Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Subtropische verrassing » Hoofdstuk 3

Subtropische verrassing

1 mei 2009 - 12:53

1144

0

379



Hoofdstuk 3

Seb en Claudette lopen systematisch het schip af.
“Eerst naar de reddingsboten”¯ zegt Seb. “Als het in onze hut te warm wordt kunnen we altijd in een reddingboot slapen en naar de sterrenhemel kijken.”¯
"Jij franse romanticus”¯ zegt Claudette. Ondertussen ziet Carlos de twee tortelduifjes bij de reddingsboten. Hij groet het tweetal en vraagt of ze wellicht een kijkje willen nemen in de stuurhut. Seb glundert.
“Graag”¯.
“Voor mij hoeft het niet”¯ meent Claudette. “Als Seb een iets in handen krijgt om te sturen, geeft hij het niet meer af.”¯ Carlos lacht en is gelijk nieuwsgierig waarom.
“Heb je zelf ook een boot?”¯
“Neen ik ben piloot en vlieg meestal in een boeiing 737”¯.
“Oh vandaar”¯ lacht Carlos “Kom maar mee. Dan zal jou dit zeker bevallen.En ik beloof het niet te saai te maken”¯ wendt hij zich tot Claudette.

Zo Isabelle hier is het zwembad.
“Dank je wel Urs. Wil je ook zwemmen?”¯
“Nee bedankt mijn werk begint zo.”¯
“Moet je nu al iemand masseren?”¯ vraagt ze verbaasd.
“Nee dat niet, maar ik houd een oogje in het zeil in de fitnessruimte. Voorkomen is beter dan genezen zullen we maar zeggen. Veel plezier ik kom je vast wel weer eens tegen.”¯ Urs neemt afscheid en gaat naar de fitnessruimte.

Carlos komt later zijn hut binnen en gaat met een diepe zucht zitten. Nou deze cruise is weer volledig volgeboekt. De crew zal het behoorlijk druk gaan krijgen. Maar zo op het eerste gezicht ziet het er niet naar uit dat er lastige mensen aan boord zijn. Maar dat kan heel snel veranderen weet hij. Hij spitst zijn oren.
“Wat hoort hij, is er iemand in zijn slaapkamer?”¯ Op zijn tenen sluipt hij het vertrek binnen en ziet een dame in de weer met een massagetafel. Hij loopt zachtjes de kamer binnen en zet zijn handen in haar zij en zegt gevaarlijk zacht:
“Wat heeft dit te betekenen en wie ben jij?”¯ Annika springt bijna een meter omhoog. Ze draait zich woedend om.
“Dat gaat jou geen donder aan.”¯ Ze zet haar handen in haar zij en kijkt hem strijdlustig aan. Ze laat haar blik over de man glijden en krijgt het vervolgens knap benauwd. Hij heeft een kostuum aan.
“Help het zal toch niet de kapitein zijn?”¯ Carlos kan hier niet om lachen. Als deze dame tot zijn crew behoorde zou hij het weten.
“Dit is mijn hut en ik heb jou geen toestemming gegeven hier te komen. Wat moet dat trouwens met die behangtafel. Wat ben je daar mee van plan?”¯

Annika heeft haar stem weer terug.
“Ik moest van mijn baas hier de massagetafel komen opzetten omdat de kapitein voor vanmiddag een massage afspraak heeft.”¯ Carlos trekt een wenkbrauw om hoog.

“Dat van die afspraak dat klopt, maar ik kom altijd naar de massage ruimte. Dus wie heeft jou deze opdracht gegeven? Wie is jouw baas?”¯
“Urs Buhler sir”¯ fluistert Annika. Carlos fluit tussen zijn tanden. Urs dus.
“Vertel me nu maar eens eerst je naam en wat voor werk je hier doet aan boord. Eigenlijk hoor ik dat als kapitein te weten, maar ik weet van niks.”¯ Snel stelt Annika zicht voor.
“Ik ben Annika Bjornsson en ben de 2e masseuse.”¯
“Wie heeft jou aangenomen?”¯ vraagt Carlos.
“Urs Bühler sir”¯. Die verduivelde vriend van hem ook. Waarom zegt hij niets als hij zulke dingen doet. Carlos is inmiddels weer wat gekalmeerd en vraagt met een diepe stem:
“Heeft Urs jou gevraagd voor die massagetafel hierheen te slepen?”¯ Annika knikt.
“Oké ga je spullen maar halen dan kan die afspraak hier voor deze keer. Maar knoop in je oren dat het niet gebruikelijk is om een massage afspraak te hebben in een hut. En zeker niet die van de kapitein. Begrepen?”¯ Annika knikt. “Trouwens Bjönsson is dat je achternaam?”¯
“Ja”¯ knikt ze.
“Kom je uit Scandinavië?”¯ Annika knikt weer.
“Ik kom uit Zweden.”¯ Dan haast zich weg om haar tas met spullen te halen.

