Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Life can be very unfair! (AF) » Hoofdstuk 7

Life can be very unfair! (AF)

21 okt 2013 - 17:18

901

9

297



Hoofdstuk 7

Enjoy! ;)

Iemand pakt me ruw beet. Ik kijk achterom en ik word in mijn gezicht geslagen. Mijn wang begint te gloeien. Hij drukt een vies stinkend doekje tegen mijn mond aan en ik val langzaam weg...Ik hoor iemand mijn naam roepen en dan hoor ik niks meer. Als ik wakker word lig ik op een kleedje met allemaal rozenblaadjes om me heen. Louis staat met een glimlachend gezicht...hij buigt naar me toe en drukt zachtjes zijn lippen op die van mij...

Ik schrik wakker. Ik lig op het strand. Louis kijkt me bezorgd aan. Ik kijk weer om me heen. Ik zie een man op de grond liggen. Tranen stromen over mijn wangen. Louis trekt me tegen zich aan en probeert me rustig te krijgen.
,,Als jij er niet was...dan was ik nu ontvoerd..." Snik ik.
,,Rustig Nola." Fluistert hij. ,,Je voelt koud aan." Zegt hij bezorgd. Hij trekt zijn trui uit en doet de trui bij mij aan. Ik glimlach dankbaar naar hem en we gaan liggen. Ik kruip tegen hem aan. Samen staren we naar de sterren. ,,Zullen we zwemmen?" Grinnikt Louis. Ik kijk hem verbaasd aan. Hij trekt zijn broek uit (Niet naakt hé en rent gillend het water in. Ik kijk hem verbaasd na. ,,Kom Nola!" Gilt hij. Ik trek mijn shirt en die van Louis uit en mijn korte broek. Ik ren met mijn BH en onderbroek het water in. Ik duik onder water. ,,Nola?!" roept Louis.
,,Ja?" Glimlach ik en kom net voor Louis boven water. Hij pakt me bij mijn middel vast. Ik kruip wat dichter tegen hem aan en staar in zijn mooie helderblauwe ogen. Hij komt langzaam dichtbij en drukt zijn lippen op die van mij...dit is nog mooier dan in mijn dromen! Hij drukt me dichter tegen hem aan...ik leg mijn hoofd op zijn borst en daar staan we dan met z'n tweeën midden in de nacht in het water. Na een tijdje besluiten we om terug naar huis te gaan. We pakken onze kleren en stappen in de auto.

Als we thuiskomen vliegt Niall ons om de hals.
,,Waar waren jullie?!" roept hij bezorgd.
,,Bij het strand." Glimlach ik. Iedereen kijkt ons raar aan.
,,Wat doe je rond dit tijdstip bij het strand?" vraagt Liam verbaasd.
,,Zwemmen." Glimlach ik weer. Als we in de woonkamer zitten vertellen we alles...behalve onze kus. ,,Ik ga slapen." Zeg ik en ik loop naar boven.

.Louis.
,,En hoe zit het tussen jou en Nola?" Glimlacht Zayn.
,,Jongens...kap nou eens!" Zucht ik en voel mezelf blozen.
,,Oeh, er is iemand verliefd!" roept Liam.
,,Liam, shut up!"
,,Hoho, Lou. Het is maar een grapje." Glimlacht Harry.
,,Weet ik, ben gewoon moe. Ik ga slapen." Zucht ik en loop naar boven. Ik twijfel waar ik ga liggen. Uiteindelijk ga ik toch maar in mijn eigen bed liggen. Ik spring in bed en sluit mijn ogen. Niet veel later zie ik Nola in de deuropening. Ik grinnik en klop op het bed. Ze huppelt naar de andere kant van mijn bed en ploft neer. Ze draait met haar rug naar me toe. Ik kijk haar beledigend aan, maar trek haar naar me toe. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd en sla mijn arm om haar middel en houd haar stevig vast. Daarna val ik in slaap.

.Nola.
De volgende ochtend word ik langzaam wakker. Ik voel een arm om mijn middel en krijg een glimlach op mijn gezicht.
,,Goedemorgen beauty." Fluistert Louis in mijn oor. Ik draai me glimlachend om.
,,Ik ga wat wafels maken." Grinnik ik. Hij knikt en laat me los. Ik loop naar de keuken en begin wafels te maken. Ik pak mijn iPod en mijn koptelefoon. Zachtjes zing ik mee met de muziek. Na een paar minuten komt Niall gillend de keuken in.
,,WAFELS!" Gilt hij hysterisch.
,,Goedemorgen Nialler!" roep ik blij en hij begint als een gek rond te springen. Ik doe mee en als twee gekken dansen, springen en gillen we rond. ,,ETEN!" roep ik blij en gooi wat wafels op Niall's bord. ,,Do you like wafels?" zing ik.
,,Yeah, we like wafels!"
,,Do we like pancakes?"
,,Yeah we like pancakes!"
,,Do we like French toast?"
,,Yeah, we like French toast." De jongens verschijnen in de deuropening.
,,Die wafelsong? Serieus?!" roept Liam. En we zingen met z'n zessen het liedje weer.

.Avond.
Louis en ik zitten met z'n tweeën thuis. De jongens wilden met z'n vieren weg.
,,Ik heb een verrassing voor je." Glimlacht Louis geheimzinnig.
,,Lou! Tell me!" roep ik blij.
,,We gaan er heen." Hij pakt een blinddoek, doet het bij me om. Hij tilt me op en loopt ergens heen. Ik voel de koude buitenlucht en hoor de autodeur opengaan. Ik word erin gezet en we rijden ergens heen. Vijf minuten later word ik uit de auto getild. Ik word neergezet in iets zachts...volgens mij zand. De blinddoek word voor mijn ogen weggehaald en ik weet niet wat ik zie...Een kleedje...met allemaal rozenblaadjes erom heen en allemaal kaarsjes er rondom heen in een vorm van een hartje. In het midden staat een picknickmand. ,,Hoe vind je het?" vraagt Louis nieuwsgierig.
,,Lou! Is dit voor mij?" roep ik verbaasd. Hij knikt en ik vlieg hem om zijn hals. ,,Het is geweldig!" Hij tilt me op en zet me neer op het kleedje. Na de aardbeien met chocoladesaus kijkt Louis me aan. Hij zucht. ,,Lou, wat is er?" vraag ik bezorgd.
,,Ik wil je wat vragen...wil je mijn meisje zijn?" vraagt hij zacht en onzeker.


Reacties:

1 2

Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 22 okt 2013 - 15:23:
dit.is.te.cute

melding wauw


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 22 okt 2013 - 13:56:
Aaw! Zo leuk!!


FEMKEXMALIK
FEMKEXMALIK zei op 22 okt 2013 - 13:18:
Awhh, cute
Melding en snelverder


1Dlovez
1Dlovez zei op 22 okt 2013 - 7:05:
Aaaaawwwwnnn…


OMG Niall wafels,


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 21 okt 2013 - 23:03:
Aawwwhhh dit is echt schattig!! Snel verder!!