Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems9

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 15:46

441

0

196



Problems9

Michelle POV

Politie. Kut. Ik haat politie. Er komt een politie man naar ons toe en doet boeien om. Ik breek ze open en gooi die gast door een raam. Ineens komen er 30 man aan en wordt ik plat gedrukt. Ze brengen ons naar zayn en de rest. Ik doe gewoon even rustig en dan ga ik weer meppen. Ze hebben ons vast en per persoon houden 3/4 man ons vast. De hoofd agent belt aan. Louis doet open en als hij ons zo ziet roept hij de andere. Ze komen er bij en schrikken. Louis kijk zo van ik zei het toch, wat heb je gedaan. Ik ruk die mannen weg en breek de handboeien. Waar moet ik nu naartoe rennen?

Naar binnen. Ik ren naar binnen maar Harry grijpt me vast. Oké ik kan wel tegen dikke mannen maar niet tegen Harry, hij is me vriendje en een zwakke plek. Het is mijn vriendje mijn love mijn tja mijn alles. " WAT BEN JE VAN PLAN?" schreeuwt Louis naar me. "Eten" zeg ik. "IK HEB HET OVER DIT JA" schreeuwt Louis. "Ooow dit" zeg ik. Laila ontsnapt en komt deze kant op rennen. Zayn pakt haar vast. "Shit" mompelt ze. "Leg uit" zegt liam. "Oké we waren zo aan het lopen en toen kwam een groepje jongens naar ons toe" zegt ze en slikt ff.

"en ze kwamen te dichtbij we hadden hun gewaarschuwd maar ze trokken er zich niks van aan en toen de klapper en jongens mogen geen meisjes slaan dus voor ons is het terug meppen" zegt ze. "Oké geen probleem, prettige dag" zegt de politie agent en ze gaan weg. "Jullie hebben een groot probleem" zeggen Louis en zayn. "Jou autosleutels worden ingenomen voor een week" zegt Louis. "En jou telefoon wordt ingenomen voor een week" zegt zayn tegen Laila. "Nee alles behalve dat" smeekt ze, maar zayn schud zijn hoofd. Laila pakt haar spullen en we gaan weer naar huis.



We zitten in de auto. De redt zit in die auto en ik zit in mijn eigen auto maar ik rijd er niet in. Louis rijd. Ik en Harry zitten achterin. En die blonde voorin naast Louis. Ik weet z'n naam niet meer. Maar ik heb honger. "Hey blonde kan je die tas aangeven" vraag ik. "Hij heeft een naam" zegt Louis geïrriteerd. "Wat is z'n naam?" Vraag ik. "Niall, en hierzo" zegt hij als hij mij mijn tas aangeeft. 12r. "Dankje" zeg ik en hij knikt. Ik leg m'n hoofd op harry's borst en open me tas. "Niall wil je ook?" Vraag ik en hij knikt, ik geef hem chocolade mousse. "Mag ik ook?" Vraagt Louis...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.