkozingen.
“Lieverd? Wat ben jij aan het doen?”¯ vraagt Carlos. Ze geeft geen antwoord en gaat rustig verder, waar ze gebleven is.
“Shean”¯ kreunt hij. “Jij maakt me gek. Ik weet niet of dit nu verstandig is.”¯ Ze komt weer onder de dekens vandaan.
“Niet verstandig Mr. Sterling? Dit is nodig. Broodnodig. Ik heb jou nu nodig, nu, hier”¯ fluistert ze. Carlos zucht.
“Maar de bruiloft dan?”¯ Ze lacht.
“Wij laten de gasten gewoon wachten.”¯ Ze duikt weer onder de dekens.
“Mijn god”¯ denkt Carlos en trekt haar onder de dekens vandaan en begint hartstochtelijk met haar te vrijen. Vergeten is de bruiloft. Het enige wat nu telt is deze vrouw gelukkig maken. Hij is verbaasd dat zij het initiatief en de leiding neemt. Zij neemt hem mee in haar hoogtepunt. Als hij later vraagt waarom zij bovenop hem zit lacht ze en zegt:
“Als je onder ligt wordt je zwanger.”¯ Carlos schatert het uit.
“Misschien ben ik dat nu wel”¯

Op de ranch is het een drukte van jewelste. Alles is geregeld. Er zijn al veel gasten en de dominee en de ambtenaar van de burgerlijke stand zijn in aantocht. Het strijkorkest is er klaar voor. Kortom alles is in orde voor een bruiloft in de buitenlucht. Urs helpt Saundra met haar jurk dicht te krijgen. Zelf heeft hij voor de gelegenheid een smoking gehuurd. Hij is nu een week op de ranch en het bevalt hem prima. Hij heeft kennis gemaakt met Carlos, Seb en Shean en heeft Kendall in het ziekenhuis bezocht. Het is hem 100 procent mee gevallen, de kennismaking met de rest van Saundra’s familie.
“Urs, alles goed met je?”¯ vraagt zij hem. Hij knikt.
“Natuurlijk, maar als ik op een bruiloft ben, ben ik mezelf altijd af aan het vragen wanneer ik dat zal gaan doen.”¯ Ze glimlacht.
“Onze tijd komt ook nog wel Urs, daar ben ik zeker van.”¯ Hij kust haar.
“Fijn, dat jij ook aan een toekomst samen denkt. Wij hebben inderdaad nog tijd.”¯ fluistert Urs.

David loopt mopperend rond in de slaapkamer. Patricia die net uit de badkamer komt kijkt hem verbaast aan.
“Lieverd, wat is er toch met je?”¯
“Nou, dat stomme strikkie. Ik krijg hem niet geknoopt.”¯
“Wat zie jij er weer heerlijk chaotisch uit. Zal ik het eens proberen?”¯ Na drie pogingen heeft ze het voor elkaar. Maar David vindt het maar niks.
“Gelijk na de plechtigheid vliegt dat ding in de hoek”¯ moppert hij verder.
“Kom, kom”¯ sust Patricia. “Jij moet er als getuige toch netjes opstaan.”¯ Hij kijkt verschrikt naar Patricia.
“Jij loopt nog in je badmantel. Wij komen te laat.”¯
“Rustig maar. Ik ben al gekapt en opgemaakt. Ik hoef alleen nog die jurk aan te trekken. Ze laat haar badjas van haar schouders glijden en neemt de jurk van de hanger. Ze doet de rits open en stapt in de jurk. David volgt haar bewegingen.
“Wow Patries, wat een mooie jurk. Die staat jou geweldig.”¯
“David, mijn rits, wil je?”¯
“Ja, mijn liefje, ik wil”¯ zegt hij haar de jurk weer uittrekkend.
“David. Daar is nu geen tijd voor. Kun je alsjeblieft die rits omhoog trekken?”¯ Hij kijkt beteuterd maar trekt de rits toch maar dicht.
“Dank je wel schat. Als beloning mag jij vannacht deze jurk weer uittrekken. Goed?”¯
“Yes”¯ roept hij uit. Patricia kijkt hem hoofdschuddend aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.