Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One-shots » Verlangen

One-shots

23 okt 2013 - 20:22

579

5

288



Verlangen

Okey, lang geleden, misschien dat hij daarom zo kort is. Hopelijk vinden jullie het wat??

Ik adem met volle teugen. Ga helemaal los op de muziek. Voel het ritme door me heen dreunen. “We are wild.” Iedereen zingt mee, iedereen geniet. Mijn ogen zijn gesloten, vertrouw op mijn vrienden die om me heen staan. Ik voel een stel handen op mijn heupen. Voorzichtig gaan mijn ogen open. Ik hoor op de achtergrond de muziek al weer wisselen. De handen op mijn heupen laten me langzaamaan omdraaien. Onbewust kijk ik omlaag, ik zie niet wie mij draait. Ik voel hoe de muziek weer bezit van me maakt. Zonder te weten wie hij is, begin ik met hem te dansen. We komen steeds dichter tegen elkaar aan, gaan helemaal in elkaar op. Voorzichtig gluur ik door mijn oogleden. Hij kijkt ook naar mij. Zonder besef brengen we onze lippen naar elkaar toe. Ik hoor ergens nog iemand iets roepen, maar besef niet wat het is. Ik voel zijn handen mij optillen. Mijn hoofd word licht. Ik vecht tegen het duister. Zijn lippen voelen zacht en vertrouwd. Voorzichtig open in mijn mond. Zijn tanden bewegen langs mijn lip. Ik proef bloed. Een vreemd gevoel maakt zich van mij meester. Ik weet dat het niet hoort. Het voelt zo goed.

Vol verlangen kijk ik naar te hemel. De sterren schijnen helder. In de verte zie ik mijn thuis. Achter de wolken is alles waar ik voor leef. Mijn volk, mijn alles. Als ik me omdraai, zie ik hem staan. In de verte onder de bomen, dichterbij kan hij niet komen. Zal hij ook nooit mogen komen. Hij is anders, mijn gevaar. Zonder het te beseffen loop ik naar hem toe. Ik zie zijn ogen oplichten van verbazing.
‘Hoe lang achtervolg je me al?’ Het lijkt een simpele vraag. Een gevaarlijke vraag. Ik voel de angst, het kan mijn laatste leven zijn.
‘Zolang als ik je ken.’ Zijn antwoord is rustig en beheerst. Ik zie zijn ogen veranderen, gitzwart. Hij laat me zien wat hij werkelijk is, een nachtwerker. Rillingen lopen over mijn rug, een verlangen naar het onmogelijke. Ik weet dat hij het aan me ziet.
‘Ik kan je eraan helpen.’ Ik weet het. Angstig kijk ik omhoog. Ik weet dat zij het zien. Hij weet dat zij het zien. Dit kan fataal voor ons worden, voor mij worden. Wat ik ook zou kiezen. Ik voel zijn handen op mijn heupen. Ik voel zijn adem in mijn nek. Ik sluit mijn ogen en wacht. Wacht op wat gaat komen
‘Jij moet het doen. Jij moet het geven.’ Als ik mijn ogen open, is hij weg. Een blaadje dwarrelt naar beneden. ik grijp het blaadje, zijn adem nog navoelden in mijn nek.

Vanavond, in het bos


Rillend wordt ik wakker. Alles is donker voor mijn ogen. Wat ik heb gedaan hoort niet. Ik had niet mogen gaan, wetend dat hij zou komen. Toch heb ik het gedaan. Nu ben ik alleen, voor altijd alleen. Dit is mijn straf, mijn straf voor ongehoorzaamheid aan mijn volk. Ongehoorzaam aan alles waarvoor ik leefde. Wat ik wilde was teveel, was niet mogelijk. Mijn hart is gestopt met kloppen,toch ben ik wakker. Ik voel het branden, maar zal nooit mogen. Ik zal het nooit over mijn hart kunnen verkrijgen. Ik voel handen op mijn heupen. Mijn ogen gaan dicht, ik weet wie het is. Ik ben vol verlangen en toch zo angstig. Ik ben van hem, zal dat nu altijd blijven. Als ik mijn ogen open, kijkt hij me recht in mijn ogen aan. Ik ben van hem.


Reacties:


Lovalicious
Lovalicious zei op 23 nov 2013 - 20:07:
Wauw meid!
Dit is echt heel mooi. Ik zal heel goed proberen uit te leggen wat ik hier nou zou mooi aan vind.
Het is heel... ja hoe zeg je dat toch.. Het is heel goed beschreven, maar niet op een manier die alles verraad. Je schrijft op zo'n manier dat ik echt zo snel mogelijk mijn ogen over de regels wil laten glijden, benieuwd naar wat er komen gaat. Het doet me een beetje denken aan iemand die heel goed verhalen kan vertellen. Je kent vast wel zo iemand toch? Iemand.. dat als ie praat, dat je gewoon helemaal aan zijn/haar lippen hangt.

Zo schrijf jij. Haha, hoop dat je er wat van snapt XD
Ik vind het echt prachtig.

Vat het trouwens niet persoonlijk op dat ik zo lang niet meer gelezen heb,
ik heb het echt niet normaal druk. Heb twee bijbaantjes en ik werk EN ga naar school :/

~ Nadine.


Krewella
Krewella zei op 30 okt 2013 - 7:43:
Wauw, I'm speechless.


Hermelien
Hermelien zei op 26 okt 2013 - 19:08:
And omygawd jouw comeback is gewoon stunningly beautiful!
Het heeft alles wat ik wil,
spanning, mysterie en iets wat je zo graag wil maar niet kan krijgen.
Dit is hoe een chapter moet zijn.
Perfect c:

xoxo


Bumblebee
Bumblebee zei op 25 okt 2013 - 11:00:
Yeeeaaaahh~! Your back!
Whoohoo! Fantastisch geschreven, mop!
As Always.
X


Chrissy
Chrissy zei op 23 okt 2013 - 20:39:
Ik ben zo blin dat je terug bent! !! Ik heb je verhalen gemist! !
Schrijf snel meer meid!