Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Life can be very unfair! (AF) » Hoofdstuk 8

Life can be very unfair! (AF)

22 okt 2013 - 15:48

718

9

283



Hoofdstuk 8

Enjoy! ;)

.Nola.
,,Ik wil je wat vragen...wil je mijn meisje zijn?" vraagt hij verlegen. Ik kijk hem aan en vlieg hem om zijn hals en druk een kus op zijn mond.
,,Natuurlijk Lou!" roep ik blij. Hij kijkt me glimlachend aan. ,,Ik hou van jou." Fluister ik. Ik wil hem weer een kus geven maar er staat opeens allemaal paparazzi om ons heen.
,,Is dat je vriendin?"
,,Sinds wanneer?"
,,Ben je niet bang voor de reacties van de fans?" Hoor je allemaal mensen vragen. We bedekken onze ogen en rennen lachend weg. We stappen in de auto en rijden richting huis.

Als we thuis komen en we naar binnen lopen zien we iedereen op de bank naar het nieuws kijken.
,,Wanneer wilden jullie het vertellen?" roept Liam. Ik merk op dat ook Eva er is.
,,Hoezo?" vraag ik onschuldig.
,,De hele wereld weet van jullie 'Date' af." Grinnikt Zayn. Beelden vliegen over de tv van mij en Louis zoenend. Ik schiet in de lach.
,,Het is pas sinds net." Grinnik ik. Harry staart voor zich uit. Wat zal er met hem zijn?!

.Harry.
Daar gaat mijn leven...daar gaat mijn droom...mijn droom meisje...ik voel echt wat voor haar...ik trek het niet meer.
,,Ik ga even naar buiten." Zucht ik en sta op. Als ik in de gang sta hoor ik gefluister. Ik pak mijn jas en vlieg de deur uit. Weg van Louis...weg van Nola...Weg van alles! Ik ren het park in en plof huilend op het bankje. Daar zit ik een tijdje...totdat ik mensen mijn naam hoor roepen. Ik wil weg hier! Ik ren weg en veeg de tranen uit mijn ogen, totdat ik tegen iets op ren. Ik kijk in de ogen van Nola.
,,Harry! Wat is er?" vraagt ze zacht en geeft me een knuffel. Haar mobiel gaat. Ik zie op het scherm dat het Louis is. Een steek van jaloezie gaat door me heen. ,,Harry, wacht even." Zucht ze. Ze neemt op en ik luister mee: Ja, ik heb hem gevonden. Oké, zie je straks. Bye...hou ook van jou! ,,Hazz, wat is er?" vraagt ze bezorgd. We gaan op een bankje zitten en ze slaat een arm om me heen...Ik voel hoe mijn buik tekeer gaat.
,,Ik kan het niet zeggen." Zucht ik.
,,Waarom niet?"
,,Gewoon...je zal het niet snappen."
,,Hazz, ik heb veel dingen meegemaakt."
,,Dat weet ik Nola...maar dit kan er echt niet bij! Je bent net uit huis...en je zusje ligt in het ziekenhuis!" roep ik een beetje bezorgd.
,,Hazz, ben jij blij...ben ik blij. Ben jij verdrietig, dan ben ik dat ook." Zegt Nola. ,,Ik zie je als mijn broer Hazz."
,,Dankje...Oké...ik ben verliefd." Zucht ik.
,,Cool! Op wie?"
,,Op jou." Er komt een pijnlijke stilte.
,,Sorry Harry, maar ik ben verliefd op Louis." Zucht Nola na een tijdje. Ik knik. ,,Zullen we naar huis gaan?" Ik knik en samen lopen we naar huis.
Als we binnen komen kijkt iedereen me raar aan. Ik heb hier geen zin in...ik besluit om naar bed te gaan.

.Nola.
Harry rent gelijk naar boven. Ik voel me best schuldig, maar ik kan niet iedereen blij maken. Ik ben niet van plan het tegen de andere te vertellen. Ik zucht en loop ook naar bed. Ik trek mijn pyjama aan en spring in bed. Ik sluit mijn ogen en niet veel later komt Louis erbij liggen. Ik kruip dicht tegen hem aan en geef hem een kus. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en samen vallen we in slaap.

.Volgende ochtend.
Als ik wakker word loop ik meteen naar beneden en plof op de bank. Ik zet de tv aan en begin rond te zappen. Na een tijdje zit Louis weer bij me.
,,Vandaag concert." Glimlacht hij. Ik knik en krijg een glimlach op mijn gezicht. ,,Heb je er zin in?" vraagt hij nieuwsgierig. Ik knik en druk een kus op zijn mond. ,,Oeh, laten we spongebob kijken." Roept hij als een klein kind. Ik knik hevig en zet de tv op spongebob met de volume bijna op zijn hardst! Niet veel later zit iedereen op de bank behalve Harry...hij slaapt vast nog. Ik besluit om niet over na te denken en gewoon spongebob ga kijken. ,,Ik hou van jou!" Fluistert Louis in mijn oor. Ik voel me glimlachen en mijn hart slaat op hol. Ongelooflijk wat hij allemaal bij me kan doen! Het is gewoon niet normaal meer!


Reacties:

1 2

LoisLove1D
LoisLove1D zei op 22 okt 2013 - 23:25:
Arme Harry, maar super leuk voor Louis!!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 22 okt 2013 - 19:43:
IK NEEM HARRY WEL!!!!! haha melding!


Harrylover
Harrylover zei op 22 okt 2013 - 18:07:
Arme Hazza!!!
Wel leuk voor Louis!!
Melding en snel verder.


FEMKEXMALIK
FEMKEXMALIK zei op 22 okt 2013 - 17:52:
Cutee, maar wel zielig voor Harry, snelverder


laurastyles
laurastyles zei op 22 okt 2013 - 16:51:
Ik ben ook nog vrij hoor Harry! Haha