Twee dekken hoger aan de bar zit David met Gerda. Hij blijft naar haar kijken wat een mooie vrouw. Hier kan hij echt niet omheen.
“Waar kom je eigenlijk vandaan?”¯ vraag hij haar.
“Ik kom uit het koude noorden van Europa”¯ David lacht.
“Mag ik raden?”¯ Ze knikt.
“Jij komt uit Engeland, want daar is het altijd koud en het ligt in het noorden.”¯ Lachend schudt Gerda haar hoofd.
“Dan kom je vast uit Scandinavië.”¯ Gerda lacht weer.
“Nee hoor ik kom uit Nederland.”¯
“Nederland?”¯ vraagt David. “Waar ligt dat?”¯
“Nou dat ligt tegen Duitsland en België aan.”¯ David denkt na.
“Nu weet ik wat je bedoelt. Woon je in Amsterdam?”¯
“Nee”¯ lacht Gerda weer. “In Groningen.”¯
“Nooit van gehoord”¯ lacht David. “De enigste plaats die ik daar ken is Amsterdam.”¯ David droomt verder. Wat een mooie vrouw. Miller, spreekt hij zichzelf toe niet te overhaast te werk gaan.
“Mag ik je uitnodigen om samen te eten straks”¯ hoort David zichzelf vragen. Gerda blijft lachen.
”¯Graag want ik ben maar alleen en ken hier niemand, behalve jou dan nu.”¯
“Ok ik kom je om 19.00 uur ophalen. Vind je dat goed?”¯
“Tuurlijk”¯ zegt Gerda. “Mijn hutnummer is 756.”¯ Gerda staat op om naar haar hut te gaan voor een schoonheidsslaapje en een douche. “Tot straks David.”¯
“Tot later Gerda.”¯

Isabelle ligt genietend te zonnebaden aan dek. Stiekem dwalen haar gedachten af naar die knappe masseur. Wat zag hij er goed uit. En dan masseur van beroep. Het moet toch zalig zijn die handen over je lijf te voelen. Foei Isabelle waar ga je met je gedachten naar toe. Ineens bedenkt ze dat ze best wel een massage afspraak kan maken. Al haar nekspieren zitten vast door al die stress van de laatste tijd. Ze wenkt een ober en besteld een glaasje wijn voor zich zelf. Als de ober de wijn komt brengen vraagt ze:
“Hoe kan ik een afspraak voor een massage maken?”¯ De ober lacht.
"Als u mij u hutnummer geeft, maak ik voor u de afspraak.”¯
“Graag, nr 621.”¯ Even later komt de man terug.
“Morgenmiddag mevrouw om 14.00 uur. U vindt de massageruimte op dek 4.”¯ Zo dat heeft ze goed voor elkaar. Dat is nu eens een leuk vooruitzicht.

Seb en Claudette zijn inmiddels terug in hun hut om zich te verfrissen voor het diner. Claudette laat Seb een mooie avond jurk zien.
“Wat denk je lieverd, kan dit voor vanavond of is dit te?”¯ Seb kijkt naar de jurk.
“Wow is die nieuw?”¯
“Ja vorige week in Parijs gekocht. Wat vindt je ervan?”¯ Seb fluit tussen zijn tanden.
“Super sexy lieverd. Ik mag wel uitkijken dat er geen kapers op de kust zijn hier.”¯ Claudette lacht.
“Zolang ik niet David Miller tegen het lijf loop, kan dat geen kwaad.”¯
“Ahum”¯ snuift Seb. “Ik zou niet willen dat hij jou in deze jurk ziet.”¯ Claudette schatert het uit.
“Dat zou ik niet erg vinden Seb.”¯ Snel vlucht ze de douche als Seb dreigt haar achterna te komen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.