Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems10

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 15:48

358

0

205



Problems10

Michelle POV

"Nee" zeg ik. "Waarom niet?" Vraagt Louis. "Omdat het de laatste was" zeg ik als ik me op Harry's schoot wurm. Ik voel zijn hand bij mijn billen, Louis gaat overdreven hoesten. Ik ga met m'n hand vanaf Harry's kin omlaag. "Ah" komt er zacht uit Harry's mond. Hij kijkt zo naar mij en drukt in de ene zijn lippen op die van mij. Ik duw Harry naar achter zodat we op de achterbank liggen en onze lippen blijven op elkaar. Zijn tong heeft toestemming gehad voor mijn mond. Ik voel zijn hand in mijn broek gaan bij mijn achterste. "Ah" komt er nu zacht uit mijn mond.

Ik zit al met mijn handen onder Harry's shirt. Ik voel zijn abs OMG. Ik merk dat we er bijna zijn en fluister dat tegen Harry. Hij haalt zijn handen uit mijn broek en gaat recht zitten. Harry stapt uit de auto met mij nog steeds vast. "Zo meteen naar boven" fluister ik in Harry's oor en wurm me gezicht daarna gelijk in zijn nek. Harry loopt de trap op met mij vast. Zodra we in zijn kamer zijn legt hij mij op zijn bed. Hij komt richting mij toe en klimt op me. Hij hangt boven me, en komt dichterbij en kust me. Ik zoen terug en sla mijn armen om z'n nek heen. Ik rits zijn vest open en ik zie dat hij geen shirt draagt.

Hij ritst ook mijn vest open en als hij mijn BH ziet, kijkt hij verbaast. "Te wijnig tijd toen ik me om ging kleden" maak ik hem duidelijk. Hij maakt een 'oh' gebaar. Ik trek met een ruk zijn broek uit en dan z'n boxers die eh heb ik kapot gescheurd. "Sorry" zeg ik en hij vind het niet erg aan z'n gezicht te zien. We draaien zodat Harry onder ligt en ik boven. Harry probeert mijn broek uit te krijgen maar zo goed lukt dat niet. "Hulp nodig schat" vraag ik aan Harry. "Nee hoor" zegt hij. Hij zit gewoon heel de tijd aan me broek te trekken. "Lieve schat ik draag een riem" zeg ik als de deur ineens open gaat.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.