Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » Problems11

Problems ( Harry Styles fanfiction )

25 okt 2013 - 15:49

368

0

226



Problems11

Michelle POV

Laila doet de deur open en ik lig alweer onder. Harry ligt plat op me, en de deken over ons heen. " sorry dat ik stoor, maar ik heb je iPod nodig. En Louis zit beneden te lullen over dat Harry bij jou z'n hand in je broek had. Maar ik stoor jullie sex niet hoor" zegt ze. " oké ja Harry krijgt me broek niet open :p en vangen" zeg ik als ik me iPod gooi en ze vangt het en gaat weg. Harry zit nog aan me broek te rukken. Ik maak het knoopje open en Harry trekt zo mijn broek uit. Hij klimt nog verder op me en hij zoent me. En ik voel zijn stijve. Ik heb me onderbroek nog wel aan maar hij niet.

Ik ga naar beneden en lik zijn stijve. Ik hoor Harry zacht kreunen. Ik hoor de deur open gaan en kom gelijk naar boven. Ik lig naast harry, in de deur opening staat een naakte Liam. Harry slaat zijn hand voor mijn ogen en draait me op hem, zodat ik op hem lig. Zijn handen verplaatst hij naar me billen. " hey OMG... Wat hadden jullie in de auto gedaan want Louis praat er over" zegt Liam. "Nou we deden dit" zegt Harry als hij zijn handen in mijn onderbroek schuift, en om het af te maken zoen ik Harry. Ik doe mijn handen achter zijn hoofd. Harry doet de deken een beetje verder omhoog en we draaien.

Nu lig ik onder. "Harry mag ik je BH eh nee je boxer lenen?" Vraagt hij. "Jaja" zegt Harry en focust zich weer op mij. Liam gaat lopen en ik focus me weer op Harry. Die gast is egt een schatje. Harry zoent me in mijn nek en ik voel hem met een harde stoot in me komen. "AH " kreun ik. De deken zakt een beetje. Ik leg mij handen op Harry's kont. "Eh Harry" zegt Liam. "Ga nou maar" zegt Harry met zo'n stem van 'rot op'. Liam loopt weg en ik heb een gevoel dat er iets niet goed is. Ik hoor mensen op de trap lopen, ik weet niet wie maar dit is geen goed teken. De deur gaat open ohnee.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.