Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems7

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 15:41

481

0

286



Problems7

Michelle pov

"Wat wil je er aan doen hè? " zegt Harry tegen Louis.

" nou" zegt Harry. Louis geeft Harry een stomp in zijn gezicht. Harry slaat 2x terug . De jongens proberen hun uit elkaar te trekken. Maar ze vechten nog steeds. Ik loop er naar toe en trek ze uit elkaar. Dan krijg ik een klap van louis. Ik draai me om en sla hem terug. Zayn en Liam trekken nu ons uitelkaar. Ik stop en wurm me uit de greep van Liam, Harry ligt op de grond en niall zit bij hem. Ik trek Harry op, pak z'n hand en loop weg met Harry. Na een tijdje lopen stoppen we bij een bankje en gaan zitten.

"Sorry" fluister ik.

"Nee lieve schat, het is niet jou schuld" zegt Harry die mij op zijn schoot zet. Ik maak van mezelf een bolletje en doe mijn ogen dicht. Er lopen tranen over mijn wangen heen, de tranen blijven maar stromen. Harry duwt me steviger tegen zich aan.

"Ssht het komt wel goed" fluistert harry terwijl hij over mijn rug wrijft.

" nee, het komt niet goed Harry Louis wilt niks meer met me te maken hebben omdat wij samen zijn en na jullie ruzie" gooi ik er uit. Ik zie ineens Louis staan.

"Wat doe jij hier" sist Harry naar louis.

"S- sorry voor alles, beide het spijt me en ik vind het niet erg jullie samen ik vind het zo schatting" zegt louis.

"Aww bedankt lou" zeggen Harry en ik tegelijk. Louis loopt naar me toe en zakt door z'n knieën. Ik steek me armen uit als teken dat ik gedragen wil worden. Hij tilt me op en als hij wil gaan lopen stopt hij.

"Laat Harry je maar dragen " zegt hij.

"Yay Harry " zeg ik als ik mijn armen uitstrek. Harry pakt me over ik sla gelijk mijn benen om hem heen. Hij houd de ene hand bij mijn kont en de ander bij mijn rug. Hij lacht naar me, ik kan zijn ogen niet zien. Dus ik doe zijn zonnebril af en doe het bij mij op. Nu zie ik zijn mooie groene ogen. Z'n haar in de wind. Ik zie dat Louis toch nog er moeite mee heeft.

Harry komt dichter bij en we zoenen. Zijn zachte lippen over de mijne. Zijn tong krijgt toegang en dan sluiten we de kus af. Ik laat me kin op Harry's schouder leunen.

"Ben je moe schat?" Vraagt harry.

"Nee" zeg ik droog.

"Echt niet?" Vraagt Harry.

"Nee" zeg ik en ik geef een klap op Harry's kont. "

Ah" zegt Harry als reactie van die klap.

"Louis wat gaan we eigenlijk doen?" Vraag ik aan hem.

"Zayn's zusje ophalen" zegt hij en ik knik. We lopen een tijdje tot we er zijn.

"Oké mijn zusje kan een irritant kut kind zijn die niet naar andere mensen luistert en doet wat ze zelf wilt" zegt zayn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.