Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems3

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 14:22

443

0

228



Problems3

michelle pov

die schim komt dichterbij ik ben doods bang. als hij dichtbij genoeg is zie ik dat het harry is.

"h-harry" zeg ik.

"ja love ik ben het. waar was je we hebben je overal lopen zoeken. louis is helemaal ongerust. en je telefoon lag op tafel. ik was ook heel ongerust. ik miste je.."zegt hij.

hij komt dichterbij sluit zn ogen en zoent me . ik ga mee in zn beweging. onze tongen komen in beweging. hij tilt me voorzichtig op en loopt verder het steegje in, nog steeds zoenend. we zitten achter iets en langzaam gaan we verder. hij duwt me tegen de muur en fluistert in mijn oor 'i love you' ik voel me gelijk blij worden. ik zoen hem als antwoord. zn hand gaat onder mn shirt en onze kleren gaan uit. zo hebben we sex.

*er na* we zijn nog aan het uithijgen. we trekken onze kleren aan en we lopen door. we lopen naar een auto toe dat harry zn auto blijkt te zijn en stappen in. na een tijdje rijden val ik in slaap, ik voel dat ik opgetild woord maar ik hou gewoon me ogen dicht.

" stil ze slaapt" hoor ik harry zeggen.

" waar was ze ik was ongerust ik miste d'r ik heb serieus gehuild" vecht louis als hij snikt.

" ze was de weg kwijt geraakt en toen was ze gaan zitten en ik zag haar huilen. ik heb haar getroost en toen zijn we naar mijn auto gegaan. snapje louis" zegt harry als hij mij naar boven tilt.

" harry harry wees voorzichtig met haar is wel mijn zusje en ik hou van haar..." zegt louis.



harry p o v

ik leg michelle op bed ze is zo mooi als ze slaapt. ze is misschien wat anders maar van binnen is een engel. ze is knap lief schattig en alles positief is over haar, ik zal haar altijd willen beschermen en dat ga ik ook doen. niemand komt aan haar niemand doet het pijn zij is van mij ,nog niet. ik loop naar beneden toe en daar op de bank zitten louis, zayn, niall en liam. ik ga zitten.

" hoe gaat het met haar gaat het goed?" vraagt louis bezorgd.

" ja ze is nu aan het slapen laat haar slapen he!" zeg ik.


michelle p o v

ik wordt wakker in een andere kamer waarschijnlijk harry's kamer. ik sta onder de dekens vandaan en ik loop naar beneden. ik doe de deur van de woonkamer open en daar zitten de jonges. ik loop naar de bank en ga naast harry zitten.

" jonges ik ik ik voel me zo goed..." zeg ik als alles zwart wordt voor mijn ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.